Turbo do fabie 1.4 16V

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

F.l.a.n.e.l.

Re: Turbo do fabie 1.4 16V

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Vasekk píše:
chico píše:aha tak kdyz si ji dostal tak to jo no ale ten 100 konovy motor taky nemuze jet spatne ne? nechal bych tam to co mas a volil redukci vahy - za levnejsi penize stejna muzika jako zvysovani vykonu
kde píše že má 100PS?
Myslím že nikde, a 16v od škodovky jsou dva s různými výkony. ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MauriceMoss »

F.l.a.n.e.l. píše:
Vasekk píše:
chico píše:aha tak kdyz si ji dostal tak to jo no ale ten 100 konovy motor taky nemuze jet spatne ne? nechal bych tam to co mas a volil redukci vahy - za levnejsi penize stejna muzika jako zvysovani vykonu
kde píše že má 100PS?
Myslím že nikde, a 16v od škodovky jsou dva s různými výkony. ;-)

JJ bohuzel mam tu slabsi tusim ze 75 koni. A vahu taky snizovat nechci :) chci jen vyssi vykone, prece jen to auto denne pouzivam takze kdybych vyndal sedacky a klimatizaci a nevim co jeste tak bych se cejtil jako osel :) nerikam ze bych tam rad dal to turbo, ale ten motor z 1.8 zni dost lakave. Jen je to na dlouhy lokte co. co treba prevodovka?
Nazdar !začni vydělávat na netu ještě dnes. Reálný výdělky jsou od 5 - 12 000 už po 2 měsícíh.Všechno info najdeš na www.easymoney.webnode.cz Tuningu zdar

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

převodovka si myslím by mohla klidně pasovat, ale to NEVÍM. to budou vědět na skodahome.cz , jinak za 3O je v annonci naprodej 1,8T RS 132kw včetně převodovky ;-) a dáš to tam. TO já mám problem jak tam dát převodovku nebo sehnat mezikus ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

fabii si nech na normální ježdění
a jestli máš např 250 litrů tak ti za ně postavím dvoukilo které bude mít motor po kompletní GO, podvozek po kompletní GO (nápravy) a když přidáš ještě 50 tak suprový tlumiče a velice dobrý brzdy, aby to zvládlo ubrzdit těch cca 280 koní co tam narvu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

kentoya píše:fabii si nech na normální ježdění
a jestli máš např 250 litrů tak ti za ně postavím dvoukilo které bude mít motor po kompletní GO, podvozek po kompletní GO (nápravy) a když přidáš ještě 50 tak suprový tlumiče a velice dobrý brzdy, aby to zvládlo ubrzdit těch cca 280 koní co tam narvu

a jaky dvoukilo mi postavis?Respektive co to je: zatim nemam nemam penize jdou pomalu. A vzhledem k tomu ze studuju tak bych na to mohl mit tk do 3 let
Nazdar !začni vydělávat na netu ještě dnes. Reálný výdělky jsou od 5 - 12 000 už po 2 měsícíh.Všechno info najdeš na www.easymoney.webnode.cz Tuningu zdar

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

MauriceMoss píše:

a jaky dvoukilo mi postavis?Respektive co to je: zatim nemam nemam penize jdou pomalu. A vzhledem k tomu ze studuju tak bych na to mohl mit tk do 3 let
S tim co jsi napsal buď rád za to co máš. Z toho co tady píšeš víš o autech a jejich úpravách kulový, takže trošku surfuj a hledej info, ujasni si priority co se týče financí, účelu toho auta a pak teprve s něčim začni...
Dvoukilem je myšlen Nissan 200SX
Radši si nech fabii a kup si druhý auto a to upravuj, na denní ježdění a akce typu hory apod. je to myslim obstojný auto ( na dvoukilo těžko dáš rakev nebo nosič na kola :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

chico

Příspěvek od chico »

aha tak to chapu- omlouvam se myslel jsem ze 16v ve fabii je jen 100 konovy- vidim ze do skodovek vubec nevidim- ted uz plne chapu tu touhu po vykonu :-D

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

Starlet píše:
MauriceMoss píše:

S tim co jsi napsal buď rád za to co máš. Z toho co tady píšeš víš o autech a jejich úpravách kulový, takže trošku surfuj a hledej info, ujasni si priority co se týče financí, účelu toho auta a pak teprve s něčim začni...
Radši si nech fabii a kup si druhý auto a to upravuj, na denní ježdění a akce typu hory apod. je to myslim obstojný auto ( na dvoukilo těžko dáš rakev nebo nosič na kola :lol:
JJ, nemyslim si ze bych vedel uplny kulovy, ale o upravach asi jo. A to ze podle slengu - dvoukilo nezpoznam ze se jednalo o Nissan 200SX si nemyslim ze bych na to byl az tak spatne. Zkousel jsem o tom neco hledat a jako ma to silnej turbo motor ale tim to auto asi konci. Nehlede na to ze ja bych rad mel auto s troskou stylu, to bude asi prvni co si koupim a ne je šoukáru co bude kazdymu pro smich kdyz projedu kolem. Kazdej si rekne, votuzer ve starym vraku :) nerad bych tim nekoho urazil, ale tohle auto zas tak hezke abych si ho vubec chtel koupitt :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

MauriceMoss píše:
Starlet píše:
MauriceMoss píše:
JJ, nemyslim si ze bych vedel uplny kulovy, ale o upravach asi jo. A to ze podle slengu - dvoukilo nezpoznam ze se jednalo o Nissan 200SX si nemyslim ze bych na to byl az tak spatne. Zkousel jsem o tom neco hledat a jako ma to silnej turbo motor ale tim to auto asi konci. Nehlede na to ze ja bych rad mel auto s troskou stylu, to bude asi prvni co si koupim a ne je šoukáru co bude kazdymu pro smich kdyz projedu kolem. Kazdej si rekne, votuzer ve starym vraku :) nerad bych tim nekoho urazil, ale tohle

auto zas tak hezke abych si ho vubec chtel koupitt :)
jasne, kup si golfa nebo báwo, ty sou stylový.

:lool: každej má jinej vkus ale na rovinu pokud máš tak málo penez ( tím ymslím 300tis ) a chceš neco co bude vypúadat a jeste to k otmu pojede tak se rozluč s neajkým novýmročníkem a bud rád za to dvoukilo :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

maysner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maysner »

nevim co si tak predstavujes ale kdyz vedle sebe postavim toho nissana a fabii tak je spis pro smich ta fabie nez starsi nissan :roll:
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984

kentoya

Příspěvek od kentoya »

no fajn nenutím ti ho, tady třeba stavím bráchovi, a jestli je oplastovaná fabie hezčí, tak podle mě nemáš vkus

http://www.nissanclub.cz/car_detail.php?id=1928
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

pokud mas 300 litru tak v adusum prodavaji docela pekny troll - r

http://www.adusum.cz/nabidka-vozu/saab- ... =-1&page=4

a neni to zadna uprava z garaze

ja bohuzel tech 300 litru nemam

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

Idaho píše:
MauriceMoss píše:
Starlet píše: S tim co jsi napsal buď rád za to co máš. Z toho co tady píšeš víš o autech a jejich úpravách kulový, takže trošku surfuj a hledej info, ujasni si priority co se týče financí, účelu toho auta a pak teprve s něčim začni...
JJ, nemyslim si ze bych vedel uplny kulovy, ale o upravach asi jo. A to ze podle slengu - dvoukilo nezpoznam ze se jednalo o Nissan 200SX si nemyslim ze bych na to byl az tak spatne. Zkousel jsem o tom neco hledat a jako ma to silnej turbo motor ale tim to auto asi konci. Nehlede na to ze ja bych rad mel auto s troskou stylu, to bude asi prvni co si koupim a ne je šoukáru co bude kazdymu pro smich kdyz projedu kolem. Kazdej si rekne, votuzer ve starym vraku :) nerad bych tim nekoho urazil, ale tohle

auto zas tak hezke abych si ho vubec chtel koupitt :)
jasne, kup si golfa nebo báwo, ty sou stylový.

:lool: každej má jinej vkus ale na rovinu pokud máš tak málo penez ( tím ymslím 300tis ) a chceš neco co bude vypúadat a jeste to k otmu pojede tak se rozluč s neajkým novýmročníkem a bud rád za to dvoukilo :D
Docelase mi libi jak jsi odvozujete to co si muzu myslet :) golfa bych si nekoupil nikdy, protoze se mi proste nelibej. Bavo uz spis ale na to zase nemam abych si mohl koupit ty ktery chci. A za dvoukilo rad nebudu kdyz se mi proste nelibi :)

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

semysak píše:pokud mas 300 litru tak v adusum prodavaji docela pekny troll - r

http://www.adusum.cz/nabidka-vozu/saab- ... =-1&page=4

a neni to zadna uprava z garaze

ja bohuzel tech 300 litru nemam
nejak mi nejde ta fotogalerie :(

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

kentoya píše:no fajn nenutím ti ho, tady třeba stavím bráchovi, a jestli je oplastovaná fabie hezčí, tak podle mě nemáš vkus

JJ asi mas sikovny ruce o tom zadna. Ale kdo rekl ze se mi libi oplastovana fabie? Uz takhle to ma to auto na hrane s takovou "pouzitelnou" krasou. Dat jakejkoliv plast na fabii tak radsi chodim kanalem a auto dam do srotu

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

maysner píše:nevim co si tak predstavujes ale kdyz vedle sebe postavim toho nissana a fabii tak je spis pro smich ta fabie nez starsi nissan :roll:

ja si zase myslim ze kdyz postavim vedle sebe zigula a jakykoliv auto. tak vitez je taky jasnej :wink:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

MauriceMoss píše:
kentoya píše:no fajn nenutím ti ho, tady třeba stavím bráchovi, a jestli je oplastovaná fabie hezčí, tak podle mě nemáš vkus

JJ asi mas sikovny ruce o tom zadna. Ale kdo rekl ze se mi libi oplastovana fabie? Uz takhle to ma to auto na hrane s takovou "pouzitelnou" krasou. Dat jakejkoliv plast na fabii tak radsi chodim kanalem a auto dam do srotu
poslední příspěvek ode mne zde

jestliže uvažuješ o turbu do fabie, která na to nemá podvozek a do zatáček se s ní jezdí blbě už v základu a o brzdách ani nemluvím, tak si pouze domýšlím, že když chceš turbo, tak jsem ti nabídl 200sx kde turbo je v základu, a protože chceš turbo tak chceš asi i výkon, a na 200sx je už v základu špičkový natož jeho navýšení je za pár babek, a protože se bavíš o fabii tak protože se mi fabka svým vzhledem totálně hnusí (možná jen mě, nikomu to nenutím) tak předpokládám že tak škaredé auto chceš oplastovat aby se aspon trochu mohlo podobat autu, když se ti 200sx nelíbí které už v základu má ladné tvary, přestože to není největší krasavec

takže abych to shrnul stále mi i v tvém případě vychází lépe 200sx než fabie
1, chceš turbo a než ho nacpeš do fabie ve dvoukile jezdíš
2, asi chceš výkon, a fabií to za stejné peníze nikdy nepojede jako 200sx
3, i dle tebe to má fabie na štíru a přesto by jsi ji turbil, tak se divím že se ti nezavděčí 200sx která se ti taky nelíbí, ale je zcela jinde

takže abych ti aspon trochu pomohl, a at jenom neremcám, podívej se po roverech, ty mají turba v základu a jsou to velice pěkná auta i v serii (dle mě) a svým vzhledem neurazí snad nikoho, a jedou jako prase, a podvozek už v základu je velmi dobrý, a pokud ti nebude výkon v roveru stačit, tak ti nezbývá než
supra v turbu
micina gt3000
nissan 300zx
a evo v turbu
anebo podobné stroje, kde se vycikáš do mrtě než to pořádně pojede

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mildatuning »

Nebo si kup punto GT.. slusny pomer vaha hmotnost... jede to hezky :lol:

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kentoya: plne souhlasim.. Tedy az na vzhled Rovera, kterej se me osobne zda moc krabiciodni.. 8) Akorat mozna jeste vsuvka: cloveku co chce turbo do schitu jako je 1.4 fabie nevysvetlis nic.. :D A stejnak ho tam nikdy neda a pokud da, tak je to blazen, protoze za cenu na jakou se to vysplha uz ma RSo 8) Ze te to bavi psat takovejm lidem tohle.. 8) Obdivuji tvou trpelivost.. :)

mildatuning: to uz radeji CRXko tedy..fakt nic proti Puntu GT, ale v serii neda zadnou 1.6 od hondy a po poladeni za stejne prachy taky ne.. A aby se me libilo, tak by muselo vypadat jak to cerne co tu bylo (snad uz neni) na prodej a to bude dalsich 100t navic jen do vzhledu.. 8)

Ted jsem tak zauvazoval a myslim ze za tech 300t a na ty pozadavky by asi nejlepe splnovalo neco od Marauderovo oblibenych..tj neco z USA 8) za tu cenu uz by bylo opravdu neco luxusniho.. 8) a nebo jetej Superb a soupat nohama.. :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Takze rekapitulace, mame tu 18ti leteho pubescenta s Fabii, kterou dostal od rodicu. Dostal ji proto, aby se hnedka nezabil. Dotycny ale chce okamzite toto auto vhodne na bezne jezdeni oturbit. Doporuceni - zabal to, nauc se poradne jezdit, Fabii si nech na poskakovani mezi mestama a ve meste a nasetri si na jiny auto, ktery bude na upravy vhodny. Mimochodem, srovnani 200SX a Fabia po strance stylovosti mne pobavilo. Fabia je stylova asi jeko rezaty hrebik zatluceny do zdi.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

kentoya píše:
MauriceMoss píše:

poslední příspěvek ode mne zde

jestliže uvažuješ o turbu do fabie, která na to nemá podvozek a do zatáček se s ní jezdí blbě už v základu a o brzdách ani nemluvím, tak si pouze domýšlím, že když chceš turbo, tak jsem ti nabídl 200sx kde turbo je v základu, a protože chceš turbo tak chceš asi i výkon, a na 200sx je už v základu špičkový natož jeho navýšení je za pár babek, a protože se bavíš o fabii tak protože se mi fabka svým vzhledem totálně hnusí (možná jen mě, nikomu to nenutím) tak předpokládám že tak škaredé auto chceš oplastovat aby se aspon trochu mohlo podobat autu, když se ti 200sx nelíbí které už v základu má ladné tvary, přestože to není největší krasavec

takže abych to shrnul stále mi i v tvém případě vychází lépe 200sx než fabie
1, chceš turbo a než ho nacpeš do fabie ve dvoukile jezdíš
2, asi chceš výkon, a fabií to za stejné peníze nikdy nepojede jako 200sx
3, i dle tebe to má fabie na štíru a přesto by jsi ji turbil, tak se divím že se ti nezavděčí 200sx která se ti taky nelíbí, ale je zcela jinde

takže abych ti aspon trochu pomohl, a at jenom neremcám, podívej se po roverech, ty mají turba v základu a jsou to velice pěkná auta i v serii (dle mě) a svým vzhledem neurazí snad nikoho, a jedou jako prase, a podvozek už v základu je velmi dobrý, a pokud ti nebude výkon v roveru stačit, tak ti nezbývá než
supra v turbu
micina gt3000
nissan 300zx
a evo v turbu
anebo podobné stroje, kde se vycikáš do mrtě než to pořádně pojede

No s tebou to taky neni lehky :) asi by jsme se nedohodli. Jako vykon bych chtel, to turbo do fabie byla takova nadsazka. Proste jsem chtel vedet zda to nekdo udelal a zda je to mozny. Nemusim mit nutne turbomotor a kdyz uz jinaci auto tak proste nejaky co ma styl bude se mi libt a nebudu ho muset nejak plastovat ani stelovat motor :) a z teh aut co jsi navrhl, bych byl rad akorat za evo a moooozna za supru, ale to uz je taky starej vrak. Me se treba libi opler astra 2.0 turbo a nebo alfa 156 2,5 to jsou podle me prima auta

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

Beaver píše:Takze rekapitulace, mame tu 18ti leteho pubescenta s Fabii, kterou dostal od rodicu. Dostal ji proto, aby se hnedka nezabil. Dotycny ale chce okamzite toto auto vhodne na bezne jezdeni oturbit. Doporuceni - zabal to, nauc se poradne jezdit, Fabii si nech na poskakovani mezi mestama a ve meste a nasetri si na jiny auto, ktery bude na upravy vhodny. Mimochodem, srovnani 200SX a Fabia po strance stylovosti mne pobavilo. Fabia je stylova asi jeko rezaty hrebik zatluceny do zdi.

takze rekapitulace. 18 mi neni, pubescent uz taky nejsem a fabii uz mam celkem dlouho K rizeni: ridit predokolky a 4 kolky si myslim ze umim. Zadokolky nevim ,protoze jsem jel jen v jedny. Jinak nikde jsem nerekl ze tam chci dat turbo. Jen takova uvaha. Jako navazet se do nekoho a delat ze sebe vsevedouciho zvladne kazdej trubec, sam vim ze je to nesmysl a proto jsem nikdy nerekl ze to myslim vazne. A jinak jsi pouzil prima metaforu "Fabia je stylova asi jeko rezaty hrebik zatluceny do zdi" honem jsem musel pro blocek, abych si ji zapsal. Byl by hrich to zapomenout.

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

MauriceMoss píše: .....................

No s tebou to taky neni lehky :) asi by jsme se nedohodli. Jako vykon bych chtel, to turbo do fabie byla takova nadsazka. Proste jsem chtel vedet zda to nekdo udelal a zda je to mozny. Nemusim mit nutne turbomotor a kdyz uz jinaci auto tak proste nejaky co ma styl bude se mi libt a nebudu ho muset nejak plastovat ani stelovat motor :) a z teh aut co jsi navrhl, bych byl rad akorat za evo a moooozna za supru, ale to uz je taky starej vrak. Me se treba libi opler astra 2.0 turbo a nebo alfa 156 2,5 to jsou podle me prima auta

Není nic jednodušší když víš co chceš, navštívit autosalon a auto zakoupit. 8)
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

gizmi píše:Kentoya: plne souhlasim.. Tedy az na vzhled Rovera, kterej se me osobne zda moc krabiciodni.. 8) Akorat mozna jeste vsuvka: cloveku co chce turbo do schitu jako je 1.4 fabie nevysvetlis nic.. :D A stejnak ho tam nikdy neda a pokud da, tak je to blazen, protoze za cenu na jakou se to vysplha uz ma RSo 8) Ze te to bavi psat takovejm lidem tohle.. 8) Obdivuji tvou trpelivost.. :)

mildatuning: to uz radeji CRXko tedy..fakt nic proti Puntu GT, ale v serii neda zadnou 1.6 od hondy a po poladeni za stejne prachy taky ne.. A aby se me libilo, tak by muselo vypadat jak to cerne co tu bylo (snad uz neni) na prodej a to bude dalsich 100t navic jen do vzhledu.. 8)

Ted jsem tak zauvazoval a myslim ze za tech 300t a na ty pozadavky by asi nejlepe splnovalo neco od Marauderovo oblibenych..tj neco z USA 8) za tu cenu uz by bylo opravdu neco luxusniho.. 8) a nebo jetej Superb a soupat nohama.. :lol:

dalsi bajnej upovidanek. Rso a superb to jsou urcite auta po kterych touzim.

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

MauriceMoss píše:
teda ty máš zajmavou filozofii.Třeba ta Supra, kterou jsi nazval vrakem, je na tom celkově mnohem lépe než ta fabie, do který se nedával ani jeden slušnej motor a je to mizerný auto už z výroby.Vůbec o autech máš zajmavý myšlení, o některejch tvrdíš, že jsou vraky, nejsou stylový a nelíbí se ti,ale jezdíš ve Fabii....
svět dospělých je pro mne záhadou......

MauriceMoss
Kontaktovat uživatele:

Breakthru píše:
MauriceMoss píše:
teda ty máš zajmavou filozofii.Třeba ta Supra, kterou jsi nazval vrakem, je na tom celkově mnohem lépe než ta fabie, do který se nedával ani jeden slušnej motor a je to mizerný auto už z výroby.Vůbec o autech máš zajmavý myšlení, o některejch tvrdíš, že jsou vraky, nejsou stylový a nelíbí se ti,ale jezdíš ve Fabii....

oooocchhh pane boze. Zacinam si myslet ze chyba bude u me kdyz si myslim ze vubec nepremyslis a nebo nectes co pisu. Jako mizerny auto to uplne neni, to ze je bez motoru to uznavam a ze neni na sportovni jizdu to je snad jasny kazdymu. Ja ji tady taky neobhajuju. To ze supra byla dobry a nadcasova, to uznavam. Ale to ze je to ted starej "vrak" musis uznat i ty. I kdyz stary auta maj kouzlo, treba o mustangu bych nikdy nerekl nic psatnyho ale o supre...... a a konecne jak uz tu bylo psano, tu fabii jsem dostal, nic jinaciho krome motorky nemam tak vni proste asi jezdit budu dokud si nekoupim nic noveho ne :?:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Beaver píše:Takze rekapitulace, mame tu 18ti leteho pubescenta s Fabii, kterou dostal od rodicu. Dostal ji proto, aby se hnedka nezabil. Dotycny ale chce okamzite toto auto vhodne na bezne jezdeni oturbit. Doporuceni - zabal to, nauc se poradne jezdit, Fabii si nech na poskakovani mezi mestama a ve meste a nasetri si na jiny auto, ktery bude na upravy vhodny. Mimochodem, srovnani 200SX a Fabia po strance stylovosti mne pobavilo. Fabia je stylova asi jeko rezaty hrebik zatluceny do zdi.
Přesně to mě napadlo, ale nechtěl jsem to sem tak polopatě napsat. Ale potom co z něj vypadlo :roll:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

MauriceMoss píše:
Breakthru píše:
MauriceMoss píše:

oooocchhh pane boze. Zacinam si myslet ze chyba bude u me kdyz si myslim ze vubec nepremyslis a nebo nectes co pisu. Jako mizerny auto to uplne neni, to ze je bez motoru to uznavam a ze neni na sportovni jizdu to je snad jasny kazdymu. Ja ji tady taky neobhajuju. To ze supra byla dobry a nadcasova, to uznavam. Ale to ze je to ted starej "vrak" musis uznat i ty. I kdyz stary auta maj kouzlo, treba o mustangu bych nikdy nerekl nic psatnyho ale o supre...... a a konecne jak uz tu bylo psano, tu fabii jsem dostal, nic jinaciho krome motorky nemam tak vni proste asi jezdit budu dokud si nekoupim nic noveho ne :?:
straší je,ale proč píšeš, že je vrak?Z jakýho roku je tvoje Fabia?Fabie se začaly vyrábět před 9 lety, tak se taky nedá mluvit o tom, že by to byl vrchol novodobý techniky.A spousta starých "vraků" jízdníma vlastnostma daleko předčí ty nový vońavky....
svět dospělých je pro mne záhadou......

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Takže já to shrnu. :wink: MauriceMoss si tady z nás dělá akorát . :zadek:

Jeho Fábie má najeto 30tis km, má jí už dlouho a umí dobře řídit.
Jsem sám a nebo tyto věci nejdou dohromady. :D
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

Tak zdravim sem tady zahlédl, sice sem tu dlouho nebyl ale neudržim se a přizpěju.

Fabie skutečně neni auto, které je stvořeno pro upravy motoru jako například 200SX ze :).
btw. avizovaná přestavba mooooooc pěkná

Nicméně házení ciframa 200-500tis. je taky nesmysl. Za 120-130tis. se dá v německu koupit oficiální kit na tenhle motor se všim všudy + montáž.

Nicméně já například znám člověka co do 106ky nějaky ty 1.3 narval turbo víceméně svépomocí a vše funguje jak má a 106ka se může rozpadnout :).

Takže závěr: teoreticky neni problém najít vhodné turbo, šikovnej člověk svaří i potrubí vše udělat to problém neni. Otázkou je co přesně nato lambda sondy a celá ŘJ. Pokud rovnou neshořeji pujde vždy ŘJ jednotka doladit na míru.

Rozhodně to ale neni otázkou pul milionu. Beru čistě jen tuto upravu, samozřejmě že následně musejí projít upravou věci jako poloosy, tlumiče, kompletně brzdy atd..

Takže problém bych neviděl až tak v penězích jako v lidech, bude velice težké dát dohromady lidi, kteří umějí perfektně to co potřebuješ a budou ochotný s tim pomoci, nehledě na velice dorbý kontakty v různých sférách.

Nicméně souhlasim s většinou, že to skutečně nemá cenu. Smiř se s rychlostí jakou to jezdí myslim, že i ta je dostatečná :).

Výměna motoru taky žádná sranda já jsem měnil 1.2 za 1.4 16V a řeknu Vám znovu asi už ne :). Raději se smířim s rychlostí mojí fabie a nebo si na závodění pořídim naprosto jiný auto :).
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“