News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
felda

Příspěvek od felda »

Mr. Yaris píše:Ferdo, ty dneska hýříš vtipem :D Kde zas oxiduješ, že jsi na netu :twisted: :D
Teď jsem u zeťáka,ale od středy home on-line,zatím telekom-internet expres,ale od března net přes kabelovku,za tágo i s programama,zatím u mně nemají síť.Včera jsem se to dozvěděl,mrkni na to www.kabelovatelevizekarvina.cz 8)

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Pane pilko a kdy ty do toho prasknes a budes mit potomka.uz je cas nezapomen ze starnes. :D

felda

Příspěvek od felda »

Mr. Favo píše:Pane pilko a kdy ty do toho prasknes a budes mit potomka.uz je cas nezapomen ze starnes. :D

Mě do toho nepleť :x Času dost,není kam spěchat,třeba zajed ještě někde do světa :banan:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Bezfavo, to by nešlo. Auto a byt sice má, ale zapoměl si na dovolenou v Bulharsku :D

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Zajed si do polsa je to kousek a maji tam fajn cesty pro tvuj vuz :D

felda

Příspěvek od felda »

Mr. Favo píše:Zajed si do polsa je to kousek a maji tam fajn cesty pro tvuj vuz :D
Golf být terejňák :)

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Nechces na golfa podlozky i s kolama,je to vse s teta caru

felda

Příspěvek od felda »

Rozprodáváš TETACAR??? :( Kolik za to chceš?Šetříš na postýlku? :twisted: :D

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Nesetrim mam v planu neco jinyho.kola i s podlozkama dam za 7000kc.

felda

Příspěvek od felda »

Skusím se poptat,já v tomto směru do golfa nevrazím ani korunu.tuning :( ,normal serie rodinný vůz golf 8)

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

2 Mr. Sanitka - potkal jsem něco pro tebe na VT :wink:
Obrázek
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

felda píše:Skusím se poptat,já v tomto směru do golfa nevrazím ani korunu.tuning :( ,normal serie rodinný vůz golf 8)
Tak to sorry ale v tomhle ti neverim. :nono: Tos rikal i u škodylaku a jak pak pekne vypadala. :D

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

WESLY.gsi píše:SERU NA VÁS!!!!!!!! JDU SPÁT
Obrázek
A ještě pořád spí :( Sráč jeden :D
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

tak teplotka klesla přivíteje opět Wesla :D ,kua co to tu řešíte.....mimina........... :? mimina jsou ulet,to si raději vemu Merca na splatky,vyjde to asi jako pleny na chcochy a kaki 8)
to Matiz a Kávo: kua tak se už domluvte který z Vás do toho praští.....nebo do toho jdete spolu,jen vy dva :smich2: :smich: , doufám že jse seznámeni se zákonem a vyhlášce o partnerství :D

to OOOOOOC : jak ještě spíím, jsem nemocen tak musím spát,a navíc jsem ve vývoji :lol: :spac: viz. picture :lol:

Obrázek
votom to je :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2 CCCO: bezva sanitka :D

2weslo: koukám že ty už jsi do toho praštil :D , že ses nepochlubil :twisted: :?:
Nechápu ale, proč to dítě kazíš svými časáky :(

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

tak jsem dneska montoval sedacku (to puvodni sparco bylo male na moji prdel ..... a je k mani za 4000 kc .. stalo pred rokem 12500kc)

Vysivka Subaru byla na obednavku stejne jako perforovane kozene casti v namahanych mistech... jsou to PL sedacky Bimarco Expert z homologaci FIA .... ) ... druhou sedacku budu montovat az co vyresim jeji uchyceni na puvodnich lyzinach . Sedacka vazi 5,9 kg ... ta seriova ma 23 kg :wink: takze nemusim hubnout 8)

Obrázek

Obrázek
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

hodně dobré tomo 8)
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Ostrava-Airport meeting

Příspěvek od Sly »

Ostrava-Airport meeting

SOBOTA 16.10. 14:00

Zvani jsou vsichni. Jedna se o pratelsky meeting tuneru a priznivcu tuningu na Mosnovskem letisti. Jde o akci bez jakehokoliv organizacniho zajisteni, na vlastni nebezpeci. Radi bychom navazali na pohodove setkani z predminuleho vikendu v Karvine. Pokud nebude prset, budeme radi, kdyz se prijedete podivat a podebatovat. Mozne budou sprintiky, blbnuti na plose a klidne i spanila jizda po okoli. Vse je na Vas. Jakekoliv napady a pripominky vitany.

Za Bohuminske tuziky, Sly.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

oukej a v kolik přibližně????
PS:Škodárny necháme doma :lol: svezu se s nějakým kámošem :roll:
das Auto

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

a nevyhodi nas z letiste ?

P.S. ...2SLY... byl jsi vcera ve 20:30 v Ceskem Tesine na benzince u Hypernovy ?
projizdel jsem kolem a videl jsem Identickou CRX jako je ta tvoje :wink:
Naposledy upravil(a) tomoking dne 10 říj 2004 22:24, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

V-Y-V-I píše:oukej a v kolik přibližně????
PS:Škodárny necháme doma :lol: svezu se s nějakým kámošem :roll:

Řekl bych, že přibližně ve 14.00 :D :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking píše:a nevyhodi nas z letiste ?

P.S. ...2SLY... byl jsi vcera ve 20:30 v Ceskem Tesine na benzince u Hypernovy ?
Snad ne. je sice pravda, ze nikdy jsme tam nebyli ve vetsim poctu, nez 10 aut (doufam, ze v SO tuto magickou hranici prekoname) :lol: , ale letadla tam nepristavaji, tak verim, ze bude vse okay. Jedna se o tu cast letiste, kde jsou motokary. Doufam, ze dorazis. Nebude to nic velkeho, jak uz jsem napsal vyse, ale pokud mas nejake zname, kteri by meli naladu a nemeli co delat v sobotu odpoledne, tak ze je vsichni zveme.
No ja v sobotu v Ceskem Tesine urcite nebyl. Ve stredu jsem mel drobny incident s klickama od vozu. Byly mi ukradeny. Udelal jsem kvuli toho mens ramus. Volal jsem i na Policii a druhy den jsem mel klice zpet. Takze si asi mrdky udelali kopii a zatimco ja litam vlakem do Ostravy, oni si asi jezdi v me crx po tesine. Sacre-bleu, tu vymenu zamku budu muset uspisit. Kokoti zajebani :x
A ja zase videl tento patek kolem jedne odpoledne v Ostrave na parkovisti pred Makrem identicke Subaru. Nebyl jsi to ty? :D
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:
tomoking píše:a nevyhodi nas z letiste ?

Snad ne. je sice pravda, ze nikdy jsme tam nebyli ve vetsim poctu, nez 10 aut (doufam, ze v SO tuto magickou hranici prekoname) :lol: , ale letadla tam nepristavaji, tak verim, ze bude vse okay. Jedna se o tu cast letiste, kde jsou motokary. Doufam, ze dorazis. Nebude to nic velkeho, jak uz jsem napsal vyse, ale pokud mas nejake zname, kteri by meli naladu a nemeli co delat v sobotu odpoledne, tak ze je vsichni zveme.
No ja v sobotu v Ceskem Tesine urcite nebyl. Ve stredu jsem mel drobny incident s klickama od vozu. Byly mi ukradeny. Udelal jsem kvuli toho mens ramus. Volal jsem i na Policii a druhy den jsem mel klice zpet. Takze si asi mrdky udelali kopii a zatimco ja litam vlakem do Ostravy, oni si asi jezdi v me crx po tesine. Sacre-bleu, tu vymenu zamku budu muset uspisit. Kokoti zajebani :x
A ja zase videl tento patek kolem jedne odpoledne v Ostrave na parkovisti pred Makrem identicke Subaru. Nebyl jsi to ty? :D
ne nebyl jsem u Makra :(
ale ta CRX byla cerna a mela vzadu identicke svetla vcetne toho pruhu mezi svetly !

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2tomoking
To je cely komplet od Altezzy. Da se bezne koupit uz i v CR. Je jich vice druhu. Ja mam Chrome housing v.2. To je evropska verze s cirymi blinkry. Je i americka, dale potom Black a Carbon housing. Kdyz prijedes na nejaky Honda sraz, je k videni uz na spouste crx. Anebo mi si to opravdu nekdo v sobotu odeme pujcil. :twisted:
Live4Ride Syndicate

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to Sly: doufám že Vám vyjde počasí....v sobotu hlásí zase tajfuny :D
já už nedorazím :(

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

WESLY.gsi píše:to Sly: doufám že Vám vyjde počasí....v sobotu hlásí zase tajfuny :D
já už nedorazím :(
Taky jsem to slysel. Doufejme, ze se pocasari pletou, i kdyz dneska jsem teda pekne vymrzl :( Skoda, ze nebudes moct dorazit. Mluvil jsem s kolegou s Kadetem GSi a potvrdil ucast. Tak snad se alespon s nekym svez. Treba s Mr. Yarisem. Dozadu, tam, kde by mely byt zadni sedadla. Tam ma mista dost. :lol:
Live4Ride Syndicate

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Tak to já určitě nepřijedu :( .Jdu slavit na hory tatíkove nározky.Takže na jaře snad už s novým motorem a vytáhnutýma blatníkama.Ten gordini nebude i když je to škoda asi jen 1.4 ale trošku upravený a nebo ale hodně možná 1.4T z R5 GT turbo. :lol:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2SLY: svatá pravda, do mojeho PIKOUŠE se toho vleze dost. 8) :D Ale cestovat na podlaze nikdo nechce, stačí kousek po Karviné a máš dost :alien:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mr. Yaris píše:2SLY: svatá pravda, do mojeho PIKOUŠE se toho vleze dost. 8) :D Ale cestovat na podlaze nikdo nechce, stačí kousek po Karviné a máš dost :alien:
Wesley se urcite vleze misto dojezdoveho kola. Hezky na bobek do toho doliku, ktery je pro dojezdovku. :lol: Takze ocekavam jeho ucast.
Live4Ride Syndicate

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to Sly: špatně čteš příspěvky pane :nono: , vada není v technice ale ve zdraví :roll: , myslím že takové promrznutí a promoknutí na letišti by asi ten správný lék nebyl :( :( :alien:

To Matiz: dozadu nesmí sedat nikdo, jinak by ta škatulka mohla být na zadních :D

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“