chci se zeptat zda nevite o nekom kdo je fakt trida v tomhle oboru , jedna se mi o prebrouseni,prelesteni a navoskovani auta,aby bylo skoro jak novy , pokud by nekdo vedel kdo je fakt kvalitni ,umi a vyzna se,byl bych jen rad , fakt nejakyho carodeje nejlip
diky
Tata nechaval delat renovaci laku v Havirove vedle letniho koupaliste je tam primo nejaka firma co se ti zivi... cela oktavka ho vysla tusim na 1300,-
Hotovo do druheho dne
o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
Tom_ píše:o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
smirek 2000 a je to,ale musíš davat bacha at nepřebrouíš pak 3M a bude to ok
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tom_ píše:o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
ja mam z toho strach , abych to neprebrousil az na plnic, zastriky sem si prebrousil a zalestil a je to kuva rozdil ale jeste to neni uplne vono. No pokud by to nekdo byl schopen vybrousit (moc toho neni) tak budu jen rad a rad zaplatim
ja mam z toho strach , abych to neprebrousil az na plnic, zastriky sem si prebrousil a zalestil a je to kuva rozdil ale jeste to neni uplne vono. No pokud by to nekdo byl schopen vybrousit (moc toho neni) tak budu jen rad a rad zaplatim
no schopen bych byl ale nevím co dřív....každopadně bych to musel vidět
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
F.l.a.n.e.l. píše:kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
pokud ti to adam nepřeleští tak se ozvy a snad něco vymyslím,ale budu radši když to vychytá adam
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
F.l.a.n.e.l. píše:kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
pokud ti to adam nepřeleští tak se ozvy a snad něco vymyslím,ale budu radši když to vychytá adam
A nebo zkazím kšeft oběma...a řeknu ti: přijeď k nám do lakovny... šefík ti to přebrousí...si nestihneš vykouřit ani cigáro
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Tom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
A nebo zkazím kšeft oběma...a řeknu ti: přijeď k nám do lakovny... šefík ti to přebrousí...si nestihneš vykouřit ani cigáro
sem jedno velky ucho,hod mi vice podrobnosti po icq , jestli by slo
jde mi taky o to,aby prebrousil ty tecky,sam si to videl,ne abych to musel zase davat znova do laku
Tom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
už vidím Renka jak to bude brousit
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše: felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše: felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
.....
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad