Auto týdne - 15.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
i na sprintu jde o ridice:-D abys mel na rozjezd ten idealni prokluz:-D JInak hlas sem dal CRX.. mam taky japonce..ale tvuj golfik je peknej.. a myslim ze i ten origo naraznik R32 je super.. este kdybys tam posadil origo masku s napisem.. mas s tim este nejaky plany nebo to uz je finalka?:-)crossic píše:Tak to těžko říct...na sprintu jsem jel se dvěma crxkama...oba 16V, jedno mě pojelo a druhý sem o kousek předjel...no a na autodromu sem tomu nasekal docela dost no, ale to zase nebude autem, ale asi řidičem
Se nam tu sesly tri pekne decentni auticka. Ac jsem VWnista tak volim CRX...
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Těžké kolo
1. Golf - Velice pěkný, až na zadní světla nemám co vytknout. Hlavně se mi líbí ta uprava dieslu a ty kola
2. Polo - Taky pěkné polo, až na boční lištu a vyšku snižení, nemám co vytknout
3. CRX - Sice je na něm dost laminatu, ale zase je to celkem pěkný bodykit vice bych ho snižil, ale to asi diky narazníkum nepujde ty M3 zrcadka tomu nesluší.
Pro mě jednoznačně GIV diesel power
1. Golf - Velice pěkný, až na zadní světla nemám co vytknout. Hlavně se mi líbí ta uprava dieslu a ty kola
2. Polo - Taky pěkné polo, až na boční lištu a vyšku snižení, nemám co vytknout
3. CRX - Sice je na něm dost laminatu, ale zase je to celkem pěkný bodykit vice bych ho snižil, ale to asi diky narazníkum nepujde ty M3 zrcadka tomu nesluší.
Pro mě jednoznačně GIV diesel power
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto týdne - 15.kolo - hlasování
Všechny auta krasne ale u mě vítězi Golf.... hoodně krasně auti...
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
Golf - pekny
Polo- taky supr decent
Crx - sladeny pěkný
Presto se u me do finale dostal Golf a CRX
A u golfu mi smrdí nafta
Hlas pro CRX
Polo- taky supr decent
Crx - sladeny pěkný
Presto se u me do finale dostal Golf a CRX
A u golfu mi smrdí nafta
Hlas pro CRX
golfík krasavec.. můj hlas
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Videl jsi i CRX 8v?crossic píše:Tak to těžko říct...na sprintu jsem jel se dvěma crxkama...oba 16V, jedno mě pojelo a druhý sem o kousek předjel...no a na autodromu sem tomu nasekal docela dost no, ale to zase nebude autem, ale asi řidičem
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Nebylo by fajn kdyby se vkladalo vice fotek soutezicich aut? At si prohlidneme motory, interier, predek zadek atd...co vy na to?
Změna je život...
Já bych souhlasil, více fotek by bylo fajn.
Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"
tak od mne to je crossic...
Sice jsem na japonce a crx má raději jak golfy a už vůbec nemusím dieseli... ale crosic ho má opravdu hezkého decentního... oceňuji vzhled origo VW a hlavně práci na motoru... dvojnásobný výkon to je slušné... Crx je na mne moc laminátové i když to nevypadá špatně...
Sice jsem na japonce a crx má raději jak golfy a už vůbec nemusím dieseli... ale crosic ho má opravdu hezkého decentního... oceňuji vzhled origo VW a hlavně práci na motoru... dvojnásobný výkon to je slušné... Crx je na mne moc laminátové i když to nevypadá špatně...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
myslim ze neni problem aby sem majitele aut dali vic fotek sami
Tady uz to treba clovek moc nesleduje, ale hlavne to chce vice fotek do tech profilu soutezicich aut si myslimmilosh píše:myslim ze neni problem aby sem majitele aut dali vic fotek sami
Změna je život...
super zelena, ja fandim honde, VW je vsude mraky...
přesně tak,honda super...polo se mi také líbí,ale ta tuctovka ne-e...milosh píše:super zelena, ja fandim honde, VW je vsude mraky...