Kdo vybrousí světla? - nemazat
Kdo vybrousí světla? - nemazat
PROSÍM NEMAZAT! vim, že se to už řešilo tisíckrát, já to řešil taky a teď jsem to znovu už hledal, ale nic a nikoho konkrétního jsem nenašel.
nastala chvíle, kdy to řeším a potřebuju sehnat někoho, kdo by vybrousil a vyleštil skla předních světel dočira. stačilo by udělat kolečka před čočkama protože co jsem tak četl tak do krajů se stejně nikdo nedostane a navíc bych musel předělávat i blinkry dočira. vim že to dělá xenonman, ale ten děla jenom celý přestavby a za balík, ale to si udělám sám, myslim že s tim ostatním neni zas takovej problém, bixenony s čočkama se tu už daj koupit za pár babek. takže bych prosil o kontakt na někoho, kdo by vyleštil zevnitř jenom skla. díky
nastala chvíle, kdy to řeším a potřebuju sehnat někoho, kdo by vybrousil a vyleštil skla předních světel dočira. stačilo by udělat kolečka před čočkama protože co jsem tak četl tak do krajů se stejně nikdo nedostane a navíc bych musel předělávat i blinkry dočira. vim že to dělá xenonman, ale ten děla jenom celý přestavby a za balík, ale to si udělám sám, myslim že s tim ostatním neni zas takovej problém, bixenony s čočkama se tu už daj koupit za pár babek. takže bych prosil o kontakt na někoho, kdo by vyleštil zevnitř jenom skla. díky
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
mam presne ten samej problem.. xenonky sem sehnal za par zapojim si je taky sam ale ppotreboval bych nekoho kdo mi z okoli prahy nebo v praze udela prave to ciry kolecko.... diky nebo by stacikl navod jak se to dela a zkusil bych to sam... jen me nic nenapada.. jako vybrousit anoale cim docilim toho neposkarabanyho skla.. spesl kotouce nebo to vzit potom nejakou pastou???
mazdaaaaaaaaaaaaaa
- F.l.a.n.e.l.
Re: Kdo vybrousí světla? - nemazat
uživatel DAN si to nechával dělat myslím ( nebo si to dokonce vyrobil sám), zkusil bych se na něho obrátit s kondolencí na passiho a prosbou o radu 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Dají se vybrousit i plastový kryty světel do čira?
P 406 - XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
- F.l.a.n.e.l.
xenonman určo najdeš na vw clubu or aukro
na aukru v příslušenství u HID sad a xenonů 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Xenonman: http://xenony.kvalitne.cz
xennonman to samotné nedělá.... už sem se ho xkrát ptal
tohel by me taky zajimalo..
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
hele kdo mi to psal vcera na icq? volali ste tam?
ja se omlouvam, ale uplne jsem to vypustil, volal jsem tomu panovi a rikal at zavolam vecer, tak jsem si celej dalsi tejden vzpomnel tak v jedenact vecer tak sem si rikal ze to uz j moc pozde a pak sem to nejak vypustil z hlavy protoze jsem to nepotreboval resit
tak volal ste tam nekdo kdo semnou mluvil na icq?
ja se omlouvam, ale uplne jsem to vypustil, volal jsem tomu panovi a rikal at zavolam vecer, tak jsem si celej dalsi tejden vzpomnel tak v jedenact vecer tak sem si rikal ze to uz j moc pozde a pak sem to nejak vypustil z hlavy protoze jsem to nepotreboval resit

tak volal ste tam nekdo kdo semnou mluvil na icq?
nikdo nic?
P 406 - XU7JP4
ja jsem sehnal toho SATASe z audiklubu, nejdriv se cukal ze to samotny nedela (dela to pro nej nekdo jinej) a potom rekl ze za 3000 necha vybrousit jenom ciry kolecka před čočky.... to je docela pálka. já už mám dvoumilimetrový plexisklo, tak z toho zkusim udělat nový překryty světel.
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kluk s nickem xenonman na autohificlubu brousí skla 

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

dik za pomoc ale z toho už by mi prask čurák...Pipotuning píše:kluk s nickem xenonman na autohificlubu brousí skla

odpovím ti asi takto (citace z tohoto tématu):
bóďa píše:vim že to dělá xenonman, ale ten děla jenom celý přestavby a za balík, ale to si udělám sám, myslim že s tim ostatním neni zas takovej problém, bixenony s čočkama se tu už daj koupit za pár babek. takže bych prosil o kontakt na někoho, kdo by vyleštil zevnitř jenom skla. díky
SKury píše:Jestli chcete vybrousit skleněný překryty světel, tak kontaktujte Xenonmana... Má myslim 1000/ks...
CHUD píše:xennonman to samotné nedělá.... už sem se ho xkrát ptal
bóďa píše:o xenonmanovi samozrejme vim a uz jsem to tu psal, jenze ten to samotny nedela a davat mu svetla aby mi do nich dal bixenony ktery budu mit za dvojku tak aby on to udelal tak za 13 to se mi fakt nechce.... to si to udelam radsi sam, jde mi jenom o ten vybrus skel
a k tomu ještě tohle:SKury píše:Xenonman: http://xenony.kvalitne.cz
tak to už bych se z toho posralPipotuning píše:kluk s nickem xenonman na autohificlubu brousí skla
PROSÍM XENONMAN TO SAMOTNÉ NEDĚLÁ
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Někomu se nechce to čist od začatku a vidi jen nazev topicu tak odpoví 

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kdybys byl slušnej tak bych ti řek o dalším člověku ktery mi ted brousí skla do čira v Olomoucí