Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak jsem koupila Canon EOS 400D a jsem zvedava, jestli ze me vyleze neco umeleckyho uvitam odkazy na nejake rady a tipy.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
AdieuD píše:tak jsem koupila Canon EOS 400D a jsem zvedava, jestli ze me vyleze neco umeleckyho uvitam odkazy na nejake rady a tipy.
to se teda musím smát po naše mrozhovoru přes icq si do toho stejně praštila jo ? každopádně gratulace chybu jsi rozhodně neudělala
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
AdieuD píše:tak jsem koupila Canon EOS 400D a jsem zvedava, jestli ze me vyleze neco umeleckyho uvitam odkazy na nejake rady a tipy.
to se teda musím smát po naše mrozhovoru přes icq si do toho stejně praštila jo ? každopádně gratulace chybu jsi rozhodně neudělala
jojo, prasila jsem se do hlavy asi. To byla akce, jeste ten den, co jsem si ho objednala, tak jsem si pro nej zajela do alzy osobne Jsem to nemohla vydrzet V recenzich se zdal dobry, kamarad mi pujcil 350tku, ta mi celkem sedla a tak 400 byla jasna volba
Fabos: jaky sis poridil objektiv? Ja po necem pokukuju, ale 14 hadru za nej nedam
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jojo, prasila jsem se do hlavy asi. To byla akce, jeste ten den, co jsem si ho objednala, tak jsem si pro nej zajela do alzy osobne Jsem to nemohla vydrzet V recenzich se zdal dobry, kamarad mi pujcil 350tku, ta mi celkem sedla a tak 400 byla jasna volba
Fabos: jaky sis poridil objektiv? Ja po necem pokukuju, ale 14 hadru za nej nedam
podle toho na co, já to koupil dobře v setu, tak mi do začátku seťák stačil( zpracovánáím sic epodprůměrnej, ale obrazově v průměru- ne moje slova, ale xy testů) mám k němu dlouhý 100-300 USM a teď chci seťák prodat a koupit sigmu 17-70, cože je za ty penízky dobrý sklo.
mam "seriovy" EF-S 18-55mm,ted me trochu vycerpala koupe, casem si neco poresim.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:mam "seriovy" EF-S 18-55mm,ted me trochu vycerpala koupe, casem si neco poresim.
no vidíš, tak ten jsem ti chtěl prodat
pokukuj na forum.fotografovani.cz nebo na paladix.cz tam se dá něco najít.
Neboj, ja bych ho nekoupila Ja pokukuju po nejakem softfocusu
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between