OCTAVIA clean style
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Krasavica
Myslim, ze ma nalakovany kryt vzduchoveho filtra a baterky do farby auta. Ine koncovky vyfuku a v zadnych svetlach Diadem. Je uzasna, stelesnenie dokonalosti 

- Přílohy
-
- m.jpg (93.81 KiB) Zobrazeno 2242 x
Rozdelovat restauraciu na fajciarsku a nefajciarsku cast je ako rozdelit bazen na strany "smie sa mocit", "nesmie sa mocit".
- Mr.Stilisimo
Re: OCTAVIA clean style
Dobry,ale proc kdyz je to tak dokonaly, tak to ma "A"cka jak supra na drifty?
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Mr.Stilisimo
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Pretoze je to do poslednej molekuly SHOWCARShelby píše:Dobry,ale proc kdyz je to tak dokonaly, tak to ma "A"cka jak supra na drifty?

Rozdelovat restauraciu na fajciarsku a nefajciarsku cast je ako rozdelit bazen na strany "smie sa mocit", "nesmie sa mocit".
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka!Mr.Stilisimo píše:tuto ještě ze see v aakciiii
http://www.sebboonline.de/coper/albums/ ... e_1318.jpg
http://www.sebboonline.de/coper/albums/ ... e_1290.jpg
http://www.sebboonline.de/coper/albums/ ... e_1291.jpg

dííík 
ty jo ten vejfuk presne takovou konmcovku jsem schanel, akorat jsem ji chtel mit zapustenou v tom mojem difuzoru, ale nesehnal sem
vypada paradne

ty jo ten vejfuk presne takovou konmcovku jsem schanel, akorat jsem ji chtel mit zapustenou v tom mojem difuzoru, ale nesehnal sem

vypada paradne

Touran BMM
stačí ohnout nerez trubkuamogh píše:dííík
vypada paradne

SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
ja vim ale to sam neumim a nikoho jsem nesehnal, mel jsem vyhlidnuty takovy koncovku od ulteru ale uz je ztahli z katalogu
Touran BMM
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný,ale poslední dobou mě příjde, že se dalak octávie stále stejný styl, pomalu jak fabie. Nic proti tomu nemám, každý dle vkusu. Taky bych uvítal trošku členitější nárazníky a trochy dírek by se taky hodila,ale když je to ten clean style, jak cca 50% zdejší scény
.. Jak si myslmím.. je už tu moc hladko v čr, zachvíli to tu bude klouzat 

- F.l.a.n.e.l.
pořád lepší jak rychle a zběsile spoilery
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

asi jak pise flanel, krom toho tahle kokta byla v tomhle stylu jedna z prvnich tak proc ne
pro me jedno z mala auto co jsou zasadneji upraveny a pri tom se mi stale libi na rozdil od jinych paskvilu v CR
pro me jedno z mala auto co jsou zasadneji upraveny a pri tom se mi stale libi na rozdil od jinych paskvilu v CR
Touran BMM
JOUI - asi tak nějak... naše scéna jde stále více tím uhlazenějším směrem - ale proč ne? Mě osobně se to líbí ;o)

zná ho někdo osobně? 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
ano 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
zjisti mi pls co je zač to zadní křidýlko na 5. dveřích 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
na takovej seriovej vyrobek prece nepotrebujes znat majiteleBALI píše:zjisti mi pls co je zač to zadní křidýlko na 5. dveřích
je to obycejnej milotec

Naposledy upravil(a) amogh dne 06 čer 2008 12:00, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM
aha... já jen jesti to neni takový to obyč univerzální gumový
jsem ho koupil na ebay,ale němec je blb a jinde neni 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
F.l.a.n.e.l. píše:pořád lepší jak rychle a zběsile spoilery

no prave, tak proc to kopiruje DRIFTOCAR kdyz to je SHOWCAR. u showcaru by melo vsechno poradne licovat a bejt top a ne aby to auto melo sjete vnitrky pneumatik (nerikam ze zrovna jsou)...Cjoctavian píše:Pretoze je to do poslednej molekuly SHOWCARShelby píše:Dobry,ale proc kdyz je to tak dokonaly, tak to ma "A"cka jak supra na drifty?
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- F.l.a.n.e.l.
raději bych ho neznalBALI píše:zná ho někdo osobně?

mimochodem pozdrav mácu ať si někdy zapne icq

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

aby i ten nejvetsi reptal mohl aspon neco zkritizovatShelby píše:no prave, tak proc to kopiruje DRIFTOCAR kdyz to je SHOWCAR. u showcaru by melo vsechno poradne licovat a bejt top a ne aby to auto melo sjete vnitrky pneumatik (nerikam ze zrovna jsou)...Cjoctavian píše:Pretoze je to do poslednej molekuly SHOWCARShelby píše:Dobry,ale proc kdyz je to tak dokonaly, tak to ma "A"cka jak supra na drifty?
Touran BMM
na oktě styl rychle a zběsile fakt nesluší to je fakt a nemyslel jsem zrovna styl rychle a zběsile,ale prostě něco jiné, klidně i hladké, ale ne moc.., šíleným lopatám, al křídlů etc.. už odzvonilo si myslímF.l.a.n.e.l. píše:pořád lepší jak rychle a zběsile spoilery