Family wagenSPEEDY píše:něco, co požírá van ou sixkujon píše:speedy, co sis to zas koupil za kepl?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Family wagenSPEEDY píše:něco, co požírá van ou sixkujon píše:speedy, co sis to zas koupil za kepl?
To říká někdo kdo má Forda a Fiata...leeri píše:Speedy: kua už si konečně kup "auto" a né .......
Tommy1978 píše:Family wagenSPEEDY píše:něco, co požírá van ou sixkujon píše:speedy, co sis to zas koupil za kepl?![]()
![]()
O to ani tak nejde, ale mně by hrozně zajímalo, který je to to pořádný autoMComb píše:To říká někdo kdo má Forda a Fiata...leeri píše:Speedy: kua už si konečně kup "auto" a né .......![]()
![]()
a to děkujemekujon píše:kivik vypadá fešně, takže gratulace od pana kundona
to je jasný...přece LoganSPEEDY píše:O to ani tak nejde, ale mně by hrozně zajímalo, který je to to pořádný autoMComb píše:To říká někdo kdo má Forda a Fiata...leeri píše:Speedy: kua už si konečně kup "auto" a né .......![]()
![]()
Už jsem jich vystřídal X a dle TF to pořád ještě není ono
![]()
kurva, že mi to nedošlo hnedBALI píše:to je jasný...přece LoganSPEEDY píše:O to ani tak nejde, ale mně by hrozně zajímalo, který je to to pořádný autoMComb píše: To říká někdo kdo má Forda a Fiata...![]()
![]()
Už jsem jich vystřídal X a dle TF to pořád ještě není ono
![]()
![]()
To máš jako s ženskýma...některé jsou pěkné, jiné zase zajímavé...BALI píše:nevim jestli se mi to líbí ale určitě to je zajímavý
vt.tuner píše:co se ti stalo?
pri ceste z Decina probihalo jak ma, probehly nejake testy rychlosti (jak to jede, jak to brzdi), pri ceste z Prahy do Brna - na nejakym 90.km jsem mel podezreni, ze neco neni v poradku. Pri zastaveni na benzince a dotankovani benzinu jsem se pro jistotu mrkl do motoru- zkontrolovat,jestli je vse v poradku. Bylo zjisteno, ze mi zmizela chladici kapalina,ale na budikach nebylo poznat, ze by se to nejak extremne zahrivalo-byl to standard. Tak jsem tedy dolil vodu a pokracoval dale v jizde. No jenze asi deset km na to se zacalo to zacalo extremne zahrivat, i na budikach to bylo poznat (bylo to na trictvrte). Rekl jsem si, ze zastavim na nejblizsi benzince-2km. Ejhle motor vypovedel sluzbu - proste vypl, 500m pred benzinkou. Setrvacne jsem dojel na benzinu, kde jsem zjistil ze voda je pryc.Nasledoval rozhovor s Pikacuem co tomu muze byt.Zkousel jsem startovat, voda nebyla, kontroloval jsem olej kvuli vode ale nebyla v nem. Po doliti vody se ukazalo, ze voda jde pryc ale pro me i pro Pikacua novym zpusobem - a to prez filtr a vahu vzduchu. Nadale se resilo jak to dotahnout zpet do Decina. Ale jak naschval, vsichni kdo maji vozik na auto jako T4 - g2tdi, proste nebyli k dispozici, tak se resilo dale jak to odtahnout.SPEEDY píše:Co jsi vyváděl?
jenze to nebyla ocelova tyc ale skladaci(3casti) pro osobaky.Podle mat z ceho byla tyc byl hlinik nebo neco tomu podobne.L.A.M.A. píše:nechapu to s tou tyci, jak mohla povolit. Tahli sme za tranzitem LDV Convoy cca 1900 kg a kdyz LDVcku zahoreli brzdy pri ceste serpentynama dolu tak sem celou soupravu brzdil ja tranzitem a tyc vydrzela a LDV drzelo kam sme potrebovali.
do mimone bude opraveno a konecne i s motorem v laku. To jsem chtel delat v zime, tak aspon mam duvod to udelat tedka kdyz motor je rozdelanej do posledniho sroubku. :?:Upravy se lemy aby aby jse tem dali 4pistkove brzdy Brembo atd. Na jednu stranku to ma i pozitivni veci.hattori_hanzo píše:To je škody to je škody...