Do kolika to tam tak zhruba je ? Zjistil jsem, že ten den má kolega svatbuV12 píše:ke vstupu co si pamatuju byl 10e na auto a jako darek k tomu byly dve vystrazny vesty, jinak se necha zaparkovat i na parkovisti a pak se neplati zadny vstup, s tema slalomama nevim, pac jsem je nejezdil. Jinak ceny tam jsou uplne normalni, pomalu levnejsi nez na nejakym tjuuning srazu u nas. K casu odjezdu. V tech 5h se mi to zda kurva brzy, ja tam jezdil cca. na tu 10h. Jinak ta cesta z Usti - KV - Bayreuth neni zas tak uplne katastrofalni, nejhorsi usek je par km okolo Chomutova. Vary -Bayr. uz je to relativne v poho, jen to proste neni ani kousek po dalnici.
Himmelkron 5.7.08
Moderátor: T-O-M
Re: Himmelkron 5.7.08
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
včera jsme jeli po silnici Ústí - Klášterec a silnice uplně super z části je uplně nová
a nikde se už neopravuje,oproti loňsku ,kdy to bylo kolem choutova uplně všude rozkopaný.Jinak souhlas všichni sraz v KV a potom hromadně dobít Němce 
cabrio bukvice
BLOODY BEAST
"jsem řezník a je mi jedno co porazim... L.A.M.U. a nebo prase"

BLOODY BEAST
"jsem řezník a je mi jedno co porazim... L.A.M.U. a nebo prase"
Ještě uvidim jak to dopadne. Rád jí vyvenčim to je bez pochyb. Jenom sem ještě dostal nabídku se tam dostat jinak než vlastní přepravou, tak to asi zvážim podle počáska, aby mi předkožka nezmoklamáca píše:a to je prave velka chyba! fikuFikux píše:Taky se tam ukážu ... akorát na 90% bohužel asi ne svym korábemsi mohl aspon vyvencit predkozku
Kdo jinej by tam s českou RZ měl asi tak jet ukázat auto, když ne ty ?Fikux píše:Ještě uvidim jak to dopadne. Rád jí vyvenčim to je bez pochyb. Jenom sem ještě dostal nabídku se tam dostat jinak než vlastní přepravou, tak to asi zvážim podle počáska, aby mi předkožka nezmoklamáca píše:a to je prave velka chyba! fikuFikux píše:Taky se tam ukážu ... akorát na 90% bohužel asi ne svym korábemsi mohl aspon vyvencit predkozku
exE30 320i R6
Vezmu si sebou tuning magazin s recenzí a budu jim ho tam ukazovatTweety píše:Kdo jinej by tam s českou RZ měl asi tak jet ukázat auto, když ne ty ?Fikux píše:Ještě uvidim jak to dopadne. Rád jí vyvenčim to je bez pochyb. Jenom sem ještě dostal nabídku se tam dostat jinak než vlastní přepravou, tak to asi zvážim podle počáska, aby mi předkožka nezmoklamáca píše:a to je prave velka chyba! fikusi mohl aspon vyvencit predkozku
no, kdyby byl z lamina, tak by to bylo lepsi, ale co nadelasT-O-M píše:Když se tam budete chlubit přestavbama na M-technika, můžu s váma klucí? A neva že mam ///M paketa už z fabriky?
cabrio bukvice
OMV na cestě od CV u tý 4 proudý u Hypernovy navrhuji 
V12:bereme s sebou hodně 10Kč,tak doufáme že pojedeš 8er:)
V12:bereme s sebou hodně 10Kč,tak doufáme že pojedeš 8er:)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Volal jsem do lakovny a tam na mě zapoměli. Tudíž na autě chybí pravej práh, pravej panel na blatník, je odřenej přední spoiler a zadní M-Tech mi douby už 2 týdny posílá (jelikož muj mi nabourali a je celej prasklej)Fikux píše:Proč?Tweety píše:Nejedu![]()
PS: jede někdo z Prahy?
A s polorozebranym autem tam nejedu, to nemá smysl. Tak mi kluci nafoťte nějaký pěkný Toury. Ale nechci žádnej tuning, jen originalitku
exE30 320i R6
To je pechTweety píše:Volal jsem do lakovny a tam na mě zapoměli. Tudíž na autě chybí pravej práh, pravej panel na blatník, je odřenej přední spoiler a zadní M-Tech mi douby už 2 týdny posílá (jelikož muj mi nabourali a je celej prasklej)Fikux píše:Proč?Tweety píše:Nejedu![]()
PS: jede někdo z Prahy?![]()
A s polorozebranym autem tam nejedu, to nemá smysl. Tak mi kluci nafoťte nějaký pěkný Toury. Ale nechci žádnej tuning, jen originalitku
Vsak ja uz jsem to jednou psal, ze me to prijde celkem brzy....bych to videl klidne kolem te 9-10 z K.V. A sraz v K.V. treba na tom OMV u hypernovy -okolo nej pojedou jak prazaci, tak od usti.... Jinak ja jedu na 90% petkou....
R6 twin turbo + V10 + V12
Mno tak co to udelat na 8:30 v KV a v Himmelkronu jsme kolem 10h coz mi prijde akurat
ok, sme terda domluveny na tu 8,30 v KVV12 píše:Mno tak co to udelat na 8:30 v KV a v Himmelkronu jsme kolem 10h coz mi prijde akurat
cabrio bukvice
Filmovej festivalFikux píše:Jen Vás chci upozornit, že ve Varech tento víkend probíhá nějakej festival, tak bych se malinko bál provozu a vůbec všeho, takže já jedu směr Rozvadov kolem devátý hodiny ráno z Prahy, kdyby se chtěl někdo přidat Tome
Jo Beroun by měl klapnout. Taky budu vědět více info zítra jak se pojede a vlastně i čim pojedu, protože jak tak koukám na předpověď, tak asi bude pršetT-O-M píše:Filmovej festivalFikux píše:Jen Vás chci upozornit, že ve Varech tento víkend probíhá nějakej festival, tak bych se malinko bál provozu a vůbec všeho, takže já jedu směr Rozvadov kolem devátý hodiny ráno z Prahy, kdyby se chtěl někdo přidat TomeJedete tak jak jsem ukázal na tý mapce? Po D5ce? Cestou bych se nejspíš připojil v Berouně. Zítra ti za včasu ještě řeknu.
pres vary se jede jen po obchvatu, takze festival je uplne v poho....