Nebybyl by někdo ochotný pls změnit barvu na tomto Fordu Probe pro mou přítuli.. Na Bílou..
Dík
http://www.holidaycarsfrommb.estranky.c ... clubu/paja
Prosba o VT Ford Probe.
Prosba o VT Ford Probe.
www.cajickydmarusky.cz - sypané a sáčkové čaje, černý čaj, zelený čaj, kvetoucí čaje, horká čokoláda, Hot Apple, čaj London, Oxalis, VeltaTea, dárková balení.
Této odpovědi se mi dostalo přes SZ:
Z ciernej na bielu to nejde. Ziadny, podotykam ziadny clovek ktory robi v PS, to nedokaze. Ale asi kazdy Ti odporuci nech vymenis strasne narazniky a kola za nieco normalne a nechas ju ciernu. Moja priatelka by sa v tom asi hambila jazdit. A asi kazda zenska ktora vychodila zakladnu skolu tiez.
Z ciernej na bielu to nejde. Ziadny, podotykam ziadny clovek ktory robi v PS, to nedokaze. Ale asi kazdy Ti odporuci nech vymenis strasne narazniky a kola za nieco normalne a nechas ju ciernu. Moja priatelka by sa v tom asi hambila jazdit. A asi kazda zenska ktora vychodila zakladnu skolu tiez.
www.cajickydmarusky.cz - sypané a sáčkové čaje, černý čaj, zelený čaj, kvetoucí čaje, horká čokoláda, Hot Apple, čaj London, Oxalis, VeltaTea, dárková balení.
Re: Prosba o VT Ford Probe.
Hele chame pulka z nas asi nejsou lidi.... de to udelat.... ja bohuzel na to nemam cas... prozrad kdo ti ty krasny zvasty po SZ poslal ??
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Re: Prosba o VT Ford Probe.
ja sem zapojil slovenstinumaRkusVT píše:Hele chame pulka z nas asi nejsou lidi.... de to udelat.... ja bohuzel na to nemam cas... prozrad kdo ti ty krasny zvasty po SZ poslal ??

...