Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
matt:kola prodávam,tak jsem je sundal že ještě umeju a přeleštim límce než si pro ně new majitel přijede
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
¨BALI píše:matt:kola prodávam,tak jsem je sundal že ještě umeju a přeleštim límce než si pro ně new majitel přijede
tak to preju at to co nejrychlejc das do kupi
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
zejtra bude světlo a zbytek bych chtěl do konce tejdnematt píše:¨BALI píše:matt:kola prodávam,tak jsem je sundal že ještě umeju a přeleštim límce než si pro ně new majitel přijede
tak to preju at to co nejrychlejc das do kupi

fredh:vytáhnout to snad pujde,blatník je celej nějak zlomenej dolu,tak uvidim... v laku problem nevidim,je to origo bmw barva a pár věcí jsme už stříkali sami v garáži a sedělo to

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
krasavec... to chci výhledově taky 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezbejvá mi nic jinýho než se k vám přidatSweden píše:to ne tohleTom_ píše:Fazeey píše:no a ještě by to mohlo celý vybouchnout, proboha hlavně tam nelej benzín...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

ty kola mají v ATU...myslim že to dělá aluett nebo něco takovýho
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me by treba sra*lo, kdyz bych kazdej den jezdil do skoly, na jednani, na nakupy a pokazdy se musel soukat pres 4bodovy pasy ze skorepinyRitchma píše:Z tvojí kapsy to nebude a tvoje štípnutá hlava to taky nebude, tak to neřeš. Nesmíš vidět všechno tak černě. Já osobně bych se nebál jezdit s autem kde by byl takovejhle rám, skořápky a čtyřbody. Ještě navařit trubku za sedačky a šance že se dsotane tvoje hlava na rám je dost malá a když se tak stane tak to stejně bude taková pecka že bys to bez rámu těžko rozdejchával..........Bordel píše:[
Od doby co mam ufouna, jsem zjistil, ze delat kompromis je spatny.
Ram, poradny sedacky a pasy s pouzitim prilby na zavodech schvaluju, ale pouzivat takove auto kazdy den do prace a na nakupy?Kazdopadne ja v tom jezdit nebudu, takze az to Lupo nekdo lehce tukne, tak moje lebka stipnuta o ram, pokuta a lekarska pece z moji kapsy to nebude
Ale mě je to jedno já tim jezdit nebuduNemluvě o tom že si v saxu vozim hliníkovou trubku nad hlavou už několik let a žiju

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Hele to ti vůbec nepříjde, pokud v tom autě neni rám tak ze skořápky vylezeš úplně v pohodě. Hůř to jde jenom když zaparkuješ vedle auta a nemůžeš moc otevřít dveřeBordel píše: Me by treba sra*lo, kdyz bych kazdej den jezdil do skoly, na jednani, na nakupy a pokazdy se musel soukat pres 4bodovy pasy ze skorepiny![]()
![]()

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Rust styl
))
jsem zvědav kdo bude vědět co to je

jsem zvědav kdo bude vědět co to je

Naposledy upravil(a) lefi dne 23 črc 2008 11:11, celkem upraveno 2 x.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co je to..?!
Nejakej nisan? Datsun?

mmm snad až se to udělá tak to bude hezkej Starion
Ale ty M3 zrcátka to je luxus
Ale ty M3 zrcátka to je luxus

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy : jestli se to dodělá k účelům na který je plánovaný.tak zas tak pěkny nebude 

- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
njn voe sme na zacatku ... ale mohl si je jeste trosku podusitTrhyy píše: Ale ty M3 zrcátka to je luxus

podpis odstraněn adminem. Ivan