Stredova dira
Stredova dira
Ahoj, chci se zeptat... na aute mam stred 56,1 a elektrony maji 57. Lze to nejak vymezit? Vymezovaci krouzky apod? Nebo staci kvalitni srouby.. diky
Re: Stredova dira
kroužky asi budou na toto, ale dle mě záleží, pak na samotným autě. Někomu pak třeba kola klepou, někomu zas držej naprosto v pohodě ikdyž tam má větší díru...každopádně kroužek není marnej
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Aha, a nevis jiste jestli tenhle krouzek delaj? 0,9mm je dost malo 

No vidis a takovej vymez. krouzek urcite neexituje:D ???
- BATMAN
- Kontaktovat uživatele:
Tech kecu typu "melo by to vydrzet" ci snad nic neuleti si nevsimej.
Pokud kola drzi srouby s kuzelovou dosedaci plochou a budes ty srouby utahovat postupne jak by se melo, kuzely to vystredi dostatecne a vse bude bez problemu.
Ja mam na mondeu stredove diry o cca 10mm vetsi. Po roce jezdeni jsem si jen tak v praci udelal duralove stredici krouzky v Hckove presnosti a vysledek? 0! Absolutne zadny rozdil.
Normalne to prisrubuj a res to jenom pokud bys citil pri jizde nejake vibrace (samo ze kola nesmi byt pokopane).
Jinak kdyby nekdo nervomoci chtel resit rozdil mezi nabojem a stredovou dirou 1mm a min, da se koupit pasek presneho valcovaneho plechu a stocit dokolecka.
Pokud kola drzi srouby s kuzelovou dosedaci plochou a budes ty srouby utahovat postupne jak by se melo, kuzely to vystredi dostatecne a vse bude bez problemu.
Ja mam na mondeu stredove diry o cca 10mm vetsi. Po roce jezdeni jsem si jen tak v praci udelal duralove stredici krouzky v Hckove presnosti a vysledek? 0! Absolutne zadny rozdil.
Normalne to prisrubuj a res to jenom pokud bys citil pri jizde nejake vibrace (samo ze kola nesmi byt pokopane).
Jinak kdyby nekdo nervomoci chtel resit rozdil mezi nabojem a stredovou dirou 1mm a min, da se koupit pasek presneho valcovaneho plechu a stocit dokolecka.
Renault Megane II GrandTout 1.5dTi
Výroba na CNC.
Výroba na CNC.