JDM colt by ///*Petr18.vt*///
JDM colt by ///*Petr18.vt*///
tak tady je moje práce do tuning magazine.vim že to má chyby ale co už
. tak tady to je:

- Přílohy
-
- colt jdm
- do tf.jpg (123.68 KiB) Zobrazeno 914 x
Re: JDM colt by ///*Petr18.vt*///
tež nevim co mi to ty pastelky provedly kurna.poradte nějake dobre pastelky co nedělaji tyhle čmouhy
jolly , a vyhejbej se kohinorkam , jsou moc mekky a udelaj ti to samipetr18.vt píše:tež nevim co mi to ty pastelky provedly kurna.poradte nějake dobre pastelky co nedělaji tyhle čmouhy

Kddyz se s kooh-i-noorkama umi tak to nedelaji.:Kroci:. píše:jolly , a vyhejbej se kohinorkam , jsou moc mekky a udelaj ti to samipetr18.vt píše:tež nevim co mi to ty pastelky provedly kurna.poradte nějake dobre pastelky co nedělaji tyhle čmouhy

Jinak jak Uz rikal Kroci tak ty Jolly ale nejak jsem je nemohl sehnat tak jsem se na ne vyprd i kdyz jich par jeste doma mam a pouzivam tedkom hlavne FABER CASTELL

ja bych to zkusil fixem...
me se libi ze ti to auto drzi docela dobre proporce.
me se libi ze ti to auto drzi docela dobre proporce.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
néé Fixem né
to by mozna nedopadlo dobře...jinak fakt tyhle pastelky si nech na omalovánky.. auta s tím moc nenakreslíš.

sry ale kreslis lip tohle nic moc
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
no doufám že ted u bmw s novýma pastelkama se předvedu vice.ale diky.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
dobrý auto 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....