hoši trápí mě problém, nevíte jestli lze u mého vozu zaměnit volant za tříramenný z modelu Astra G??? protože tech cca 39 cm v průměru mi připadá jako u autobusu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
qpc píše:no,lidi měli ve Vectrých B 3ramenej z Astry G ,verze SPORT,takže asi ano
Vis ja jsem prave resil s Mirem ze ja s Velbloudem mame v corse triramenny sport jak je v tech astracha Ga zafirach A a zda by sel rovnou dat na vectru B zda ta naba je stejna nebo ne?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
nechceš mě to také přijet umejt ,jinak dobrý,jen jsem si už nějak odvyknul na ty černé dveřní lišty,ale u toho auta,kde jsou černé doplnky to nevypadá rušivě..
včera jsem udělal trošku zásah do karoserie tak pokud se zadaří tak v Panenském týnci bude vidět prvopočátek mého snažení
To qpc: už jsem rozhodnut, že až bude vše vyčištěno tak mazel půjde do černé metalízy s perleťovým efektem - tatáž barva co je na Fabii RS
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
kluci co máte s tou oranžovo stříbrnou vectrou dyť mi přijde upe normální ... jen malinko upravená... a dělá se kolem toho jak kdyby to bylo něco prostě neuvěřitelnýho ... jezdila u kámoše v ulici tak vím jak vypadala
spyker píše:kluci co máte s tou oranžovo stříbrnou vectrou dyť mi přijde upe normální ... jen malinko upravená... a dělá se kolem toho jak kdyby to bylo něco prostě neuvěřitelnýho ... jezdila u kámoše v ulici tak vím jak vypadala
nic s ní nemáme,právěže jsem rád,že ji ani nevidim
BIGPAPA píše:včera jsem udělal trošku zásah do karoserie tak pokud se zadaří tak v Panenském týnci bude vidět prvopočátek mého snažení
To qpc: už jsem rozhodnut, že až bude vše vyčištěno tak mazel půjde do černé metalízy s perleťovým efektem - tatáž barva co je na Fabii RS
nebude to moc nevýrazné? je škoda,když je na trhu takovejch barev,že to padne na černou,ale každej jsme jinej,tak jen do toho
tak druhá půlka je nahrubo hotová
jinak co se týče tý vectry nahoře tak se mi líbí protože je to decentní.
To qpc: barva asi zůstane stejná nebo trochu výraznější zelená metla
hele qpc to je metalíza nebo pastelová? jinak snad brzy si objednám ty samé lampy maj je za supr cenu 2850.- a jdou na model před faceliftem dát světla z modelu po facelifu?
to byla tmavě zelená metasliza.Jinak pofaceliftovky tam uchycenim jdou,ale maj na sobě takovou tu hranu,jelikož ji má i nové víko od kufru a ta by ti tam lehce vyčuhovala....