MauriceMoss píše:
JJ asi mas sikovny ruce o tom zadna. Ale kdo rekl ze se mi libi oplastovana fabie? Uz takhle to ma to auto na hrane s takovou "pouzitelnou" krasou. Dat jakejkoliv plast na fabii tak radsi chodim kanalem a auto dam do srotu
poslední příspěvek ode mne zde
jestliže uvažuješ o turbu do fabie, která na to nemá podvozek a do zatáček se s ní jezdí blbě už v základu a o brzdách ani nemluvím, tak si pouze domýšlím, že když chceš turbo, tak jsem ti nabídl 200sx kde turbo je v základu, a protože chceš turbo tak chceš asi i výkon, a na 200sx je už v základu špičkový natož jeho navýšení je za pár babek, a protože se bavíš o fabii tak protože se mi fabka svým vzhledem totálně hnusí (možná jen mě, nikomu to nenutím) tak předpokládám že tak škaredé auto chceš oplastovat aby se aspon trochu mohlo podobat autu, když se ti 200sx nelíbí které už v základu má ladné tvary, přestože to není největší krasavec
takže abych to shrnul stále mi i v tvém případě vychází lépe 200sx než fabie
1, chceš turbo a než ho nacpeš do fabie ve dvoukile jezdíš
2, asi chceš výkon, a fabií to za stejné peníze nikdy nepojede jako 200sx
3, i dle tebe to má fabie na štíru a přesto by jsi ji turbil, tak se divím že se ti nezavděčí 200sx která se ti taky nelíbí, ale je zcela jinde
takže abych ti aspon trochu pomohl, a at jenom neremcám, podívej se po roverech, ty mají turba v základu a jsou to velice pěkná auta i v serii (dle mě) a svým vzhledem neurazí snad nikoho, a jedou jako prase, a podvozek už v základu je velmi dobrý, a pokud ti nebude výkon v roveru stačit, tak ti nezbývá než
supra v turbu
micina gt3000
nissan 300zx
a evo v turbu
anebo podobné stroje, kde se vycikáš do mrtě než to pořádně pojede