Zkoušel jsem kombinaci pastelek a fixů no a nemyslim si že by to bylo nějak šptané..+ sem se pokoušel o veilside body kit..Jsem celkem spokojenej.. Dost keců tady je:

Nezlob se Pétíku, ale ty by jsi měl raději pomlčet, ano?Petrli píše:mě se to líbí ale kola jsou nejaky krivy jinak
Ale proč? Dyt může říct svůj názor bez ohledu na to jak umí kreslit on..mě to neva..Ondras píše:Nezlob se Pétíku, ale ty by jsi měl raději pomlčet, ano?Petrli píše:mě se to líbí ale kola jsou nejaky krivy jinak
Nevím,proč by musel pomlčet.To,že neumí moc dobře kreslit ještě přece neznamená,že se nemůže vyjádřit ani do jinéh topicu a podle sebe zhodnotit jinou kresbu.Kolik lidí tady hodnotí věci,které by sami neudělali,ať už kreslení nebo cokoliv jiného...Takže s tou jeho buzerací už podle mě ujíždíš dost daleko...Ondras píše:Nezlob se Pétíku, ale ty by jsi měl raději pomlčet, ano?Petrli píše:mě se to líbí ale kola jsou nejaky krivy jinak
...ten si na mě zaset jak učitelka na LDV ale nevim co mas furt se mnou za problemy.To fakt nvmOndras píše:Nezlob se Pétíku, ale ty by jsi měl raději pomlčet, ano?Petrli píše:mě se to líbí ale kola jsou nejaky krivy jinak