Moderátor: Dave0401
fakt to stoji za toDan píše:tahle motokarova draha vypada moc dobre.... skoda ze trochu z ruky.
http://www.jankutrade.cz/rental/index.p ... &dir=draha
Já Ti nechci kazit iluze, ale pokud máš taky ve třetím ročníku SZZ, tak už teď máš o hodně menší šanci, že se k nim vůbec nedostaneš, kvůli toho že pouze 1 předmět z druháku.Hanuš píše:dnesnim dnem jsem uzavrel zkoušky v 2. ročniku na VŠB... do 3.rocniku si beru pouze 1 predmet z Druhaku, jinak je vsechno hotovo.... konecne klid od skript, ale musim jit robit.. kdy ja si ty prazdniny udelam
Vim, ze to nebude zadna sranda opakovat predmet. Ale zapocet mam hotovy, staci mi udelat zkouskuV-Y-V-I píše:Já Ti nechci kazit iluze, ale pokud máš taky ve třetím ročníku SZZ, tak už teď máš o hodně menší šanci, že se k nim vůbec nedostaneš, kvůli toho že pouze 1 předmět z druháku.Hanuš píše:dnesnim dnem jsem uzavrel zkoušky v 2. ročniku na VŠB... do 3.rocniku si beru pouze 1 predmet z Druhaku, jinak je vsechno hotovo.... konecne klid od skript, ale musim jit robit.. kdy ja si ty prazdniny udelam
U nás ze všech co to takhle měli se dostali ke SZZ jen 2 ze 4.
mrknu se ti zejtra nejpozdejs pozejtri na dilnu.F.l.a.n.e.l. píše:Prosím weslyho a jiné motorkáře o nějaké inzertní stránky motorek a jejich ND. Děkuji![]()
Sháním víčko nádrže... Mimochodem wesly, tobě prý jedno překáží v hospodě jsem slyšel
Samotné víčko je mi naprd, nebudu týden laborovat a vyrábět úchyt do kastle, potřebuju i nádrž, klidně položenou na obě strany hlavně ať cca 1cm okolo víčka je dobrý, jestli mi rozumíšMichal71717 píše:nevím jestli se ti něco podaří sehnat bazarově, zkoušel jsem to měsíc pak jsem to vzdal, ale jinak nové http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa ... &cPath=349
to by bylo super, nejlepe i s nádrží, nebo aspoň kouskem nádrže okolo víčka...matt píše: mrknu se ti zejtra nejpozdejs pozejtri na dilnu.
mela by tam bejt nadrz z bourane suzuki gsx-r 600 (teda pokud ji tata nepordal nebo nepouzil vicko do opravy)
Donucen jsem byl taky, včeraremix píše:Nevíte jestli jde u ICQ 6 vypnout vyjíždění vzkazů z lišty? Byl jsem donucen přeinstalovat mou oblíbenou v5.1a nechci ať mi to tu v práci vyskakuje ty vzkazy..
...už jsem to pořešilF.l.a.n.e.l. píše:Donucen jsem byl taky, včeraremix píše:Nevíte jestli jde u ICQ 6 vypnout vyjíždění vzkazů z lišty? Byl jsem donucen přeinstalovat mou oblíbenou v5.1a nechci ať mi to tu v práci vyskakuje ty vzkazy..