Prvni auto

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Mickael

Prvni auto

Příspěvek od Mickael »

Cau,poradte prosim jaka alternativa je nejlepsi.Mam maximalne 50 000,- a chci si koupit prvni auto.Melo byt to byt neco s malym obsahem,ale zas nechci zadnyho hlemyzde.Tak poradte prosim,co by jste koupili vy.
Zatim se mi zamlouva Alfa Romeo 145 1.4 TS, Swift 1.3 GTi, VW Golf 2/3 (1.6 nebo 1.9TDI ) ale to bude problem do 50ti tis. mno a pak spis nejaky ojedinely kousky...
Nechci Eskorta,nebo 306ku...jsem chlap kurva ne :D to jsou auta pro buchty...
Diky moc
R33 GTST Mspec2 '97

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Taky sem uvažoval o 145,mel sem alfu33 1,4 a jelo to jak čert,ale když se to začlo srat tak pořádně,na alfy si stěžuje hodně lidí ale taky záleží v jakym je stavu,a je tam špatnej přístup když se chce něco udělat na motoru,golf je všude kam se podiváš,otec má swifta obyč 1,3 a je to docela svižný auto,a dobře se vytáčí gti s tim můsí dobře cvičit.Hodně slušná by byla alfa 145 2,0ts
BMW E34 520i 110kw

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Jasny,nebo 145 2.0 Quadrifoglio vid :D jsem student a potrebuju to na normalni jezdeni.Max. 1.6 benzin,nebo 1.9 TDi.
R33 GTST Mspec2 '97

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Tak na 145ku jsem slysel zatim samy spatny veci.Drahy ND,motory zastaraly a poruchovy,a stejne tak podvozek.
R33 GTST Mspec2 '97

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Uz se stalo drive.Kontaktoval jsem ho na icq ale neodepsal.Ale nejsem si jisty jestli se udrzba a servis Swišťe da financovat z brigad atd...Prijde mi ten Swift jako pomerne rozumny kompromis mezi financema,a peknym povozenim.
R33 GTST Mspec2 '97

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prvni auto

Příspěvek od Rudi »

jestli si chceš zajezdit, tak swift GTI bude dobrá volba. Ale hledat něco na normál ježdění, trochu pohodlný, tak bych volil právě 306ku.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Rekneme ze pohodli neni prioritou.Nebudu v tom vozit babicku,ale sebe,buchtu,popr. kamarady.A na nejaky dlouhy cestovani ( Chorvatsko,Italie) to stejnak nebude,ptze se budu bat aby to vydrzelo :)
Kurva ja si snad radsi koupim zas motorku :D neni s tim tolik starosti :lol:
R33 GTST Mspec2 '97

ondrasic@
Kontaktovat uživatele:

Re: Prvni auto

Příspěvek od ondrasic@ »

kdyz jsi takhle cerstvej (cetl jsem tvuj prispevek vedle), kup si feldu a budes spokojenej. na zacatek ok, vyjezdis se, nebude te to stat v pomeru s vyse vyjmenovanyma tolik, pripadny opravy za babku, ruceni zanedbatelny a kdyz to nekde rozstrelis, tak to rozstrelis...bezpecnost je srovnatelna jako z tveho vyberu... a navic nebudes tolik ohrozovat okoli, protoze s tim snad ani nejde jezdit jako "prase" :?:

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Jop...trosku me mezi ze jsem zas ntrochu zasral forum,ale jeste si tak 20k pres prazdniny vydelam,a koupim neco az na podzim.Zatim budu jezdit s tim,co dum da :D treba s tatovou Alfou GTV 3.0 :lol: ...ne sranda...ale dik za rady,ikdyz mi jsou zatim k nicemu 8)
R33 GTST Mspec2 '97

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

ja bych rovnou koupil druhy auto, s prvnim vetsina lidi stejne neni spokojena..
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“