Z N80 na N95 8GB ano či ne?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Hans
Kontaktovat uživatele:

Z N80 na N95 8GB ano či ne?

Příspěvek od Hans »

Mám možnost více méně vyměnit (s minimálním doplatkem) moji N80 za měsíc starou N95 8GB.
Nejsem si ale úplně jistý, neměl jsem ještě možnost si ho pořádně osahat, ale líbí se mi obrovský displej, paměť i kontrukce. Četl jsem ale nějaké diskuze na Mobilmanii a jsem dost na rozpacích. Prý má hodně hrubý displej (cca 3000 oproti 10500 bodů/cm2 je docela dost si myslím...) Ale neviděl jsem ho. Dále nadávájí na pomalost Symbianu, ale to nějak neregistruju ani u N80, nebo je ještě pomalejší? Občas bych potřeboval GPS, je použitelná, nebo je to jen aby se neřeklo a stejně hovno pomůže?

Díky všem za zkušenosti a rady 8)
Naposledy upravil(a) Hans dne 10 čer 2008 09:56, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

tak díky všem za rady... 8) :wink:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

já mám teda tu N80,jsem s ním spokojenej po stránce fotáku,hudby,ale uplně mě vytáčí,že vydrží nabitá jen den,pak jeden hovor,pár sms a končí :roll:
Spolužák má N95 ale ne 8Gb a taky mi tvrdil,že vydrží den až dva nabitá.Co se týče funkcí u N95 s tím ti moc nepomůžu.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Co se týče N95 8GB tak ta vydrží opravdu znatelně víc než klasika. Mam tu 8GB a klasiku sem měl taky. 8GB je rychlejší, větší displej, lepší navigace, prostě o moc lepší. Myslim si že si dost polepšíš. A co N96?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Tak N96 ještě není na trhu a nijak extra se mě nelíbí (hlavně ty navigační klávesy pro multimedia), zato N95 8GB je mi moc sympatická, ale trošku mě odrazuje ten hrubší display, N80 ho má fakt špičkový, ale to bude asi jenom otázka zvyku. Co se výdrže týče, teď mi N80 vydrží tak 2 dny běžného provozu (volání, občas sms, wifi, blůzub), takže pokud vydrží ta 8GB taky zhruba stejně, tak je to v poho. Jinak jak dlouho vydrží se zapnutou GPS? Abych mi pak po 2 hodinách nekleknul... :?:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Hans píše:Tak N96 ještě není na trhu a nijak extra se mě nelíbí (hlavně ty navigační klávesy pro multimedia), zato N95 8GB je mi moc sympatická, ale trošku mě odrazuje ten hrubší display, N80 ho má fakt špičkový, ale to bude asi jenom otázka zvyku. Co se výdrže týče, teď mi N80 vydrží tak 2 dny běžného provozu (volání, občas sms, wifi, blůzub), takže pokud vydrží ta 8GB taky zhruba stejně, tak je to v poho. Jinak jak dlouho vydrží se zapnutou GPS? Abych mi pak po 2 hodinách nekleknul... :?:
Ale brzo by N96 na trhu být měla.
Jak dlouho vydrží při GPSce nevim, ale díky velkýmu a stále svítícímu displeji vydržela klasická N95 lehce přes tři hodiny, počítám že 8gb tak 4,5, ale já jí používám jenom v autě kde jí dám automaticky nabíjet, takže netušim. Když tu svojí moc nepoužívám, občas zavolat, občas smska, chvíli net nebo hudba, ale nekoukám na filmy nebo nepoužívám navigaci, tak vydrží i týden. Ale jakmile s ní začnu blbnout - hry, filmy apod tak vydrží dva dny. Jinak N80 sem viděl a ten displej mi přišel úplně normání, ale hlavně byla pomalá a neforemná taková. Ono ten displej je hrubší, ale když na to nekoukáš zblízka (proč taky....), tak je ten displej super 8) Mam jí asi půl roku a jsem opravdu spokojenej :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Ritchma píše:
Hans píše:Tak N96 ještě není na trhu a nijak extra se mě nelíbí (hlavně ty navigační klávesy pro multimedia), zato N95 8GB je mi moc sympatická, ale trošku mě odrazuje ten hrubší display, N80 ho má fakt špičkový, ale to bude asi jenom otázka zvyku. Co se výdrže týče, teď mi N80 vydrží tak 2 dny běžného provozu (volání, občas sms, wifi, blůzub), takže pokud vydrží ta 8GB taky zhruba stejně, tak je to v poho. Jinak jak dlouho vydrží se zapnutou GPS? Abych mi pak po 2 hodinách nekleknul... :?:
Ale brzo by N96 na trhu být měla.
Jak dlouho vydrží při GPSce nevim, ale díky velkýmu a stále svítícímu displeji vydržela klasická N95 lehce přes tři hodiny, počítám že 8gb tak 4,5, ale já jí používám jenom v autě kde jí dám automaticky nabíjet, takže netušim. Když tu svojí moc nepoužívám, občas zavolat, občas smska, chvíli net nebo hudba, ale nekoukám na filmy nebo nepoužívám navigaci, tak vydrží i týden. Ale jakmile s ní začnu blbnout - hry, filmy apod tak vydrží dva dny. Jinak N80 sem viděl a ten displej mi přišel úplně normání, ale hlavně byla pomalá a neforemná taková. Ono ten displej je hrubší, ale když na to nekoukáš zblízka (proč taky....), tak je ten displej super 8) Mam jí asi půl roku a jsem opravdu spokojenej :D
tohle jsem chtěl asi slyšet :lol: Díky

Tu N96 nevím no, musel bych si ji ošahat, ale ty fotky mě nijak neuchvátily :roll:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“