windows movie maker

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
MEDwjet
Kontaktovat uživatele:

windows movie maker

Příspěvek od MEDwjet »

když chci vložit .avi video do windous movie mejkru oběví se jen okno "Import videa" , který se sekne a je tam furt a nic se neimportuje....když kliknu na video pravým a dám otevřit v programu.. tak mi to píše že soubor xxx.avi není platný soubor projektu WMM ,přitom WMM podporuje avi a nedávno sem s tím dělal a ještě tam mám v nějakejch těch kolekcích avi videa uložený a všechno šlo ok...ted najednou nic, nevíte kde by mohla být chyba?
nebo neznáte nějakej stejně primitivní program na vytvoření videa?
díky
TDI

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

sic ten můví mejkr nemám, ale neni možný, že to avi video je kompreslí nějakym kodekem? Občas mi totiž nějaký střihový programy odmítali brát určitý videa kompreslí třeba v xvid nebo tak... Skoušel si tam dát nějaký jiny avi?
ITB Power

Jonas

Příspěvek od Jonas »

Pokud ti ten soubor nepřehraje WMP tak to nepůjde ani ve mejkru. Pokud ti ho WMP přhraje tak máš mejkr v pr... Pak je možnost že .avi je moc velký a komp na to prostě nemá.
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: windows movie maker

Příspěvek od Ondras »

Jonas - nemáš pravdu. Pro přehrávání ve WMP jsou použity DirectShow filtry, pro otevření soubour ve WMM VFW filtry (kodeky).
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“