Potřebuju radu, kdyby někdo věděl prosím napište...
Co je tohle za odstín a jeho slovní označení? tohle není metalíza že ne? Protože pak co jsou tyhle fabule (podtím v závorce), tak mi příjde ten lak jak metalickej ( http://www.riversidegaragetideford.com/ ... C00729.JPG )
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
No to já právě nevím, tady už jsem koukal ale z těch obrázků je prd poznat
Někde jsem ještě zahlídl název Deep Sea , ale to bylo k té metalické a pokud se nepletu tak je jedna tmavě modrá (nemetalická) teda aspoň si myslím že to není metalíza a proto se taky ptám , moje fáá půjde na lak a já bych právě chtěl tuhle modrou (ale ne metalízu)
Díky....bylo to pro mě hodně důležité...bude se lakovat moje Fáá a chtěl bych modrou tohodle odstínu, ale nechcu metalízu kvůli budoucím drobným opravám laku, kdyby to někde probublalo atd. (Je to pořád jen fáá)
Existuje teda ještě nějaký tmavě modrý nemetalický odstín z palety škoda? který by byl hodně podobný té metle
Hele zajeď k tomu kdo ti to bude lakovat a řekni si jakou chceš snim si poradiš lip, radim dobře neber pletu škodovackych barev nech si poradit od něj...
Jinak jde samozdřejmě tenhle lak bez metly apod. Prober to s lakyrou ..
No ale lakýra je známej z Boskovic a tam pojedu až vyloženě na lak a čas se krátí tak zjišťuju informace, samozřejmě se zeptám i v obchodě kam pojedu pro lak, ale sám víš že je lepší se poptat a zjistit něco z více zdrojů