Moderátor: fonz
tomasVR6 píše:Nedorazím..
S "tuningem" končím.. Vento mi dalo zabrat, a golfa už nechám jako family wagen..
prostě končím.. nic více, nic méně.. přestalo mě to bavit.. možná někdy postavím něco zajímavého a ukážu se.. Ale variant zůstane v serii na denní ježdění a jak jsem psal víše .....a golfa už nechám jako family wagen..kubi píše:tomasVR6 píše:Nedorazím..
S "tuningem" končím.. Vento mi dalo zabrat, a golfa už nechám jako family wagen..Něco se stalo?
Tome ,ale já s tuningem s končil, pokud myslíš BMW tak na něm žádný tuning neproběhl jen dostal nové kolečka a světla to je jen odlišení.tomasVR6 píše:Že to řeknu narovinu, myslím, že jsi to byl ty, kdo toto už říkal přes rok zpátkydan7211 píše:Tady se člověk dozví novinek![]()
A v Třinci znova a znova
Okdan7211 píše:Tome ,ale já s tuningem s končil, pokud myslíš BMW tak na něm žádný tuning neproběhl jen dostal nové kolečka a světla to je jen odlišení.tomasVR6 píše:Že to řeknu narovinu, myslím, že jsi to byl ty, kdo toto už říkal přes rok zpátkydan7211 píše:Tady se člověk dozví novinek![]()
A v Třinci znova a znova
kubi píše:Tak já tedy píšu čárku: /ne teď fakt. Kluci mám question, chtěl bych si nechat poslat kola 4ks, 15ky ocel z Tábora do Opavy. Má někdo ponětí kolik by mohlo cca být poštovné?? Váhu jendoho kola nevím, měly by to být 7x15 Mattig SSF jen doufám že mi je nikdo nevyfoukne. Ještě čekám na jednu nabídku. A ještě čím to poslat? ČP, PPL DPD?
kubi píše:Tak já tedy píšu čárku: /ne teď fakt. Kluci mám question, chtěl bych si nechat poslat kola 4ks, 15ky ocel z Tábora do Opavy. Má někdo ponětí kolik by mohlo cca být poštovné?? Váhu jendoho kola nevím, měly by to být 7x15 Mattig SSF jen doufám že mi je nikdo nevyfoukne. Ještě čekám na jednu nabídku. A ještě čím to poslat? ČP, PPL DPD?
Bohužel komunita umřela, nebo spíše neví co by už řešila... já teď řeším kdy mi udělají v Opa laktomasVR6 píše:tadydadyda.. tak to je konec..
Tady je zas mrtvo
No jo, od te doby, co se to rozdělilo na více klubů je to podle mě lepší / nedělají se skupinky v klubu, atd... /, ale tady o to míň lidí.. A když, tak každý jen kouká... To rovnou mohou tema Opava smazat.. Jeden příspěvek za týden je o ničem..creams píše:Bohužel komunita umřela, nebo spíše neví co by už řešila... já teď řeším kdy mi udělají v Opa laktomasVR6 píše:tadydadyda.. tak to je konec..
Tady je zas mrtvona autě protože mě z toho už mrdne
JJ asi tak ... jediná možnost doopravdy dokázat, že to tady ještě trošku žije dojet na křídla a podpořit domácí akci. Pořád se tady mluvilo o srazu každý, že by ho uspořádal atd a nikdy se nikdo nenašel .... a když se tady objeví někdo kdo našel odvahu tak ho musíme podpořit na maximumdan7211 píše:Pravda je ta ,že v opavě je fakt mrtvo!
žádná akce žádný sraz!
Jsem zvědav kolik lidí se sjede na křídla! Ja klukům fandím snad vyjde počasí . Určo se ukážu,pokud nebude něco nepředvídatelného.
VZALS MI TO Z KLÁVESNICEcreams píše:JJ asi tak ... jediná možnost doopravdy dokázat, že to tady ještě trošku žije dojet na křídla a podpořit domácí akci. Pořád se tady mluvilo o srazu každý, že by ho uspořádal atd a nikdy se nikdo nenašel .... a když se tady objeví někdo kdo našel odvahu tak ho musíme podpořit na maximumdan7211 píše:Pravda je ta ,že v opavě je fakt mrtvo!
žádná akce žádný sraz!
Jsem zvědav kolik lidí se sjede na křídla! Ja klukům fandím snad vyjde počasí . Určo se ukážu,pokud nebude něco nepředvídatelného.
Asi dost lidí pojede do těch piešťan. Mě to tam osobně moc neláká. Možná kdybych měl nějakou pořádnou káru díval bych se na to jinak, ale raději podpoříme domácí akci at je v okolí trošičku rušno!creams píše:Jenže kdo tam doopravdy dojede aby podpořil tady tuhle akci a kraj a vykašle se na piešťany i když tento ročník třeba nevyjde nej přeci je to jen první a člověka co se do toho vrhl jen podpořím v další aktivitě
Nezbývá než souhlasit.. Na ten víkendu už mám plno, ale pokusím se urvat a dojet..dan7211 píše:Asi dost lidí pojede do těch piešťan. Mě to tam osobně moc neláká. Možná kdybych měl nějakou pořádnou káru díval bych se na to jinak, ale raději podpoříme domácí akci at je v okolí trošičku rušno!creams píše:Jenže kdo tam doopravdy dojede aby podpořil tady tuhle akci a kraj a vykašle se na piešťany i když tento ročník třeba nevyjde nej přeci je to jen první a člověka co se do toho vrhl jen podpořím v další aktivitě![]()
To by šlo určitě v srpnu nějaký víkend ...G3-Lower píše:Mozna by nebylo od veci zase nekdy udelat sraz na sterkovne na parkaci. Loni se sjelo dost aut. I z ovy a bohumina. Aspon by se dalo mrknout kdo ma co noveho atd. Myslim, ze zmen probehlo u hodne lidi dost, jak auta tak dily...