běž si radši pustit nějakou gamesu a necpi se mezi dospělýPatrick13 píše:já to myslel do jakejch se pustil uprav atd že tady kazí martinovi radostBreakthru píše:odkdy auto z člověka dělá odborníka?Patrick13 píše:a co má mirek za kár když je takovej odborník???
škoda favorit....první fotky
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
asi tak a vod kdy nemužu mít svuj nazor na lidi rudíčkuvrkuboy píše:taky si byl malej pakatlRudi píše:běž si radši pustit nějakou gamesu a necpi se mezi dospělýPatrick13 píše:já to myslel do jakejch se pustil uprav atd že tady kazí martinovi radost

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

ani to nezáleží na úpravách, aby moh člověk říct, jestli se mu to líbí nebo ne.A jestli kazí Martinovi radost?Tak Mirek to asi trošku přehnal s tím jeho předešlým příspěvkem, ale je na veřejným foru, tak snad člověk může napsat svůj názor, jestli se mu to líbí nebo ne.Patrick13 píše:já to myslel do jakejch se pustil uprav atd že tady kazí martinovi radostBreakthru píše:odkdy auto z člověka dělá odborníka?Patrick13 píše:a co má mirek za kár když je takovej odborník???
Na rovinu to řeknu tak, že s těma světlama z Fabie to hezký není, ta předešlá úprava s origo světlama byla daleko lepší, ale je mi fuk jak si to auto udělá.On do toho cpe prachy.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Re: škoda favorit....první fotky
Ajfela sere že nemá linorelýzástěrkyEiffel píše:Takovy favo fakt nikdo nemá a já bych ho ani nechtěl.
A argumentovat tím, že v tom je hodně práce a peněz?
Do drog a nebo do automatů taky můžeš nasypat hromadu peněz, ale to z tebe kulturistickýho krasavce neudělá

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
nepatří to sem, ale hodil bys foto, klidně SZ, Áčková corsa se mimoc líbí a moc jich udělanejch nejezdí....Nebyla modrá?Svoby píše:nitram... Já ti fandím, dřív jsem si stavěl taky áčkovou corsu lamináty- prahy, nárazníky, zavařit všechno co šlo a když jsem jí dodělal tak jsem zjistil že se mi to ani zas tak nelíbí (tak jsem ji prodal), že mam rád hladkej německej styl....co nejvíc na zem a široký kola a detaily....
Když se ti to líbí...děláš to pro sebe a né pro ně
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
jo hod sem corsu.
- Mr.Stilisimo
no když je to tenhle ročník tak jak má to rádoby rozšíření tak já bych si stim nějak skusil vyhrát aby to víc viniklo..ale jinak dobrý
tak co ´´šílenče´´ jak pokračuješ

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na probe je dame, asy cerveny a nebo ruzovy, jsem kajStarlet píše:Ajfela sere že nemá linorelýzástěrkyEiffel píše:Takovy favo fakt nikdo nemá a já bych ho ani nechtěl.
A argumentovat tím, že v tom je hodně práce a peněz?
Do drog a nebo do automatů taky můžeš nasypat hromadu peněz, ale to z tebe kulturistickýho krasavce neudělá
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
ajta krajta
tak to bývá, jak auto nestaví sám, tak necítí ty kvanta roboty a jezdí jak prase. To tady je furt...
Martas: co ty jak pokračuješ? ukate fotki
nebo cecki

Martas: co ty jak pokračuješ? ukate fotki

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Jeho cecky mě fakt nezajímajíkubi píše:ajta krajtatak to bývá, jak auto nestaví sám, tak necítí ty kvanta roboty a jezdí jak prase. To tady je furt...
Martas: co ty jak pokračuješ? ukate fotkinebo cecki

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
stavba pokračuje nebo ne,nebo už je hotovo?
sorry predtím krasevec,ale tetka ty svetla HRUZA
mel jsis radsi nechat udelat bixenony s krouzkama a cerny vnitrky...nadhera a ty svetla k tomu hlavne jdou!tojle neni pekny
mel jsis radsi nechat udelat bixenony s krouzkama a cerny vnitrky...nadhera a ty svetla k tomu hlavne jdou!tojle neni pekny
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
dyt sem nemusis chodit...vt.tuner píše:nechapu proc tu chvili prispiva,a chvili ne....jak by tu nemohl dat obcasm fotjky te plechvoky![]()

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
přesně tak, pak se všichni divěj že sem žádný fotky nedává, já bych se na to vy*ral taky, jenom poslouchat kecy že nedal světla co maj oni protože vypadaj lípkrulis píše:dyt sem nemusis chodit...vt.tuner píše:nechapu proc tu chvili prispiva,a chvili ne....jak by tu nemohl dat obcasm fotjky te plechvoky![]()
tyhle kecy zeru
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Taky me zajima jak pokracujes...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
I ode mě stejná otázečka, jak bojuješ?
Nosce te ipsum - know thyself
nebyl jsi s tim teď v milovicích??
jako to uz je po laku?lefi píše:nebyl jsi s tim teď v milovicích??

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
byl a je to dobrej tunak .-)))) nejakej lak jako jo ale ty svetla prisernylefi píše:nebyl jsi s tim teď v milovicích??
Octavia II TDI