..:Oplí pokec:..

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: ..:Oplí pokec:..

Příspěvek od kubi »

pokavaď máš zájem tak o leštění kanálků mám super dokument od standy z Kadett.cz ale je to jen pro odvážné... ale fakt si rvu vlasy za ten motor :-( to mě sere že sem nesáh po GSi
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

Abych se ještě vrátil k podvozku. Rozhodl jsem se, že tam hodím tlumiče Kayaba Excel-G a na to kratší pružiny ( -35 mm...nic extra bláznivýho-kdo jezdí na Mělník pochopí), původně jsem chtěl Weitec, ale kámoš mi řikal že si na ně lidi dost stěžují a že samotný pružiny nejsou nic moc. Takže zase nevím. Ještě se poptám po známých jaký maj zkušenosti s tím FK a popř. se s tim i svezu ( bohužel ne v astře) a uvidim.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Tak já se teďka taky vracím k podvozku. Mám nabídku na podvozek FK -60/40 na Kadettka za cca 3500... 140 EUR tak nevim. Přidat si raději na to FK? nebo radši todle, či snad koupit starší KONI? Sakriš to je dilemma.... Jestli bys chtěl tak ti SZ pošlu odkaz a můžeš se poptat co by vyšel ten JOM na Astru - snad to takový shit nebude...

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

Nazdar Oplíci. Přidal bych se do debaty ohledně podvozku. Sháním něco na moji Vectru A a docela se mi zamlouvaly (hlavně cenově) podvozky FK. Navíc tady psal BALI že berou tlumiče od Weitecu a za tu cenu by to mohlo být solidní. Mě by vyšel ten podvozek na 5190. Jenom nevim jaký je rozdíl když tam mají dva druhy se snížením 60/40 a u jednoho je napsané Sportovní podvozek na Opel Vectra A a u druhého je Sportovní podvozek AKX. Oba jsou za stejnou cenu.

...

Příspěvek od ... »

nevim kam to mam dat tak to dam sem :D
takze uz mam skoro po autskole testy uz mam zasebou uz me cekaj jenom ty jizdy a tak uz koukam po nakym tom auticku nejvic me uchvatila efkova astra v kombiku ted sou celekm za sluzn yceny atd... myslim ze uz mi to nikdo nevyvrati ale k veci
myslite ze by bez uprav karoserie sli dat tyto kola na toho kombika????? viewtopic.php?t=73117
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky :)
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ty kola bych taky chtěl :-D ale v mojem pekáči by to chtělo asi si pohrát se zadními lemy, u AF caravana nevím, ale možná by to nebylo do věci...
Btw. a Calibra se ti nelíbí? Já dneska vybírat auto tak ona by byla žhavý favorit, ale tehdá sem neměl tolik papírků :-(

...

Příspěvek od ... »

jasny jasny bych se spis baaal ze kdzy pojedu a bude tam hub z to pneu prorazim vo blatnik jak to bude cumet ven
noo kalibra je pekny auticko ale dvou litr uz je moc :( me staci ta 1,6 16 ventyl uz to neco jede a levny poviny ruceni a navic se mi ty kombiky libjej do kufru naka ta muzika a kdyz to dam do kalibry tak uz tam nebude misto :(

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

1,6 16 V - chlape nevim nevim, sice záleží konkrétně jaký 1,6 16V byly prý nejnepovedenější benály od Opla. Bratránek ho má a zatím si teda nestěžuje ale i ten chlap co mu to prodával ho na to upozorňoval, že když tomu bude dávat, tak tam bude lít víc oleje než benzínu a motor se brzy odporoučí... Nemluvím z vlastní zkušenosti, jen tlumočím co jsem vyslechl.

A teď se ptám místních chytrých hlav. Nevíte náhodou někdo, zdali bude pasovat (hlavně do rozdělovače) vačka z 13S (Kadett 1,3 karb. 55kw) do mé 1,3i C13N (multec monovstřik 44kw)??? Měla by mít 292 stupňů. Moje vačka dostala pokuřit od špatného hydra a tudíž je to asi ona, kdo může za špatný zátaha volnoběh (dává méně benzínu do jednoho válce) tak jsem si řek, že když výměna tak za ostřejší ;-)

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

S těmi koly nevim, já mám 15x7 a našířku je to ještě dobrý...vepředu mám rezervu asi 1 cm a vzadu asi dva ale záleží taky na ET, což u těhle Borbetů A moc velký nebude a poleze to ven. A ještě jedna věc. Co chceš za motor? Já mám 195ky gumy a C14Nz a už je to fakt dost na hraně.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

...

Příspěvek od ... »

jasny jaa vim ze 1,6 16V neni nic moc ale berte prosim v uvahu ze sem teprva ve druhaku obcas do prace takze nemam moc penizku :( sem rad ze aspon bude na to auto anis bych prodaval svyho simsna :( a potom kdyz si budu platit benzin poviny ruceni atd... no desny simson zere 2,5litru a poviny je za 3 kila :D to se ztoho vosypu :D a jinak stim nehodlam nak zavodit nebo tak nak musim 3mesice po vydeji ridicaku sekat latinu prej nesmim ani blbe zaparkovat :(

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

... píše:jasny jaa vim ze 1,6 16V neni nic moc ale berte prosim v uvahu ze sem teprva ve druhaku obcas do prace takze nemam moc penizku :( sem rad ze aspon bude na to auto anis bych prodaval svyho simsna :( a potom kdyz si budu platit benzin poviny ruceni atd... no desny simson zere 2,5litru a poviny je za 3 kila :D to se ztoho vosypu :D a jinak stim nehodlam nak zavodit nebo tak nak musim 3mesice po vydeji ridicaku sekat latinu prej nesmim ani blbe zaparkovat :(
No povim ti to tak :-D já mám 1,3i, 60 PS a na polítání po městě mi to taky bohatě stačí, a dost lidí co má 1,6i a výše tvrdili, že mysleli že to pojede hůře.... :?: Být tebou, spíš bych se poohlíd po tom co má Pustil (C14NZ v podstatě totéž co mám já) a nebo po 1,6i 8V (C16NZ) je to motor, který nejede zle a nemáš šanci ho zničit, leda granátem... Nevadí mu ruplej rozvoďák, nevadí mu dostávat nakládačku... :lol: Nevim, jestli je ideální kupovat si na "naučení" motor, se kterým se musí jezdit "opatrně" 8) věř mi, já todle řešil dva roky zpátky taky. Jen teď lituju, že jsem nevzal GSi, ale to je osud :lol: Kdyžtak se poptej na opelastra.cz resp. kadett.cz tam je fundovaných co ti poradí mraky 8)

...

Příspěvek od ... »

jasny jasny ale tak ta 1,6 mi celkem vyhovuje noo necham si to projit jeste hlavou neska sem uspesne udelal zavarecky zejtra podad ridicak myslim ze ucit se jezdit uz nebudu muset :D :D :D :D :D :D :D :D stejnak tedkon budu jezdit géčkovou astrou :D no ale ted zase premyslim ze si otec nechaval hodnekrat pritahnou auto z nemecka dal prachy a dostal klice a CZ doklady atd... tak mozna ze bych si taky neco nechal privest treba i tu béčkovou vektru

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

... píše:jasny jasny ale tak ta 1,6 mi celkem vyhovuje noo necham si to projit jeste hlavou neska sem uspesne udelal zavarecky zejtra podad ridicak myslim ze ucit se jezdit uz nebudu muset :D :D :D :D :D :D :D :D stejnak tedkon budu jezdit géčkovou astrou :D no ale ted zase premyslim ze si otec nechaval hodnekrat pritahnou auto z nemecka dal prachy a dostal klice a CZ doklady atd... tak mozna ze bych si taky neco nechal privest treba i tu béčkovou vektru
Tak jestli jsi to měl v autoškole jako já (Fóbyje 1.0) tak se budeš muset učit znova :-D jinak vybírej vybírej ale hlavně ať je to Opel :lol: :lol: čím víc nás bude tím líp.... tak mě napadá udělat Opel Sraz TF :lol:

...

Příspěvek od ... »

nene to fakt nebylo :D :D :D no hele opel by to mel bejt protoze chci naky nemecky auto jako nemckou znacku BMW sou drahy a kradou se audiny a medaky natom sou stejna a VW se mi nak nelibjej jako treba libi semi pasat ale kde na neho mam vzit :( takze opel vectra a nebo astrička :D

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

:smich: ty vole ty uvažuješ stejně jako já před dvěma lety....akorát VW jsem vyřadil spíš kvůli ceně dílů, když jsem viděl co máti stojí servis Passata.. ale dneska bych se třeba G1 rozhodně nebránil :-D no však uvidíš co bude na výběr.... hlavně vyber tak abys pak měl i na provoz/servis a tak.... s tím sem měl problém já :-( nebyl žádný kámoš s vercajkem a dílnou. Teď je to jen o chlup lepší ale bez kamarádů to nejde ;-)
každopádně hnedka pak šoupni foto, páč čím víc Oplů, tím je svět lepší :D

...

Příspěvek od ... »

tak sem si to na 99% rozmyslel pudu do ty béčkoví vektry 1,6 16V necham si ji pritahnout z nemecka aspon naky penizky usetrim :D :D :D :D zatim koukal po mobile.de atd... a je toho hodne nevim jakou vybrat :( :D ale zase nez se pro nakou pojede tak uz bude pryc a objevejse dalsi jiny :(

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Myslim ze delas dobre 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

...

Příspěvek od ... »

snad jo :D
hele nevite jste naky stranky jakou sou mobile.de nebo jako autoscout24.de ????

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Mi neříkej, že sis na mobile ani na autoscout nevybral?? :shock: Btw. já mít teď prázdný park platz (rozuměj - neměl kadýtka) tak si pořídím todlencto http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 71086.html

Shiiiiiit :slina:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

já mít peníz :cry: :cry: :cry: a nemít VB tak asi poletím pro totok

http://tipcar.cz/opel/opel-vectra-1.8-1 ... 40863.html
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

kubi píše:Mi neříkej, že sis na mobile ani na autoscout nevybral?? :shock: Btw. já mít teď prázdný park platz (rozuměj - neměl kadýtka) tak si pořídím todlencto http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 71086.html

Manta je krasavice. měl jsem B i B CC 8)
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

...

Příspěvek od ... »

kubi píše:Mi neříkej, že sis na mobile ani na autoscout nevybral?? :shock: Btw. já mít teď prázdný park platz (rozuměj - neměl kadýtka) tak si pořídím todlencto http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 71086.html

ale jako vybral ale to co cchi jich tam na vyber moc nemaj chtel bych el.okna a zrcatka a kdyby byla i klima tak bych se nezlobil ale do 2000eur tam sou spis 2,5 2,0 a 1,8 1,6 tam moc neni a nebo hodne je tam kombiku :( a to je prome uz moc velky to nevyuziju i kdyz clovek nikdy nevi :twisted: :D

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

... píše:

ale jako vybral ale to co cchi jich tam na vyber moc nemaj chtel bych el.okna a zrcatka a kdyby byla i klima tak bych se nezlobil ale do 2000eur tam sou spis 2,5 2,0 a 1,8 1,6 tam moc neni a nebo hodne je tam kombiku :( a to je prome uz moc velky to nevyuziju i kdyz clovek nikdy nevi :twisted: :D
Hih bych ti přeposlal diskuzi s kámošem na co je dobrej kombajz a co se v něm dá všecko dělat :oops: :lol:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ozzy_Vita píše:

Manta je krasavice. měl jsem B i B CC 8)
Nepovidej... No jako moje láska jsou ty dvě kundy Mattig Extreme / Irmscher Blau z filmu Manta Manta

Obrázek

Obrázek

http://www.rob-online.net/400%20rit%2007.jpg taky good :lol:

Joo Mantičku bych rád... škoda že i Cali nemá RWD... kdysi u nás někdo za 35 prodával modrou mantu taky podobnou té irmscher s motorem 2,6 z Omegy A - byla podobná tédle ale ne tak vyvoněná http://www1.ebm.cz/scripts/a_cfoto.php? ... .jpg&amb=E

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ještě kluci poprosim o radu - na Kadetta - Mattig SSF 7jx13 nebo ATS Classic 6jx13? huh? Najednou jsou nabídky kua :lol: ale beztak mi to někdo vyfoukne...

Sakra se neumim rozhodnout co bude hezčí... :oops: :?

Ilustrační fota samo 8)
Přílohy
375119965_1.jpg
375119965_1.jpg (127.94 KiB) Zobrazeno 2740 x
kola_666.jpg
kola_666.jpg (187.37 KiB) Zobrazeno 2739 x

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

A hele ty druhy ty ATS jsou na prodej u nas na corsa clubu za vynikajici cenu

Jiank hodim ti trosku inspiraci co na kadu 8)
Přílohy
a81blc6.jpg
a81blc6.jpg (21.69 KiB) Zobrazeno 2733 x

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

já žeru ty mattgy.... ale i ti ATS, když se vyleštěj přední části a zbytek hodí do černý... a hlavně jak říká Berry za tu cenu co se prodávaj u nás na klubu ....

jen bych na káďu hodil asi 14" ... ale to je věc názoru ;o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

JJ 13" je asi malo ale ty ats classic kdyz se vylesti a stred do te cerne oni se uz tak prodavaji ale daji se dat i do takoveho stavu no hodim sem foto na corse tech 13" ale masttig SSF jako da best 8)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Opel corsa B pred facelifte na ATS classic a trosku prikrcena k zemi 8)
Přílohy
detail_200_opel_corsa_b_16449.jpg
detail_200_opel_corsa_b_16449.jpg (86.21 KiB) Zobrazeno 2818 x
detail_200_opel_corsa_b_15722.jpg
detail_200_opel_corsa_b_15722.jpg (65.28 KiB) Zobrazeno 2820 x
detail_200_opel_corsa_b_15397.jpg
detail_200_opel_corsa_b_15397.jpg (67.85 KiB) Zobrazeno 2819 x

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

No chlapci je pravda že ty ATS vypadaji bomba ale průser je v tom, že se posereš finančně páč se to musí stříknoout na černo, pak vyleštit límce, čelo a to bude tak 5000+ což je lepší koupit někde za cca 7000 sem viděl celou sadu ATS classic 7x13...tuším PL allegro....

Asi vemu ty Mattigy... jen nevím, 15x7 nebo 13x7... 14 nejsou :-D ale ty 15 maji brutál límec hele ET 003
Přílohy
09102007(005).jpg
09102007(005).jpg (56.64 KiB) Zobrazeno 2813 x

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“