zacal bych tim ze urcite me zase nekdy v budoucnu chytne rapl a nebude to uplne finalni vyplod ale jelikoz na to ted nemam moc cas , navic se ted budu spise venovat krasavici 1:1 tak to prozatim za finalni praci prohlasim.
Urcite si reknete nalsi bug , dalsi stejnej bug jako ostatni ... ale muzu vam rict ze kdyz jsem ho zacal tak tu byl jedinej a to chjetjojuv, napadlo me udelat drevo a za mesic stim prisel patrik , nafin takze pro vas uz taky ohrana pisnicka , tim nechci rict ze vam to beru , jen davam veci na pravou miru...
nejaky veci (jako napriklad to drevo, ktery jsem delal jinak jak vsichni) dali docela zabrat , nejaky mene ale s vyslednou podobou jsem spokojenej...
buga jsem zacal nekdy, rekl bych na konci prazdnin :lol2: to je doba co , ale ztoho mi 3 mesice tak lezel na policce a ja se kochal jak je to auto hezky :lol2: no asi pomalu uz prejdu k dalsi fazi a tim je seznam uprav at je jasno...
-sachovnice na strese
-zahradka , delana od píky
-guma z 205tky a batuzek z lega (serizlej, obrousenej , nabarvenej)
-gumycuky
-dobove svetla
-vejfuky
-max snizeno (vzadu max A) - to ja rath :lol2:
-casopis playboy na sedacce
-Lidove noviny na kapote (na venkovnich fotkach by ulitli proto tam nejsou)
-drevo na boku
-polepy oil 76 (jak jinak :lol2:)
do budoucna
-antena s kulickou 76 :lol2:
-dobova klima ktera se mi nijak moc extra nepovedla, priste znovu

-a urcite jeste neco vymyslim

zaverem teda dodam ze auto jak vsichni dobre vite je 1:18 a pise se zespodu SOLIDO ale tomu nejak neverim pac solido melo oteviraci kufr a motor (kdo mi to vysvetli?)
uff kdyz me jeste neco napadne , co nevidet dopisu a jdeme pomalu do posledni a hlavni faze - Fotky :lol2: