Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Není už náhodou prodaná? Známý koupil nedávno něco hodně podobného.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemaš levnou naftu tak bych tdi neřešil 

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
njn ale rozdil v cene skoro 3kc/l a dražší provozni naklady, s plynem zase pocitej ze co stoji prestavba tak musis ujet tolik km za rok aby se ti to zrentovalo
, je to tezke rozhodovani, ale pokud uz sezenes neco s plynem tak bych do toho šel spiš než do TDi

ee ještě neDolph píše:Není už náhodou prodaná? Známý koupil nedávno něco hodně podobného.

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Nore, klidně tam dej LPG. Felda tomu nerozumífelda píše:ty woe norek sporák nebratplyn tak možná do filcky ale ne do vw

A pokud se to s LPG nedomluví, tak VW neumí dělat motory

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem názoru že jednou ten motor vyrobily na benzín tak by měl na benzín jezdit.Plyn je suchý,benzín má svou mastnotu....trošku tomu felda rozumí už taky něco v životě viděl co jezdilo na lpgMr. Yaris píše:Nore, klidně tam dej LPG. Felda tomu nerozumífelda píše:ty woe norek sporák nebratplyn tak možná do filcky ale ne do vw
![]()

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Nafta max. 7 V pripade rotacky cili 66kw nebo 81 pocitej kolem 6 a kdyz jezdis s rozumem jako ja tak za 5-5,5 
Tomasi! Dik za kazeni prodeje! Diky vyjebane hypernove davam slevu na 10kc !

Tomasi! Dik za kazeni prodeje! Diky vyjebane hypernove davam slevu na 10kc !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Hanzy
Prdlacku a ne suchy plyn skodil autum na olovnaty benzin nebot olovo bylo jako mazivo starym skodulam ale novym motorum naopak vyhovuje takze neplacejte nesmysly...felda píše:Jsem názoru že jednou ten motor vyrobily na benzín tak by měl na benzín jezdit.Plyn je suchý,benzín má svou mastnotu....trošku tomu felda rozumí už taky něco v životě viděl co jezdilo na lpgMr. Yaris píše:Nore, klidně tam dej LPG. Felda tomu nerozumífelda píše:ty woe norek sporák nebratplyn tak možná do filcky ale ne do vw
![]()
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
a jaj cítím Flame 
Norek,kdes nabral potřebu u toho TDI 8l?? to bys musel jezdit jenom po městě na dvojku,ne?

Norek,kdes nabral potřebu u toho TDI 8l?? to bys musel jezdit jenom po městě na dvojku,ne?

das Auto
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dle tankovani nebo palubaku ? Ja mam dlouhodoby prumer 3,5 skutecnost 6. A kdyz se mi chce tak jezdim za 5 ale to uz se mi dlouho nechtelo
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
JJ podmeruje fest to je tema vetsima tryskama, nebyl cas to poresit!
Pivo stale na prodej
Pivo stale na prodej

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kuwa hoši jak vas tak posloucham s tema vašima V4 chrochtak 6-7-8l....
tak to jsem s tim mojim V6 monstrem f automatu docela v pohodě město 8.5l 

V6 monstrumwesly.TDI píše:kuwa hoši jak vas tak posloucham s tema vašima V4 chrochtak 6-7-8l....tak to jsem s tim mojim V6 monstrem f automatu docela v pohodě město 8.5l

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
taky bych sel klidne do vw se sporakem....
jako nejvice se mi libi Bora v kombaju je jich malo a motor bud 1.6 a nebo maximalne 2.0 prinejhorsim ten 2.3 .... bud koupim u nas nebo si pro nej zajedu ke kamaradum do nemecka...
Tdi me furt odrazuje tim narustem ceny a chrochtanim a navic proste benzin je benzin
nedavno sem se ho trosku napil e nejak mi zachutnal 
tunit uz moc nebudu maximalne kola podvozek maska, nejaka ta optika a xenony a kvalitni hudba, folie a nejaky ten clean
Tdi me furt odrazuje tim narustem ceny a chrochtanim a navic proste benzin je benzin

tunit uz moc nebudu maximalne kola podvozek maska, nejaka ta optika a xenony a kvalitni hudba, folie a nejaky ten clean

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Bora je krasne auto! Skoro tak pekne jak vento
ja si nemuzu pomoct,ale ty benzinaky me moc neberou a tu naftu se da vzdycky nejak sehnat...
Kdybych mel rano sednout do auta a pri startu by mi neposkočila palubka,tak bych se snad ani necitil jako v aute

ja si nemuzu pomoct,ale ty benzinaky me moc neberou a tu naftu se da vzdycky nejak sehnat...
Kdybych mel rano sednout do auta a pri startu by mi neposkočila palubka,tak bych se snad ani necitil jako v aute

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no tak projevem motoru, obsahem a hlavne vykonem je to oproti 19.tdi monstrumRobik píše:V6 monstrumwesly.TDI píše:kuwa hoši jak vas tak posloucham s tema vašima V4 chrochtak 6-7-8l....tak to jsem s tim mojim V6 monstrem f automatu docela v pohodě město 8.5l

Já takyV-Y-V-I píše:a jaj cítím Flame

Live4Ride Syndicate
Chceš mi namluvit že plyn je masnější jako dle tebe třeba BEZOLOVNATÝ benzín?Hanzy píše:Prdlacku a ne suchy plyn skodil autum na olovnaty benzin nebot olovo bylo jako mazivo starym skodulam ale novym motorum naopak vyhovuje takze neplacejte nesmysly...felda píše:Jsem názoru že jednou ten motor vyrobily na benzín tak by měl na benzín jezdit.Plyn je suchý,benzín má svou mastnotu....trošku tomu felda rozumí už taky něco v životě viděl co jezdilo na lpgMr. Yaris píše: Nore, klidně tam dej LPG. Felda tomu nerozumí![]()

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad