Vibe + Fli audio
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Vibe + Fli audio
Zdravím všechny autohifíky a mám prosbu , co si myslíte o reproduktorech, zesilovačích a subwoferech od těchto značek . Dostala jsem nabídku a moc ty značky neznám tak jestly to vzít nebo radši něco jiného ? Předem díky za každou radu , popřípadě co je od nich dobré a co né . 

moje holčička Mazda MX3 1,6 "Pink Princes"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
S těmito značkami mám docela dost zkušeností a všeobecně se dá říct, že všechny věci těchto značek patří ve své cenové katogorii k tomu nejlepšímu. Toto potvrzuje i fakt, že jedno auto účastnící se soutěží EMMA Sound Quality osazené základní řadou produktů VIBE získává letos poháry.
Je nutné ale dobře vybírat a vhodně kombinovat.
Každopádně mohu jedině doporučit!
S těmito značkami mám docela dost zkušeností a všeobecně se dá říct, že všechny věci těchto značek patří ve své cenové katogorii k tomu nejlepšímu. Toto potvrzuje i fakt, že jedno auto účastnící se soutěží EMMA Sound Quality osazené základní řadou produktů VIBE získává letos poháry.
Je nutné ale dobře vybírat a vhodně kombinovat.
Každopádně mohu jedině doporučit!
Re: Vibe + Fli audio
Zkus někdy o něčem jen nečíst v diskuzích, ale taky si to poslechnout, než o tom začneš mluvit...thomaswilliams píše:to ti chtěli nacpat halfordu né ??

Díky moc za tak rychlou odpověď , opravdu mi nechtěly nic nacpat , naopak bylo mi to nabídnuto od velice příjemného člověka , protože v autě zatím bohužel nemám žádnou muziku ,protože originál ropro byly potrhané a když už dělat muziku tak lepší než je originál . Pouze o těchto značkách moc nevím , tak se ptám a vidím , že je dobré se zeptat tak ještě jednou díky. 

Nemáš zač. Jen se zeptám: Co konkrétně ti bylo nabídnuto? Jen zvědavost..Monca píše:Díky moc za tak rychlou odpověď , opravdu mi nechtěly nic nacpat , naopak bylo mi to nabídnuto od velice příjemného člověka , protože v autě zatím bohužel nemám žádnou muziku ,protože originál ropro byly potrhané a když už dělat muziku tak lepší než je originál . Pouze o těchto značkách moc nevím , tak se ptám a vidím , že je dobré se zeptat tak ještě jednou díky.

Tak možná poháry útěchy. Znám některá auta, která v této soutěži fungují a uvedené značky se jim ani nepřibližují. Chceš snad tvrdit, že to může konkurovat Beryliu nebo Morelům nebo RA nebo Helixu?
Netvrdím. Psal jsem, že ve své cenové kategorii patří VIBE a FLI k nejlepším. Kolik aut sbírá poháry (nebo aspoň soutěží) v EMMA SQ s muzikou za cca 27.000,- (bez rádia)??? A nejsou to rozhodně poháry útěchyAll píše:Tak možná poháry útěchy. Znám některá auta, která v této soutěži fungují a uvedené značky se jim ani nepřibližují. Chceš snad tvrdit, že to může konkurovat Beryliu nebo Morelům nebo RA nebo Helixu?

O tom, jaká auta v SQ Experienced NĚKDY sbírají v EMMA poháry, vim svý
většinou ale dělám Advanced. O která auta se, konkrétně, jedná? Rád poslechnu, až se na eventu objeví a můžu písnout svůj názor.

pouze "hifík"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
kdyby jsi měla zájem o opravdu kvalitní sortiment v podobě značek jako je Morel,Genesis,nebo již zmíněný Helix a spousty dalšího, klidně mrkni k Nám:-)
http://www.s-audio.cz
Klidně písni mailem,dá se s tím kouzlit:-)A hlavně se dá pořádně poradit,co by jsi skutečně očekávala od své aparatury:-)
Protože co vyhovuje někomu jinému,nemusí se zamlouvat tobě!:-)
Protože kvalitní hudba za málo se postavit dá,ale musí být kvalitní především pro tvoje uši

kdyby jsi měla zájem o opravdu kvalitní sortiment v podobě značek jako je Morel,Genesis,nebo již zmíněný Helix a spousty dalšího, klidně mrkni k Nám:-)
Klidně písni mailem,dá se s tím kouzlit:-)A hlavně se dá pořádně poradit,co by jsi skutečně očekávala od své aparatury:-)
Protože co vyhovuje někomu jinému,nemusí se zamlouvat tobě!:-)
Protože kvalitní hudba za málo se postavit dá,ale musí být kvalitní především pro tvoje uši

- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Monco, ono to chce spise resit konkretni sestavu za konkretni penize - obecne je hodne malo znacek, kdy by se dalo rici, ze jejich vyrobky ve svych cenach patri k tomu nejlepsimu. Spise treba znacka A ma lepsi vyrobky v cene 2000-3000 Kc, v cene 3000-5000 Kc uz je ale zase lepsi znacka B.Monca píše:Zdravím všechny autohifíky a mám prosbu , co si myslíte o reproduktorech, zesilovačích a subwoferech od těchto značek . Dostala jsem nabídku a moc ty značky neznám tak jestly to vzít nebo radši něco jiného ? Předem díky za každou radu , popřípadě co je od nich dobré a co né .
Ale nerikal bych si obecne, ze chces sestavu od FLI a Vibe. Spise si rekni, ze chces sestavu za xx tisic, od ktere ocekavas ... a vybrat neco na miru.
Ahoj já to nemyslela jako podmínku , jen mi prodejce těchto značek nabídl docela velkou slevu a protože potřebujem udělat muziku do dvou aut a peněz moc není tak jsme o tom začaly uvažovat.Nemáme v autech ani přehrávač , takže uplně od začátku . Budem to kupovat postupně , takže cenu zatím neumím ani odhadnout je to běh na dlouhou trať nechcem žádný brutál na ozvučení stadionu , nebo EMMUa jiné soutěže , ale spíš na příjemný poslech . Takže dopředu nějaké kompo vzádu ovály a do kufru subwofer a zesilovač , nebo zesilovač activní . Uvidíme jak to dopadne a časem to budem třeba rozšiřovat , ale né do výkonu , ale třeba další zesilovač na přední a zadní repro kvůli lepšímu přednesu.prohifi.cz píše:Ahoj Monco, ono to chce spise resit konkretni sestavu za konkretni penize - obecne je hodne malo znacek, kdy by se dalo rici, ze jejich vyrobky ve svych cenach patri k tomu nejlepsimu. Spise treba znacka A ma lepsi vyrobky v cene 2000-3000 Kc, v cene 3000-5000 Kc uz je ale zase lepsi znacka B.Monca píše:Zdravím všechny autohifíky a mám prosbu , co si myslíte o reproduktorech, zesilovačích a subwoferech od těchto značek . Dostala jsem nabídku a moc ty značky neznám tak jestly to vzít nebo radši něco jiného ? Předem díky za každou radu , popřípadě co je od nich dobré a co né .
Ale nerikal bych si obecne, ze chces sestavu od FLI a Vibe. Spise si rekni, ze chces sestavu za xx tisic, od ktere ocekavas ... a vybrat neco na miru.

-
- Kontaktovat uživatele:
Monco: jak bylo řečeno, není rozhodující co je super pro jednoho,nebo v této kategorii pro druhého,ale jde předevěím o tvoje uši a o to co má rád majitel auta:-)
Něco od značky jedné, může být lepší v jedné kategorii,něco od značky druhé zase v jiné,jak řekl prohifi:o)
Ale určitě se na našem trhu dá vybírat z mnoha krásných variant:-)
Něco od značky jedné, může být lepší v jedné kategorii,něco od značky druhé zase v jiné,jak řekl prohifi:o)
Ale určitě se na našem trhu dá vybírat z mnoha krásných variant:-)
Prodej AutoHiFi - Autorádia, zesilovače, reproduktory, montážní materiál a mnoho dalších věcí k ozvučení Vašeho plechového miláčka.
Poradíme s výběrem i s následnou instalací.
Poradíme s výběrem i s následnou instalací.
- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Aktivni subwoofer neni uplne dobre reseni - obvykle nakup samostatneho zesilovace a subwooferu za stejne penize dava lepsi vysledky.Monca píše:Ahoj já to nemyslela jako podmínku , jen mi prodejce těchto značek nabídl docela velkou slevu a protože potřebujem udělat muziku do dvou aut a peněz moc není tak jsme o tom začaly uvažovat.Nemáme v autech ani přehrávač , takže uplně od začátku . Budem to kupovat postupně , takže cenu zatím neumím ani odhadnout je to běh na dlouhou trať nechcem žádný brutál na ozvučení stadionu , nebo EMMUa jiné soutěže , ale spíš na příjemný poslech . Takže dopředu nějaké kompo vzádu ovály a do kufru subwofer a zesilovač , nebo zesilovač activní . Uvidíme jak to dopadne a časem to budem třeba rozšiřovat , ale né do výkonu , ale třeba další zesilovač na přední a zadní repro kvůli lepšímu přednesu.prohifi.cz píše:Ahoj Monco, ono to chce spise resit konkretni sestavu za konkretni penize - obecne je hodne malo znacek, kdy by se dalo rici, ze jejich vyrobky ve svych cenach patri k tomu nejlepsimu. Spise treba znacka A ma lepsi vyrobky v cene 2000-3000 Kc, v cene 3000-5000 Kc uz je ale zase lepsi znacka B.Monca píše:Zdravím všechny autohifíky a mám prosbu , co si myslíte o reproduktorech, zesilovačích a subwoferech od těchto značek . Dostala jsem nabídku a moc ty značky neznám tak jestly to vzít nebo radši něco jiného ? Předem díky za každou radu , popřípadě co je od nich dobré a co né .
V postupnem nakupu komponent neni problem, ale chce to mit uz na zacatku ucelenou predstavu a za tou si jit. Vysledny zvuk je cosi co projde celym retezcem a pri postupnem nakupu lide koupi nejake reproduktory, pak se zacnou zajimat, koupi lepsi zesik atd. a sestava je nevyvazena. Chce to zkratka vsechny komponenty stejne kvalitativni urovne.
Predni kompa, ovaly a subwoofer neni dobre reseni - lepsi jsou pouze predni reproduktory a dozadu subwoofer, vse napojit na 4kanal, v lepsim pripade 3kanal a nebo 2kanal + monoblok.
Kdyz budes chtit, cvakni mi na info[uzenac]prohifi.cz a muzeme neco vymyslet. Ne abych ti neco tlacil, ale vzdy je lepsi vice nabidek a z nich pak vybirat...
V té části o aktivním subwooferu nesouhlasim (alespoň ne zcela). Kvalita zvuku aktivních subwooferů mnohdy překvapí a za stejnou cenu líp nepořídíš! Už jsem viděl několik lidí, kteří si poslechli auto s aktivním "flíčkem" a pak nevěřícně koukali do kufru. :dprohifi.cz píše: Aktivni subwoofer neni uplne dobre reseni - obvykle nakup samostatneho zesilovace a subwooferu za stejne penize dava lepsi vysledky.
V postupnem nakupu komponent neni problem, ale chce to mit uz na zacatku ucelenou predstavu a za tou si jit. Vysledny zvuk je cosi co projde celym retezcem a pri postupnem nakupu lide koupi nejake reproduktory, pak se zacnou zajimat, koupi lepsi zesik atd. a sestava je nevyvazena. Chce to zkratka vsechny komponenty stejne kvalitativni urovne.
Predni kompa, ovaly a subwoofer neni dobre reseni - lepsi jsou pouze predni reproduktory a dozadu subwoofer, vse napojit na 4kanal, v lepsim pripade 3kanal a nebo 2kanal + monoblok.
Kdyz budes chtit, cvakni mi na info[uzenac]prohifi.cz a muzeme neco vymyslet. Ne abych ti neco tlacil, ale vzdy je lepsi vice nabidek a z nich pak vybirat...
Jinak prakticky ve všem souhlasim.