Ještě jsem nahrál pár foteček, abyste si dovedli představit co udělá s lakem na 207 sw outdoor jeden nešikovnej výlet do pole plnýho močůvky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co je na tom vtipnýho?kujon píše:Jo a ta fotka u tý cedule - musel sem tam zastavit, neboť mi přišla celkem vtipná myšlenka Městečka Trnávka a autíčka 106 na jedné fotografii![]()
![]()
To asi převlečenýmu VWčkáři nevysvětlimVasekk píše:Co je na tom vtipnýho?kujon píše:Jo a ta fotka u tý cedule - musel sem tam zastavit, neboť mi přišla celkem vtipná myšlenka Městečka Trnávka a autíčka 106 na jedné fotografii![]()
![]()
měnekujon píše:To asi převlečenýmu VWčkáři nevysvětlimVasekk píše:Co je na tom vtipnýho?kujon píše:Jo a ta fotka u tý cedule - musel sem tam zastavit, neboť mi přišla celkem vtipná myšlenka Městečka Trnávka a autíčka 106 na jedné fotografii![]()
![]()
kam ste dal hájend pawa hekčbek kua z podpisu do pičekujon píše:To asi převlečenýmu VWčkáři nevysvětlimVasekk píše:Co je na tom vtipnýho?kujon píše:Jo a ta fotka u tý cedule - musel sem tam zastavit, neboť mi přišla celkem vtipná myšlenka Městečka Trnávka a autíčka 106 na jedné fotografii![]()
![]()
kujon píše:Jo a ta fotka u tý cedule - musel sem tam zastavit, neboť mi přišla celkem vtipná myšlenka Městečka Trnávka a autíčka 106 na jedné fotografii![]()
![]()
a ještě ten smajl z xchatu kuakujon píše:líbil se ti? Já seznal že je čas změnyNicméně není problém zase doplnit :O)
není tam ten smajl ještěkujon píše:už je tam![]()
Vidím že se můj lehce infantilní humor nesetkal s pochopením
kujon píše:už nevim jakej tam byl Vašíkubudeš se muset spokojit s timhle
Njn lidi sou kundy a hned ti to vobouchajRudi píše:heh ten parkyng
pssstRudi píše:nečekaně