http://de.weather.com/weather/local/GMXX4418?letter=H
Moderátor: T-O-M
ty se mas, ze si lestil, ja ted prijel od baliho/rozstipal riegera, tak sme implantovali kameieT-O-M píše:Fikux - v kolik přifrčíte do toho Berouna? Dáme si sraz na OMV u dálnice hned? Vyrážíte v 9.00 tkže tak v 9.30 tam budete? Pršet nesmí, já doteď leštil jak magor.
Tipoval bych, že tam budem po půl devátý. Pokud pojedu kábrem tak ti zavolám až budem vyrážet z Malešic a nějak to sladímeT-O-M píše:Fikux - v kolik přifrčíte do toho Berouna? Dáme si sraz na OMV u dálnice hned? Vyrážíte v 9.00 tkže tak v 9.30 tam budete? Pršet nesmí, já doteď leštil jak magor.
půl desátý spíš, každopádně ráno cinkni, já abych vědel kdy tam tak mam bejt.Fikux píše:Tipoval bych, že tam budem po půl devátý. Pokud pojedu kábrem tak ti zavolám až budem vyrážet z Malešic a nějak to sladímeT-O-M píše:Fikux - v kolik přifrčíte do toho Berouna? Dáme si sraz na OMV u dálnice hned? Vyrážíte v 9.00 tkže tak v 9.30 tam budete? Pršet nesmí, já doteď leštil jak magor.
A já to ani nestihl umejt
číslo 222 jsem měl já. Dokonce jsem dostal nějakou cenu - vybrali mě do užšího výběru, ale na vyhlášení už jsem nebyl, protože sem musel pryč a ono bylo skoro 6 a vypadalo to na dlouho. Auta mají Němci moc pěkný a navíc takhle pohromadě - no super akce.Fikux píše:Tak já mám 248 fotek tak sem pak taky hodim odkazVáco neměl si náhodou příjezdový číslo 222 ?
Jinak srázek hodnotim jako velice vydařený a to jak počasim tak účastío cestě nic psát nebudu protože ujet v jeden den skoro 900km bez střechy se mi snad ještě nestalo a ještě ke všemu převážnou většinou po krásných německých cestách s chvilkovým pohledem na ladnou záď e46
Jojo souhlas, dokonce tě i vyvolávali, ale asi teda tu plaketku získal nějaký náhradník. V pět začali a v šest vyhlašování skončilo jestli si to správně pamatujuPetr K píše:číslo 222 jsem měl já. Dokonce jsem dostal nějakou cenu - vybrali mě do užšího výběru, ale na vyhlášení už jsem nebyl, protože sem musel pryč a ono bylo skoro 6 a vypadalo to na dlouho. Auta mají Němci moc pěkný a navíc takhle pohromadě - no super akce.Fikux píše:Tak já mám 248 fotek tak sem pak taky hodim odkazVáco neměl si náhodou příjezdový číslo 222 ?
Jinak srázek hodnotim jako velice vydařený a to jak počasim tak účastío cestě nic psát nebudu protože ujet v jeden den skoro 900km bez střechy se mi snad ještě nestalo a ještě ke všemu převážnou většinou po krásných německých cestách s chvilkovým pohledem na ladnou záď e46