www.tuning-forum.orgStarlet píše:Jasně, mam to za rohemPemaR píše:Treba u Madmana?![]()
Nějakej web?
Nejlepsi upravena Skodofka? Ktera?
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepsi upravena Skodofka? Ktera?
Naposledy upravil(a) Sensei Jirka dne 04 dub 2008 20:14, celkem upraveno 1 x.
330i E90 

http://www.ttk.unas.cz/madman.htmStarlet píše:Jasně, mam to za rohemPemaR píše:Treba u Madmana?Starlet píše:Kde se dá sehnat víc info a foto madmanový shade?
Trošku mi spadla čelist, neskutečný...![]()
Nějakej web?
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
http://www.ttk.unas.cz/madman.htm - jako pekny ale porad to je skoda 120 

- F.l.a.n.e.l.
milouš: ve vší úctě, tohle není tuning ale úchylka. takže hláškou : ...ale je to pořád škoda 120" bych to neoznačil. Nehledě na to, že je to koníček. Ne tuning, ale koníček. 90 %lidí tady má na autech napatlané nárazníky od různých firem, které připomínají talíře UFO. Tohle je koníček, se kterým se majitel mazlí přes dva roky. Kdyby chtěl, tak na to hodil od Elis tuning narazníky a prahy a šel dělat kinga do hradce. On to má pro sebe.
A až tohle auto bude v auto týdne tady na tf, tak dostane víc jak 90% hlasů
A až tohle auto bude v auto týdne tady na tf, tak dostane víc jak 90% hlasů

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Ježiš to je teda názor...milosh píše:http://www.ttk.unas.cz/madman.htm - jako pekny ale porad to je skoda 120

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- F.l.a.n.e.l.
chjo... jasně že je to škoda. mergl je mergl a golf je golf. To je jak kdybych přišel prudit na mergl forum, že stejně to je jen mergl a že veyrony si ho vždycky dají k snídani
Ale je to TOP šáde v čr. a ti co píšou takové kidy si myslím, že tiše závidí někomu takovou brutální hračku
PS: zajímavé, že z AK47 taky byli všichni posraní, ale názor, že je to pořád jen škoda jsem nezaslechl
Ale je to TOP šáde v čr. a ti co píšou takové kidy si myslím, že tiše závidí někomu takovou brutální hračku
PS: zajímavé, že z AK47 taky byli všichni posraní, ale názor, že je to pořád jen škoda jsem nezaslechl

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

jinak tady je ještě odkaz na virta http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/838-madcar/
ještě že to dodělal ... když psal že s tím končí tak sem myslel že mě trefí už když to dělal tak se mi to moc líbilo... todle je prostě paráda... a řekl bych že AK47 je prostě okoukanej už
příští rok pokud přijde někdo s parádní škodovkou tak třeba už ani todle nebude best... ještě si počkám na intoš ale už takhle se mi to líbí nehorázně 
ještě že to dodělal ... když psal že s tím končí tak sem myslel že mě trefí už když to dělal tak se mi to moc líbilo... todle je prostě paráda... a řekl bych že AK47 je prostě okoukanej už

A není to třeba taky tím, že AK47 je úplně o něčem jiným. Tahle Škodovka je pecka a moc se mi líbí, ale na AK47 je snížená střecha, brutálně rozšířená karoserie, celkově pozměněný vzhled, karbonový interiér a hlavně motor VR6F.l.a.n.e.l. píše:chjo... jasně že je to škoda. mergl je mergl a golf je golf. To je jak kdybych přišel prudit na mergl forum, že stejně to je jen mergl a že veyrony si ho vždycky dají k snídani

- tom.rockys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tuhle škodovku znám ze srazů v J.Hradci ... nevíte někdo jestli tam bude za týden znovu ?UDO BIERHANZEL von RS píše:Foto kámoše a jeho Zelenky
http://WWW.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- czech tuning server, recenze, fotky ze srazů, novinky ze světa tuningu,
videa, wallpapers a mnohem více
http://GALERIE.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- MEGA galerie nabitá tuningem .. přes 36 000 fotografií a stále doplňujeme!!!
- czech tuning server, recenze, fotky ze srazů, novinky ze světa tuningu,
videa, wallpapers a mnohem více
http://GALERIE.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- MEGA galerie nabitá tuningem .. přes 36 000 fotografií a stále doplňujeme!!!
yes 
a hlavně k tomu nepotřebujou šest válců a obsah 2,8

a hlavně k tomu nepotřebujou šest válců a obsah 2,8

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
-
- Kontaktovat uživatele:
tak Ak-47 nestavel auto na sprinty 

"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."
-
- Kontaktovat uživatele:
Borbet: showcar...
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."
- F.l.a.n.e.l.
Je to všechno stejné, každý dostane flastr jak chytnou nasraného štubu

ale k čemu ti je showcar když s tím nemůžeš ani na silnice, a není to skoro ani škodovka
Stebe mluví závist chlapče. Sám jsi postavil hovno a máš plnou hubu keců...Borbet píše:ale k čemu ti je showcar když s tím nemůžeš ani na silnice, a není to skoro ani škodovka
stakovýma se namá cenu bavit... nashledanoooo

- F.l.a.n.e.l.
Klídek hoši 
nedá se rovnat ak47 který to má jako šoukár s nějakou kilovkou, která potrhá všechno na sprintech. každý staví auto pro jiný účel...
Borbet: škodovka to je
upravená... a jestli máš AXo... tak se nedivím, že závidíš škodovkářům 

nedá se rovnat ak47 který to má jako šoukár s nějakou kilovkou, která potrhá všechno na sprintech. každý staví auto pro jiný účel...

Borbet: škodovka to je

Tak jsem to myslelF.l.a.n.e.l. píše:Klídek hoši
Borbet: škodovka to jeupravená... a jestli máš AXo... tak se nedivím, že závidíš škodovkářům

- Michal71717
- F.l.a.n.e.l.
Snížení zatím o ničem... zítra by mělo jít dalších 5 dolů... a snad to nebude jen kvůli snížení
Zítra tam dopoledne budu... se klidně stav podívat 

ta modrá, to byla nehorázná pila 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
uka nějaký fotky ... sem furt hledal něco a našel jen poskromnuF.l.a.n.e.l. píše:Snížení zatím o ničem... zítra by mělo jít dalších 5 dolů... a snad to nebude jen kvůli sníženíZítra tam dopoledne budu... se klidně stav podívat

proooblém
jsme s Falnelem snižovali auto... no a snížili jsme ho tak, že když se vyjíždí z garáže (téměř rovinka!) tak je to na milimetry... no a pak flanela napadlo "ale já v tom vlastně budu sedět"... a to už nevyjede 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

- F.l.a.n.e.l.
spyker.: nic závratného. fotky hodím v pátek... teď jsem u zlína na služebce od PO do PÁ 

Bře bře ale z avatarů jde vyčíst že to asi vošklivý nebudeF.l.a.n.e.l. píše:spyker.: nic závratného. fotky hodím v pátek... teď jsem u zlína na služebce od PO do PÁ

jinak tady... pan Jíňa stavil s kolegama...neříkám že nej škodovka ale určo nej škoda limuzína

spyker píše:Bře bře ale z avatarů jde vyčíst že to asi vošklivý nebudeF.l.a.n.e.l. píše:spyker.: nic závratného. fotky hodím v pátek... teď jsem u zlína na služebce od PO do PÁ![]()
jinak tady... pan Jíňa stavil s kolegama...neříkám že nej škodovka ale určo nej škoda limuzína![]()
To sem viděl na svý vlastní kukadla !!! a to je náááhul

Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Spyku hod to do foto mesice z netu do pokecu at to vidi taky ostatni... a zkus to poslat klukum do autocaru ze stratosfery... by to mohli i dat do casaku pod editorial...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK