Hans píše:Tak N96 ještě není na trhu a nijak extra se mě nelíbí (hlavně ty navigační klávesy pro multimedia), zato N95 8GB je mi moc sympatická, ale trošku mě odrazuje ten hrubší display, N80 ho má fakt špičkový, ale to bude asi jenom otázka zvyku. Co se výdrže týče, teď mi N80 vydrží tak 2 dny běžného provozu (volání, občas sms, wifi, blůzub), takže pokud vydrží ta 8GB taky zhruba stejně, tak je to v poho. Jinak jak dlouho vydrží se zapnutou GPS? Abych mi pak po 2 hodinách nekleknul...

Ale brzo by N96 na trhu být měla.
Jak dlouho vydrží při GPSce nevim, ale díky velkýmu a stále svítícímu displeji vydržela klasická N95 lehce přes tři hodiny, počítám že 8gb tak 4,5, ale já jí používám jenom v autě kde jí dám automaticky nabíjet, takže netušim. Když tu svojí moc nepoužívám, občas zavolat, občas smska, chvíli net nebo hudba, ale nekoukám na filmy nebo nepoužívám navigaci, tak vydrží i týden. Ale jakmile s ní začnu blbnout - hry, filmy apod tak vydrží dva dny. Jinak N80 sem viděl a ten displej mi přišel úplně normání, ale hlavně byla pomalá a neforemná taková. Ono ten displej je hrubší, ale když na to nekoukáš zblízka (proč taky....), tak je ten displej super

Mam jí asi půl roku a jsem opravdu spokojenej