Nádhera taky plánuju kombajna uvidíme akorát to bude ještě větší oplík
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
..bigapapa: já taky dokud jsem se nesvez v 2.2DTi ,popravdě na to že má moje Vectra pohotovostní hmotnost 1495kg je to tak optimum ,ještě s 2,5V6!!! Slabší motory v tom sice jedou ale nepřekvapí
Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
kubi píše:To sice jo, ale víš jak, pod kapotou motor ze sekačky, to nemá smysl kupovat drahý podvozek na takové auto. Být to GSi 16V tak to bych si připlatil ale takhle. Navíc je tam víc věcí, co bych rád předělal. Mě jde spíš o to aby ten podvozek vydržel a aby byl trošku tvrdší a aby to auto snížil. Nějaké sportovní charakteristiky na 1,3i utopie
jasně však ,jo! já jen tvrdil,že to je jako srovnávat podvozek od Jomu a Koni. Jinak proti GT cupline nic nemám je to dané cenou a nikdo nemůže čekat zázračnou výdrž
jj Koni to by bylo ale na Kadetta vyjde sada na jednu nápravu na 4700 nejlevnějc. Kdyby někdo věděl o celé sadě - lehce zajeté Ale víš jak i ten Cupline je lepší než série - nevím jestli jsi v tom někdy jel - 1,3i nonstabilizátor, koza jak prase... no zatáčky jsou sranda...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
už ne berry sem starší vkus mám jinej spíš bych chtěl dotáhnout komplet opc look už mám obědnaný dopředu ještě originál černý xenony chtěl bych i opc zrcátka a opc hranu na 5 dveře opravit tyhle kola nebo kupodivu sehnat opc kola a bude to všechno
Pánové.. teď slovo do pléna.. co nějakej všeobecnej OPEL sraz.. nejraději někdy začátkem srpna, kdy se to nebude krýt s jinými srazy?? To by nebylo marný, ne?? Za Corsy bych to rozhlásil v Corsa clubu... co vy na to Astráci, Kadeťáci, Calibráci, ad.?
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Tak new foto s carbon výkem Do konce týdne by měla být i haupna
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Velbloud píše:Pánové.. teď slovo do pléna.. co nějakej všeobecnej OPEL sraz.. nejraději někdy začátkem srpna, kdy se to nebude krýt s jinými srazy?? To by nebylo marný, ne?? Za Corsy bych to rozhlásil v Corsa clubu... co vy na to Astráci, Kadeťáci, Calibráci, ad.?
jj taky mě napadlo že by to nebylo špatný, docela to tu žije a myslím, že by to nebylo od věci. Ale kde to udělat? Tak nějak aby to všichni měli v dosahu
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To by bylo super ... nevim jestli se tohle datum s nicim nekreje (nezjistoval jsem) ale jako prvni navrh bych nadhotil treba 9.srpna (sobota) ... a misto? ... stredni cechy? co takhle Letiste Chrastany ... loni tam mel Corsa klub sraz
Sheldon: Žádné zvíře nedokáže překonat relativní bojovou sílu armády mravenců.
Raji: Možná, ale tygra nemůžeš zapálit lupou...
Jasan Zatím to vypadá divně ale až bude i haupna řekl bych že to bude super
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
A nakonec celý auto Ale jako vypadá to skvěle já taky pokrývám kapotu látkou, ale přírodní
NO jenže kapota ani blatníky nebudou pokrytý ale pravý
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tiger.s píše:NO jenže kapota ani blatníky nebudou pokrytý ale pravý
Však počkej vono mi to taky proroste a bude komplet kapota z jiného materiálu
zadek je lehčí jen o motor a stěrač cca 3kg-4kg haupna váží 3,5kg a origo 17,5 tam se bude rejžovat
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl