Misto srazu jsem byl u tchyne v Tachovezvooky píše:se mnou ne, ale za mnou

A to ja bych chtel Quattroporte jako maji na festaku ve Venezii...Mikael píše:Rok se s rokem sesel a za dvermi je festival...dnes mi volali a davali mi na vyber,co si vzit za auto...z moznosti A8, A6 a Q7 jsem zvolil jednoznacne Multivana...uz se na to tesim.Letos si Mnichov projedu a nafotim...
s MB jezdili právě před Audi ne? Já jsem si zajezdil s Vianem jen, ale stejně to byla palba..Jinak nevim no, na festival mi Audi připadá málo luxusní.ARV6 píše:Jasny, jsem zvedav co bude za ty dva roky, ale da se asi cekat ze zas Audi... Trebas MB by byly zajimavy
zvooky píše:dneska se uz nedivim ničemu....jinak nová prace v MB je docela fajn, vozim se občas luxusnima autama, kteryma bych se jinak asi nemel možnost povozit...
Dva dny zpet jsem se vozil v CLS a dneska S 350ARV6 píše:zvooky píše:dneska se uz nedivim ničemu....jinak nová prace v MB je docela fajn, vozim se občas luxusnima autama, kteryma bych se jinak asi nemel možnost povozit...
no tak to verim ze tam jsou zajimavy kocary
Ale prd,jenom by ty Mergly měli trochu odlehčit...zvooky píše:Ty jsi ale závodník
Eskláda píše:jen upozornění na 20.kolo auto týdnemrknete tam kdyžtak.. každý hlas dobrý..
Eskláda píše:...... jen chci říct že kromě laku na autě jsem si dělal vše sam za domacích podmínek a OBI nařadíchtěl jsem zachovat co nejvíc origo tvarů a 100%funkčnost auta....
kdo lze ten krade a shori v pekle...V12 píše:Eskláda píše:jen upozornění na 20.kolo auto týdnemrknete tam kdyžtak.. každý hlas dobrý..
Eskláda píše:...... jen chci říct že kromě laku na autě jsem si dělal vše sam za domacích podmínek a OBI nařadíchtěl jsem zachovat co nejvíc origo tvarů a 100%funkčnost auta....
A lhat se preci nema......