Nu já JOB mám ale nic moc co bys chtěl po SM kraji.Ale teď mi kamarád z renault clubu nabídl že mi Půjčí motor z R5 GTT 1.4Turbo no a když se mi bude líbit a hezky pojede tak mu seženu jiný anebno mu ho zaplatím No tomu říkám kamarád.
2quatro bez spojky:nalej si tam alspoň fridex,bo jak ti to rozerve tak budeš v zadek uplně
2Matézzzz:Taky mám podobného pikouše........v robotě
2daciaL:Pádlo tu spojku soustružit určitě nebude,to je ..čovina. Jediné řešení je výměna za novou kompletní sadu
TO WESLY:To zas takový výkon nemá jen cca 110HP ten co jsem tam chtěl původně a co na něm jezdily R12 Gordini měli až 160HP a vše bylo stejné jak R12 jen tlumiče a torzní tyče jinačí a brzdy vzadu kotouče a vepředu chlazené.No a samo spojka a převodovka.
Ale pojede.SNAD .no na S3 prostě není ,ale o tom to není si myslím.Já vím vám(tobě) se líbí nové a nabušené káry,ale stará nabušená kára to je prostě umění .Né to koupit v nějákem tuningshopu a namontovat si to na káru.A dělat ramena.Už proto že tuning je věc invidualismu a proto co koupíš v šopech má každý druhý tuner.Já ne,já to v šopech nekoupím,nikde na to nic není,jen ve francii a vu rumunech.
Hele až to snad na jaře vytáhnu z garáže, tak ti ukážu fotky co jsem koupil a v jakém stavu, tak se podíváš co z toho je udělané a pak mi to můžeš zopakovat! Co se týče starých aut viz. Š120 atp. včetně Dačia tak to bohužel opravdu považuju za plečky. U takových aut se dívám pouze na úpravy a způsob provedení (např. Š120 TDI - smekám klobouk a klaním se až k zemi! Dobrá práce Bohužel takových je velmi málo!)
That's all Folks
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Sorry brejku,nekritizoval jsem ani tvoji káru ani tvoji práci(neviděl jsem ani jedno).Jen protě lidi co maj kasu tak je to pro ně jednodušší než pro lidi co na to prostě tolik nemaj a chcou tunit.A je jim jedno co.Hlavně že to nebude serie.A na jaře se pochlubíme .Všichni.
Zdravím chlapci, prosím vás nemáte někdo nějakého známého v Karviné nebo někde v okolí na STK, potřebuji udělat evidenčku a v Suché mě poslali do p*dele, že mám kotouče, výfuk, křídlo a tak....že až to prej přivezu v sériovém stavu, tak mi to udělaj, ale bubny zpátky dávat NEBUDU!!!
Já mám známého ve sběrně a ty kotouče by možná za kilo přehlídnul (to si zase něco poslechnu)
Nevím co jim je u evidenčky do toho jestli tam máš bubny, křídlo atd. Na evidenčce mají zkontrolovat Číslo karoserie (VIN code), číslo motoru (je li vyškrtnuto z TP tak typ motoru) barvu vozu. Toť vše. Asi chtěl na STK do kapsy - to víš Nemažeš-Nejedeš.
Nahoď plecháče s tuzing poklicemi a kdo uvidí nějaké kotouče?!
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
CCCO 1.8T píše:Já mám známého ve sběrně a ty kotouče by možná za kilo přehlídnul (to si zase něco poslechnu)
Nevím co jim je u evidenčky do toho jestli tam máš bubny, křídlo atd. Na evidenčce mají zkontrolovat Číslo karoserie (VIN code), číslo motoru (je li vyškrtnuto z TP tak typ motoru) barvu vozu. Toť vše. Asi chtěl na STK do kapsy - to víš Nemažeš-Nejedeš.
Nahoď plecháče s tuzing poklicemi a kdo uvidí nějaké kotouče?!
No s tím počítám, že pokud neseženu nikoho, kdo má známého, tak dávám výfuk dolů, křídlo dolů a sériové plecháče, přes ty kotouče vidět nejdou, ale ten debil se mi na to auto koukal zespod a tam ty kotouče ničím neschovám ...a další problém je, že motor tam mám upravený z fáva a barva mi taky nesedí, tu si chci změnit až při přepisu auta a k tomu potřebuji EVIDENČKUUU
2REMIX:Doporučuji přepsat barvu bývalému majiteli,a při jednom nechat provézt výmaz čísla motoru,pak to nějak půjde Domluvíme se,nevidím v tom problém.
2ccco:Nemáš pravdu pane,do evidenčky toho patří mnohem víc. Taky jsem čuměl
felda píše:2REMIX:Doporučuji přepsat barvu bývalému majiteli,a při jednom nechat provézt výmaz čísla motoru,pak to nějak půjde Domluvíme se,nevidím v tom problém.
2ccco:Nemáš pravdu pane,do evidenčky toho patří mnohem víc. Taky jsem čuměl
A můžeš mi prosím tě víc objastnit ten výmaz čísla motoru?? Jak to mám udělat, to mi udělaj na dopravce, nebo se to musí smazat na motoru
to remix: takové finty se tady neřeší....je to ostře sledovaný web
to ccco: jinak ne evidenčce chtějí i správné kola podle techničáku atd.
ale měl jsi pravdu, zadarmo ani stkář nerázítkuje
Je to možné, ale to jsou 3 věci které musí sedět jinak to nikdo neudělá ani za 5000,- Já mám známého na STK takže to neřeším. Bohužel to zařizuji pouze lidem, které osobně znám a ručím za ně že nebude problém.