MComb píše:bóďa píše:Butcho píše:7,5x16 et 35 nato pneu 195/40/16 tak nebudeš mít apsolutně problém měl sem to na favoritu a parádička a kamoš ten sám rozměr má na felině a není žádný problém, já si myslím že by se tam vlezli i 8x16
klasický příklad tuzingu... 195 guma na 7,5 disk rozhodně nepatří...minimálně 205, nejlip 225
Někdo má rád áčko někdo balony tak nemel o tuzingu a dej si na auto třeba gumy s traktoru

Víš, co to jsou balony? asi ne, co?... balony se rika tomu kdyz je u gumy velkej profil... ale to ty asi jaksi nechapes a budes se smat supersportum ze maj balony protoze maj siroky pneu....

demence tohlencto... nevim proc bych si mel davat na auto gumy z traktoru, to si tam dej ty. a skutecne nejde o to komu se co libi, ale jde o to, ze je to technicky nepripustny. nebo si myslis ze je v poradku, kdyz guma na disk nema sanci poradne dosednout a je do acka, takze uplne zkurvena bocnice a guma je uprostred behounu deformovana dovnitr a tudiz se i spatne sjizdi? nevim jak ty, ale tomu ja rikam tuzing, protoze to rapidne zhorsi bezpecnost, jizdni vlastnosti, nici se pneu a spousty dalsich veci.
Starlet píše:bóďa píše:Butcho píše:7,5x16 et 35 nato pneu 195/40/16 tak nebudeš mít apsolutně problém měl sem to na favoritu a parádička a kamoš ten sám rozměr má na felině a není žádný problém, já si myslím že by se tam vlezli i 8x16
klasický příklad tuzingu... 195 guma na 7,5 disk rozhodně nepatří...minimálně 205, nejlip 225
http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=ce3a ... a=TechInfo
Podle mě na 7,5 je 195 ideální

a co ja jako s tim ze nejaka sekretarka napise nejaky tabulky? tak se ohanej tabulkama, kdyz nemas aspon selskej rozum a nedokazes uznat ze kdyz vidis zkurvenou gumu ktera na disk absolutne nedoseda a je cela zdeformovana tak ze to neni v poradku. ale hlavne ze je to podle tabulek nejakyho internetovyho obchodu, co?
hele tunerové, nezkousely ste nekdo dat 16" pneu na 17" dysk? by moch bejt bašta tjůnynk ne?