moje slovaTom_ píše:hosi, audiny nejsou golfy![]()
, takze ten znak bych tam nechal
![]()
![]()

Moderátor: Dave0401
Nevím co tu furt taháš nějaké helly na bavo, jak stejně žádné nemášAladin píše:zrovna ty černé světla mi na to auto nesedí, mi připadaj takové tuzing... já nevím...
to není jak černé Helly na BMWjiné černé se nedělaj?
Bawo už nemám no... ale černé helly ještě joF.l.a.n.e.l. píše:Nevím co tu furt taháš nějaké helly na bavo, jak stejně žádné nemášAladin píše:zrovna ty černé světla mi na to auto nesedí, mi připadaj takové tuzing... já nevím...
to není jak černé Helly na BMWjiné černé se nedělaj?
![]()
koukam že tu jsem správněAladin píše:Bawo už nemám no... ale černé helly ještě jo
vsak vim ci ti radim ne kua , ja vzdycky poradim kdyz vim vicremix píše:uz jsem to tu nekde psal ze AE bych nedal ani kdybych to mel placenou reklamu, to bych tomu autu nemohl provest.. a masku bez znaku sem vicemene jen udelal VT ale do toho bych taky nesel
ale jinak cerny znak docela to zmenilo ten cumak...
MauriceMoss --- trochu sem to umyl nokazdopadne prelestit by to chtelo a hlavne navoskovat at to ma nejakou ochranu... ale to az se dolakuji spodky dveri po zahlazenych listach
jojo, na E34... ale jako ten černý vnitřek napasuješ i na E30BALI píše:koukam že tu jsem správněAladin píše:Bawo už nemám no... ale černé helly ještě jona E34 předpokládam
?
asi tak nejakDave0401 píše:koho si predjel?
remixe? se nedivim, ze jel krajinkou kdyz tam malem rozsekal auto a pojebal si cely litak
remix píše:asi tak nejakDave0401 píše:koho si predjel?
remixe? se nedivim, ze jel krajinkou kdyz tam malem rozsekal auto a pojebal si cely litak... a nez jsem ho rozsekal tak jsem čuměl po babách tak proto pomala jizda..
felda píše:remix píše:asi tak nejakDave0401 píše:koho si predjel?
remixe? se nedivim, ze jel krajinkou kdyz tam malem rozsekal auto a pojebal si cely litak... a nez jsem ho rozsekal tak jsem čuměl po babách tak proto pomala jizda..
![]()
![]()