Škoda 110R by Paty
Škoda 110R by Paty
Tady je ode mě taková rychlovka.
Je to dělaný akvarelovejma pastelkama a následovně rozetřený stětcem, tak proto je to někte kostrbatý a nepřesný, jelikož se stětsem to neni tak snadný. Jo a kdyby se někomu zdáli ty kola šišatý, tak nejsou
= dělá to to vybarvení.Tak co mi na to řeknete? 
- Přílohy
-
- 110R.jpg (66.48 KiB) Zobrazeno 422 x
Re: Škoda 110R by Paty
..no myslim že se lepšíš akorát jedno přední světlo je větší než druhé
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
nedá mi to musím pokračovat
Ta střecha se svažuje příliš brzo ... i když se koukneš na to stažený okýnko tak je vidět že sklo je rovný přitom střecha jde dolu ... přední sklo u erka jde mírně do boků... zadní okýnko mů upe jinej tvar nemluvě o zadní partii...další věc přední kapota nejde až ke sklu jako tobě a práh mi přijde příliš vysokej je to sporťák takže nemůžeš mít podlahu půl metru nad zemí... snad stačí
Ta střecha se svažuje příliš brzo ... i když se koukneš na to stažený okýnko tak je vidět že sklo je rovný přitom střecha jde dolu ... přední sklo u erka jde mírně do boků... zadní okýnko mů upe jinej tvar nemluvě o zadní partii...další věc přední kapota nejde až ke sklu jako tobě a práh mi přijde příliš vysokej je to sporťák takže nemůžeš mít podlahu půl metru nad zemí... snad stačí
no vidis, ty strechy jsem si vubec nevsiml...spyker píše:nedá mi to musím pokračovat![]()
3x Renault Safrane Hartge Biturbo