kubi píše:Midas píše:kubi píše:
Jsem ségře říkal, že jak ji uvidím mezi něma, tak mi příště místo jedničky tam skočí zpátečka a asi je všecky přejedu

LAe víš jak soused tam má stát Superba, další soused Tucsona, docela drahý auta, se divim že už ty děcka nevyprali...

ono na tom mojem žďorbu chuj s tim... Ale hlavně že babky stíhačky odnaproti volaj měšťáky sotva zvednu kapotu že něco zrobim... To se stalo tak 3x

no....to je tak furt....kámoš přijel zamnou na Dubinu(panelákové gheto)

a pustil muziku kolem 22:00 tak trochu nahlas...jako....nebylo to slyšet nějak extrémně ale....bylo no...a po pár dnů přijel týpek z baráku a že prý ještě jednou tak že nám rozbije pysk a tak....ale kdyby tu běhal sfetovaný zewlák a kopal do auta a rozbíjel okno tak neřekne ani půlku slovo...z toho by byl posranej....to je to samé když nám tu ve vchodě leží sfetovaní týpci kolem nich chodí lidi a vyhodím je až já....

Ty voe to žiješ v Detroitu nebo co???

Fetky tu nemáme ale hip hoperz gengstaz reppaz tu je jak sraček

nene...je to v p*či no stěma *******....
to nic není oproti tomu že to tu nenávidím od jisté doby...a to od te kdy přišel ožralý chlap....já seděl s kámošema na lavičce...přišel knám vytáhl kvér nabil a vystřelil do vzduchu....řeknu ti....byl jsem podělanej strachy jak cip...týpek se otočil šel dál a za barákem sem slyšel ještě dv tři výstřely...jako zní to jako....fáma-historka či cokoliv jiného....ale to je fakt...takové kur*y tu jsou furt....dneska jsem si třeba myslel že jdu k otci na návštěvu s rozbitým ksychtem....
prošel jsem takovou osmi členou skipnkou cigánů a díval se na mě jejich boss...asi jsem vypadal jako snadná kořist

ale naštěstí nic no...
jedné známé od mamky u vchodu od baráku tu normálně rozbil nějaký kkt obličej kvůli kabelce...chápeš to???
čubky fakt...zabíííít málo....
je to tu konec no...kdo zná Dubinu ví své no...
http://www.ostravaci.cz/foto-ostrava.ph ... =29&id=305
nevypadá to ale tak hrozivě co?
ale je to tu takové...