kolísavé otáčky motoru
Moderátor: Idaho
kolísavé otáčky motoru
Ahoj všem. Otec má problém s autem. Kolisají mu otáčky v jeho oktě 1.8T 20v rv 2001. Při jízdě je vše v pořádku, ale při zastavení na křižovatce(např.) se mu zvyšují a snižují otáčky v klidu cca v rozmezí od 1000-900 ot. tj o 100ot.
Neví někdo čím to může být? Celkem ho to sere a ve škodovce mu nedokázali nějak extra poradit a řekli mu že to nic extra není a že to nemá řešit, jinak se zřejmě asi nedoplatí..
Díky za každou radu
Neví někdo čím to může být? Celkem ho to sere a ve škodovce mu nedokázali nějak extra poradit a řekli mu že to nic extra není a že to nemá řešit, jinak se zřejmě asi nedoplatí..
Díky za každou radu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sundej saci trubku at vidis komplet na lapku,vem si treba nejakej cistic na brzdy a stecec s dlozuhejma stetinama a cisti,pak hadrem a pak to jeste prostrikej,at se vyplavi sracky.Jo je mozna,ze i ta vaha vzduchu muze bejt,ale zacal bych tim nejednodusim a nejlevnejsim 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

já to vyčistil lihem a jako bylo to hodně znát potom, protože zezačátku mi ty otáčky děsně lítaly a za studena hrůza, to semtam chcíplo nebo tototálně ztratilo výkon...
te´d pohoda a i když je to zmrzlý, tak otáčky drží.....
ale stejně je to oprava jen na určitou dobu, protože stejně se ti to sání zasere a to bys musel vyměnit filtr a čistit to až k hlavě
te´d pohoda a i když je to zmrzlý, tak otáčky drží.....
ale stejně je to oprava jen na určitou dobu, protože stejně se ti to sání zasere a to bys musel vyměnit filtr a čistit to až k hlavě

svět dospělých je pro mne záhadou......
Tak otec se do toho dneska pustil.. mno rozebral co se dalo, pročistil co viděl, bohužel se ke klapce nedostal, neměl odvahu, sem v tu dobu byl nějak v nebi a sny mě omámili,tak jsem ani nevěděl, že se tím baví, jinak bychom to zpravili.. Nakonec to celé složil a šel se zeptat do škodovky (1. chyba). Ha ve škodovce na něj, že to musí napíchnout, změřit, pak nějakou sračku tam projistotu na vyčištění stříknout, ba toto je napadlo jen potom co jim otec řekl, že to může být ta klapka.. vedení nemělo šajn, která bije a tak přišel technik
(2.chyba). Technik ani nevěděl kde ta klapka je, až potom co mu to otec teoreticky vysvětlil.. orpaváři jak czip
.. tak nakonec se to bude dělat doma a je to ta klapa.. Otec říká, že po decentním vyčištění je to už lěpší a už to tak moc nekolísá.
Díky kuci

Díky kuci

no, ani se nedivím.Potom, co se kámoš ptal na místo u Renaulta a tam mu chlap řekl, že bude stačit, když o těch autech něco ví.Žádná praxe ani výuční list mít nemusíš, takže to může dělat vážně kdejakej debil....
Ale pobavil jsem se, ikdyž je to spíš smutný.....
Ale pobavil jsem se, ikdyž je to spíš smutný.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemas zac,aspon,ze je to tadycta zavada,mohlo to byt horsi.A bavit se o dnesnich servisech ani nema cenu,jelikoz to je k placi a co si clovek neudela sam,tak to nemaJouiCZ píše:Tak otec se do toho dneska pustil.. mno rozebral co se dalo, pročistil co viděl, bohužel se ke klapce nedostal, neměl odvahu, sem v tu dobu byl nějak v nebi a sny mě omámili,tak jsem ani nevěděl, že se tím baví, jinak bychom to zpravili.. Nakonec to celé složil a šel se zeptat do škodovky (1. chyba). Ha ve škodovce na něj, že to musí napíchnout, změřit, pak nějakou sračku tam projistotu na vyčištění stříknout, ba toto je napadlo jen potom co jim otec řekl, že to může být ta klapka.. vedení nemělo šajn, která bije a tak přišel technik(2.chyba). Technik ani nevěděl kde ta klapka je, až potom co mu to otec teoreticky vysvětlil.. orpaváři jak czip
.. tak nakonec se to bude dělat doma a je to ta klapa.. Otec říká, že po decentním vyčištění je to už lěpší a už to tak moc nekolísá.
Díky kuci

Optimismus pramení z nedostatku informací