Tak už mám hotové přední sedačky vypadaj moc luxusně
Tak jsme s manželkou byli hned sedačky vyzkoušet, i když venku bylo pěkné vedro a pražilo, jak tak sedačky nebyli vůbec rozpálené nechápu jak se někdo může pařit v kabriu v černý kůži
Zbytek interiéru by měl býti hotov do konce července
nevím co na to říct ale kola bych dal spíš nějaký s čistším a jednosušším designem. Tyhle jsou hezký, to jo ale přece jenom bijou moc do očí a jako by k autu nepatřili. Chtělo by to něco jemnějšího
Veselac píše:nevím co na to říct ale kola bych dal spíš nějaký s čistším a jednosušším designem. Tyhle jsou hezký, to jo ale přece jenom bijou moc do očí a jako by k autu nepatřili. Chtělo by to něco jemnějšího
Veselac píše:nevím co na to říct ale kola bych dal spíš nějaký s čistším a jednosušším designem. Tyhle jsou hezký, to jo ale přece jenom bijou moc do očí a jako by k autu nepatřili. Chtělo by to něco jemnějšího
zdar fufu nooo mas to pekny uz abych to videl v realu a pak ze uz nic nebude haha ja to taky rikal ale vzdy se najde nejaka skulinka aspon trochu se odlisit ze
ty voe, tak to je pecka...už mi tam nevadí ani ten přední nárazník...a ten introš s tím motorem se hodně povedl... akorát mám celkem alergii na ty zrcátka, na druhou stranu na báwu to není takovej hřích.....takže dávám 1*