No a starých zdí a fabrik by se v Brně našlo, jak říká Mara no

No podle EXIFu je ta noční focena Nikonem D200 což zrovna kompaktní foťák není a pochybuju, že kompakt by tak hezky vykreslil to město v pozadí. Ale jak už sem napsal dřív, to pozadí je pěkný, ale popředí s bleskem (nebo nasvícený či co použili) k tomu prostě nepasuje...Ivan píše:Sorry, ale fotit auto v noci bleskem z kompaktního fotoaparátu nebo za slunečného počasí a čekat, že z toho budou pěkné fotky, to snad ne...
Goldies píše:jj chtelo to stativ a bez bleskuJinak na mym vyhlidlim miste mi postavili kolotoce! ludry jedny
Polarizacni filtr to jistiIvan píše:Sorry, ale fotit auto v noci bleskem z kompaktního fotoaparátu nebo za slunečného počasí a čekat, že z toho budou pěkné fotky, to snad ne...
nejde o to jak je to foceny ale kde, hledaji se tady zajimavy mista.MComb píše:Nezlobte se na mě, ale ty fotky co jsem dáváte jsou otřesný. Takovej fotek mám v komplu stovky...![]()
Jedinej kdo má schopný fotky a umí s foťákem je Goldies, což je vidět na pár jeho fotkách z Vyškova
Omlouvám se nevšiml jsem si tvé velmi ostré fotky v avataru.vrkuboy píše:nejde o to jak je to foceny ale kde, hledaji se tady zajimavy mista.MComb píše:Nezlobte se na mě, ale ty fotky co jsem dáváte jsou otřesný. Takovej fotek mám v komplu stovky...![]()
Jedinej kdo má schopný fotky a umí s foťákem je Goldies, což je vidět na pár jeho fotkách z Vyškova
kdyz jsme u te kvality fotek ty tri modry smouhy v avataru stoji taky za prd
To jo to byli začátky46reddy píše:jinak Maro, to byly časy, když Combo takhle vypadalo, co?
Celolak jo? Půjde opět žlutá nebo se bude experimentovat? No a snad logo už nebude tak masivní a bude něco decentnějšího stejně diabla zná každejGoldies píše:jasny ze mam, ten mam totiz zakazany strhavatAle na pristi rok jak pujde celolak, tak se vymysli neco novyho
A to zní dobřeGoldies píše:bude takovej experiment, kdy zaklad bude slonova kost a pak si budeme hrat s perleti
Goldies píše:bude takovej experiment, kdy zaklad bude slonova kost a pak si budeme hrat s perleti