Odjezd TuningFest, foto a info
Moderátor: Hasis
Odjezd TuningFest, foto a info
Kdo jedete a odkud ???
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odjezd TuningFest, foto a info
když relax by byl fajn ale nejsou tam žádný sprinty nic, tak že docela nuda.
se na mě nezlob, ale sprint na 200m je "skoro žádný sprint", v porovnání s tím máme Emmu, dB Drag, Tuning Cup, přijedou i takové Hradecké stálice, jako je Sony atd.. Myslím si, že nabízíme pro tunery podstatně kvalitnější program..
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
Promin ze si malinko rypnu, tusim ze pro vas udelat tuhle akci nebylo snadny a souhlasim ze 200m sprint je o nicem, ale na druhou stranu urcite lepsi nez nic. Kdyby byla alespon brzda nebo tak neco... bohuzel mam pocit ze se v tehle zemi cim dal vic pod slovem "tuning" mysli spis "styling", samozrejme vubec nic proti tomu kdyz auto hezky vypada a super hraje, ale pokud smyslim u tuningu melo by u me na prvnim miste byt jak JEDE. Nebo je to obracene a mimo jsem ja?pasaťák píše:se na mě nezlob, ale sprint na 200m je "skoro žádný sprint", v porovnání s tím máme Emmu, dB Drag, Tuning Cup, přijedou i takové Hradecké stálice, jako je Sony atd.. Myslím si, že nabízíme pro tunery podstatně kvalitnější program..
Přesně takMilda píše:Promin ze si malinko rypnu, tusim ze pro vas udelat tuhle akci nebylo snadny a souhlasim ze 200m sprint je o nicem, ale na druhou stranu urcite lepsi nez nic. Kdyby byla alespon brzda nebo tak neco... bohuzel mam pocit ze se v tehle zemi cim dal vic pod slovem "tuning" mysli spis "styling", samozrejme vubec nic proti tomu kdyz auto hezky vypada a super hraje, ale pokud smyslim u tuningu melo by u me na prvnim miste byt jak JEDE. Nebo je to obracene a mimo jsem ja?pasaťák píše:se na mě nezlob, ale sprint na 200m je "skoro žádný sprint", v porovnání s tím máme Emmu, dB Drag, Tuning Cup, přijedou i takové Hradecké stálice, jako je Sony atd.. Myslím si, že nabízíme pro tunery podstatně kvalitnější program..

Relax Meeting se sprinty, plečkami na rozpadnutí a ožralými Poláky by asi nebyl Relax Meeting ale Pissed-off Meeting.
Ráno beru směr Pardubice...

Gr33N MoNsT3R