Brigáda v Třinci a okolí

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Hovi
Kontaktovat uživatele:

Brigáda v Třinci a okolí

Příspěvek od Hovi »

Zdravim,

dva týdny v červenci (vypadá to na 7. - 20.) se chystám strávit u přítulky v Třinci, měl jsem domluvenou brigádu, ale ta padla. Nerad bych jen seděl, když přítulka bude makat.

Shánim na ty dva týdny jakoukoli práci, klidně i za symbolickou mzdu. Práce se nebojim, můžu dělat úplně cokoli.

Mám k dispozici vlastní auto, notebook, telefon, mozek, zdravý ruce...

Mám podrobnou diagnostiku na koncern (VW, Audi, Seat, Škoda) a BMW včetně mazání servisních intervalů, kódování klíčů a všemi hity, co k tomu patřej plus umim zjistit chyby v motoru u aut s OBD (většina ostatních aut cca 1998+).

Vlastnim KWP flasher, takže u nafťáků 2000 - cca 2005 umim měnit software řídících jednotek a umim si ho i upravit (např. po výměně trysek za jiné, přidání/zvětšení intercooleru ...).

Připadám si technicky zdatnej, v poslední době jsem dělal např. výměna hlavy Renault 2.2 dCi v Movanu a výroba map pro řídící jednotku na větší vstřiky (90k -> 150k), diagnostika a oprava mojí bawořice - el. čerpadlo a protíkající vstřik, hydroštely na Astře 1.4, el. rozvody plus voda a kompletace montovanýho bazénu s filtrací u kamaráda, co rekonstruuje barák... Všechno zatim funguje. Už jsem měl v prackách i dost čtyřkolek a motorek (hlavně motokrosů), úspěšně jsem půlil a složil KTM 525, s kámošem máme postavenou vlastní čtyřkolku - sportovní s 650 Husquarnou. Na autě si troufám na cokoli, pokud budu mít nářadí a kam se podívat pro radu.

Umim nastavovat rozvody, mám k dispozici Škodovácký dílenský příručky a programy jakou Autodata nebo Workshop, rozumim si se zouvačkou a vyvažovačkou, vyznám se v autoelektrice (audio, montáž centrálů, tempomatů, denního svícení...), podle schématu poskládám nebo vyléčim cokoli.

Mám za sebou 4 roky na obchodní akademii, tzn. vedení účetnictví, psaní dopisů - zvládám všema deseti (teď tak +- 240 znaků/min) a všechny kancelářský věci, co k tomu patřej.

Mám řidičák A, B, T, za autem mám kouli na 2 tuny, bohužel nemám E.

V současný době mám za sebou sedm semestrů na Fakultě informatiky MU v Brně, bohužel zatim bez titulu (nedávám angličtinu), takže dělám i do počítačů Tzn. programování - web i aplikace, konstrukce/dekonstrukce počítače, konstrukce/dekonstrukce sítě, včetně WiFi, správa a údržba softwaru a hardwaru...

Kdyby byl zájem, můžu fungovat i jako solidní dročka - černý BMW 5er 2001 se zatmavenejma oknama včetně čelního. Jezdim svižně a bezpečně, žádný body zatim nemám, ani neplánuju.

V nouzi si porozumim i s krompáčem a lopatou, ale třeba v bagru by mě to bavilo mnohem víc.

Jestli víte o někom, kdo by uměl využít a ocenit něco z toho, co umim, byl bych vděčněj. S přítulkou už máme naplánovanej program a nechce se mi to rušit protože na kamaráda z Walmarku neni spoleh.

Základnu budu mít v Oldřichovicích, ale jsem ochotnej do 15-20 km dojíždět.

S pozdravem a povděkem

xxx

Mám zkouškový, takže radši mail nebo SMS, telefon při učení odkládám. Ozvu se zpátky.

PS: Snad jsem ve správnym tématu, nevěděl jsem kam to zařadit.
Naposledy upravil(a) Hovi dne 06 pro 2023 16:59, celkem upraveno 1 x.

F.l.a.n.e.l.

Re: Brigáda v Třinci a okolí

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

mě napadá jen co mi kámoš říkal: že by prej pro tebe měl: mytí oken v letním kině ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Ty zje hajzel :D
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

teda napsaný to má chlapec hezky všechno ale u tohodle se směju teda moooc :Kdyby byl zájem, můžu fungovat i jako solidní dročka - černý BMW 5er 2001 se zatmavenejma oknama včetně čelního. Jezdim svižně a bezpečně, žádný body zatim nemám, ani neplánuju.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Moc dobry, skoda te anglictiny.
Live4Ride Syndicate

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

zajdi se poptat do werku , tam by te urcite vzali nekam a nebo do servisu nekde,trebas do hellera,tam to mas kousek
Audi Coupe Quattro

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipGTti »

cus heles kdy umis delat ty mapy co takhel mapy do mojego auta ??? Daihatsu charade 1.3 ??? hmmm
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Mytí oken beru, budu makat celej den nonstop, stačej mi tři pětky na hodinu, ale chci služební tryskáč. Lubo byly dvě v noci, tak to berte s rezervou, ale co jsem napsal, to platí.

Tom: Diky, werk zkusím jako poslední, ale na dva týdny na mě nejspíš nebudou zvědaví, to hellera zkusim zavolat.

FilipGTti: O benzínech nic nevim, byla by to metoda pokus-omyl, to toho se mi nechce a nejspíš ani nemám programátor pro paměť v tvojí řídící jednotce.

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipGTti »

Hovi píše:Mytí oken beru, budu makat celej den nonstop, stačej mi tři pětky na hodinu, ale chci služební tryskáč. Lubo byly dvě v noci, tak to berte s rezervou, ale co jsem napsal, to platí.

Tom: Diky, werk zkusím jako poslední, ale na dva týdny na mě nejspíš nebudou zvědaví, to hellera zkusim zavolat.

FilipGTti: O benzínech nic nevim, byla by to metoda pokus-omyl, to toho se mi nechce a nejspíš ani nemám programátor pro paměť v tvojí řídící jednotce.

skoda no ale diky za uprimnost.
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“