Kritika
Kapr píše:Kapr píše:Na kritiku jsme tu cekaly.....no o moc si neprisel, protoze si skoro nikde nebyl.
Mozna by bylo dobry zalozit nove TEMA kdy by ste mohli psat sve negativni nazory a kritizovat.
A pokud jde o Fufakovo barvu....je rozhodne lepsi nez naka posrana bila....
co sem ty LAMO tahas barvu???

Nechtel jsem to psat Fufakovi do prispevku na BMW.....Ta barva je odtamtudAlik píše:Kapr píše:Kapr píše:Na kritiku jsme tu cekaly.....no o moc si neprisel, protoze si skoro nikde nebyl.
Mozna by bylo dobry zalozit nove TEMA kdy by ste mohli psat sve negativni nazory a kritizovat.
A pokud jde o Fufakovo barvu....je rozhodne lepsi nez naka posrana bila....
WV Golf II.
ICQ 253-757-070
ICQ 253-757-070
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
hele ja svuj nazor klidne reknu nebudu lezt nikomu do prdeleKapr píše:Alik píše:Nechtel jsem to psat Fufakovi do prispevku na BMW.....Ta barva je odtamtudKapr píše:

a ze me nebavi tuning srazy je myslim taky moje vec...
a byl sem minulej rok na blatny a mimoni to stacilo proto se necpu na naky dalsi

ja opravdu nebudu psat jak se mi vsechno libi i kdyz se mi to nelibi

- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
jak neladite??? co to meles zase...kdyz si te bere nakej magor do huby tak se budu branit....a co kritizuju?? ja rikam jen ze se mi to auto nelibi a rika to tu vic lidi, tobe to muze bejt volny je to fufaka auto ne tvoje tak se prober a neser se do toho ne..
a tim chces rict ze my za to muzeme ze sem nikdo nechodi??se koukni do ostatnich mest tady to zije jeste pomerne dost a jestli te serem tak sem prestan chodit nebo prestan drzkovat ze neco ladime a jen kritizujem
a koncim takovou debilitu tu stebou nebudu resit... svoje nazory budu rikat porad at vas to sere nebo ne

a tim chces rict ze my za to muzeme ze sem nikdo nechodi??se koukni do ostatnich mest tady to zije jeste pomerne dost a jestli te serem tak sem prestan chodit nebo prestan drzkovat ze neco ladime a jen kritizujem
a koncim takovou debilitu tu stebou nebudu resit... svoje nazory budu rikat porad at vas to sere nebo ne

Galant jezdí. Možná i proto, že se zatím výkonově na motor nešáhlo.Kapr píše:CO? Porad tady resite jak jste tam ted pridaly vykon,jak to bude skvely a porad to nejezdi.....Taky vam to porad nikdo nekritizuje....Tak nechapu proc musite do vseho rejt.....Tady nejde jen o Fufaka ale o vsechny.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele: