Honda CRX_McPlanka

Tuningové úpravy na PC.
Odpovědět
Lubo.Lubo

Honda CRX_McPlanka

Příspěvek od Lubo.Lubo »

Takže další Hondice tentokrát CRX..u mě docela spokojenost..možná až na kola.. :wink:
Neříkám že se všem bude líbit..polep,bodykit atd..no jsem zvědavej..ještě bych chtěl poděkovat klukům z PVT za pomoc a rady..
Tady je:
Obrázek
McPlanka

Bamboocha

Re: Honda CRX_McPlanka

Příspěvek od Bamboocha »

Okna jsou křivé a takové odfláknuté, kola se mi nelibí , uplně ti lítají. a ten polep je takový zajímavý ale nesedí mi k barvě.

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

To samý,co psal Bamboocha k tomu zadní nárazník nelícuje s prahama a př.nárazníkem.Jinak za snahu 3.

ps:Já bych nenakreslil ani kostku! :lol:
Naposledy upravil(a) CRX_Zamek dne 22 čer 2008 17:50, celkem upraveno 1 x.
My nick zam3k_crx!

Lubo.Lubo

Příspěvek od Lubo.Lubo »

CRX_Zamek píše:To samý,co psal Bamboocha k tomu zadní nárazník nelícuje s prahama a př.nárazníkem.Jinak za snahu 3.

ps:Já bych nenakreslil ani kosku! :lol:
Koukám že ti dělá problém to i napsat :lol: :lol: pokud jsi ovšem myslel kostku..né sorry, peace :?: :wink: a dík
McPlanka

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

McPlanka píše:
CRX_Zamek píše:To samý,co psal Bamboocha k tomu zadní nárazník nelícuje s prahama a př.nárazníkem.Jinak za snahu 3.

ps:Já bych nenakreslil ani kosku! :lol:
Koukám že ti dělá problém to i napsat :lol: :lol: pokud jsi ovšem myslel kostku..né sorry, peace :?: :wink: a dík

:lol: :lol: ,njn

Sem si to opravil,když si ten rejpálek. 8)
My nick zam3k_crx!

Madish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madish »

Mě se hodně líbí celkovej nápad a jak to vypadá, ten bodykit si udělal hezky, kola k tomu pasujou, jasně, že pokulhává jejich zpracování (perspektiva, brzdovej třmen vepředu by byl vidět méně a zadní kolo by mělo být plošší)
Polep mi tam sedí, možná kdyby se odlepila ta horní příčka nad přednim blatnikem, to celý s tvmy jmenem, tak by to nezačlo tak zostra :)

Do příště taky trochu udělat líp křídlo, aby dělalo přítlak, ne aby vypadalo, že upadne :) (máš otočenej bok křídla směrem dolu)

A jinak zadní naraznik nemusí vždycky lícovat s prahama, vemte si NASCARy nebo Le Mans placky, jim se pdel zvedá už od zadni napravy kvůli přítlaku, ale chápu, že nějaký leštěnařsky auta jsou celý uplně na zemi.
www.kedlubna.com

Zakázkové kreslení na A4
Kontakt do zpráv. Cena domluvou :)

Odpovědět

Zpět na „Virtual Tuning - VT“