Nissan Sunny B12 r.v.89 kde sehnat spoiler?
Re: Nissan Sunny B12 r.v.89 kde sehnat spoiler?
ale jooo... 15" jj.. ptal sem se lidi na nissan klubu co maji tohle auto.. a pry neni problem..
Nissan Sunny B12 Coupe 1.6
to je skoda.. par veci by me z toho docela bodlo..
promin ale me to pripada kdyz je neco levny musim to koupit, aneb benzina tuning.
takze misto polepu bych radsi setril na kola.
ale kazdej to chce jinak, je to jen muj nazor
takze misto polepu bych radsi setril na kola.
ale kazdej to chce jinak, je to jen muj nazor
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
no ono to je je jinak.. ja jsem ten polep chtel jeste pred tim nez jsem znal cenu a kdyz me rekli ze to udelaji za tak levno tak to byla jenom tresnicka na dortu
-
- Kontaktovat uživatele:
ledvina a hodlas to auto vubec lakovat? prijde me zbytecny na shnily auto neco lepit. Podle me by to chtelo predevsim poradne oravit technickej stav. Nalepka z toho pekny auto neudela
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
vrkuboy
- souhlas ... ale musim dodat ze na tu nalepku bych se uplne vysral...
- souhlas ... ale musim dodat ze na tu nalepku bych se uplne vysral...
Toyota Corolla RR ... still in progress 
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
-
- Kontaktovat uživatele:
podle me tyhle stary hranaty krabice maji neco do sebe uz v serii jen to doladit, bilou bych nechal jen novej lak, cerny okna + cerny sloupky. tmavy predni svetla. lizatko pod naraznik, snizit a kola typu RSL a bylo by to nadherny auto. Bohuzel to auto spis ted vypada jako vrak a ta nalepka ten vrak povysi na votuzidlo 

Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
to mi chces rict ze to auto ti pripada jako vrak? a "shnily"? kde jsi na to prisel? rezavy to neni ani na kousku... a lak nema chybu jen byl trochu zasly tak jsem ho brousici pastou trochu prejel a je jak novej.. a ty nalepky si vymluvit nenecham.. jakmile to bude tak vam sem hodim fota a vy mi reknete pak svuj nazor.. me se to libit bude... a kdyz vam nn.. tak kazdymu se libi neco jiny;)
ok, ale vysvetlete mi co proti tomu vsichni mate? se mrknete na muj avatar.. ja myslim ze to nevypada tak spatne.. i kdyz vidim ze vam to nevymluvim.. proste me se to libi.. Tesco Tuning zdar
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ja se s tebou rozhodne nechci hadat, ale podle me je to zbytecna investice. Ja vim ty reknes budu to mit za levno, ale to rikal i nitram o svetlach z fabie, taky byly za levno a jak to dopadlo (viz sekce styling - tema skoda favorit prvni fotky) Podivej se kolem sebe, inspirace je vsude dost a pokud budes okukovat ty nejhezci auta z ceske tuningove sceny tak zjistis ze v podstate zadne z tech aut nema podobnou nalepku.
K tomu laku vem si ze ten lak je puvodni a i kdyz ho prelestis nebude to ono proste to auto uz ma hodne za sebou a potrebovalo by spis celkovou renovaci nez nalepku. Myslim si ze kdyby se toto auto udelalo od zakladu a dobre byla by to opravdova pecka protoze techto aut u nas moc neni.
Ja vim ze mame kazdej jinej vkus ale jsou proste veci ktery se uz davno nenosi jako napriklad obrovsky hlinikovy kridla, ruzny imitace sani a nasavani a mezi tyto veci prave patri i ty nalepky prez cely bok auta.
Urcite ti to nebudu za kazdou cenu rozmlouvat dulezity je ze se to bude libit tobe. Ale byt tebou tak bych jeste premyslel nez neco zacnes delat.
Chces na tom aute delat jeste neco mimo tu nalepku?
K tomu laku vem si ze ten lak je puvodni a i kdyz ho prelestis nebude to ono proste to auto uz ma hodne za sebou a potrebovalo by spis celkovou renovaci nez nalepku. Myslim si ze kdyby se toto auto udelalo od zakladu a dobre byla by to opravdova pecka protoze techto aut u nas moc neni.
Ja vim ze mame kazdej jinej vkus ale jsou proste veci ktery se uz davno nenosi jako napriklad obrovsky hlinikovy kridla, ruzny imitace sani a nasavani a mezi tyto veci prave patri i ty nalepky prez cely bok auta.
Urcite ti to nebudu za kazdou cenu rozmlouvat dulezity je ze se to bude libit tobe. Ale byt tebou tak bych jeste premyslel nez neco zacnes delat.
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
jeste neony a velkej vejfuk, dosetrit na kridlo a je to bomba za kterou se kazdej otoci 

Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
u ás za barákem to má jeden v hrozném stavu totok... 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
diky za nazor.. abych pravdu rekl tak o dalsich vecech zatim nepremyslim.. jsem terpve mladej a delam ridicak.. takze tohle auta mam prakticky na tovrkuboy píše:Ahoj ja se s tebou rozhodne nechci hadat, ale podle me je to zbytecna investice. Ja vim ty reknes budu to mit za levno, ale to rikal i nitram o svetlach z fabie, taky byly za levno a jak to dopadlo (viz sekce styling - tema skoda favorit prvni fotky) Podivej se kolem sebe, inspirace je vsude dost a pokud budes okukovat ty nejhezci auta z ceske tuningove sceny tak zjistis ze v podstate zadne z tech aut nema podobnou nalepku.
abych se naucil ridit.. takze ten rok, dva a pak bude pryc.. a nasetrim na neco jinyho.. takhle to mam ja v planu..
tak to si doufam nemyslel vazne, ze ne? nebo myslis, ze ve fabrice schvalne tukly zadni blatnik, na dverich vodtrhli kus listy, kolem listy to zatreli stetkou a podobne? to rikam jenom co je videt na tech fotkach... jinak jestli tam chces tavat takovy polepy jako mas avataru, tak to teda potes panbuhledvina píše:a lak nema chybu jen byl trochu zasly tak jsem ho brousici pastou trochu prejel a je jak novej.. a ty nalepky si vymluvit nenecham.. jakmile to bude tak vam sem hodim fota a vy mi reknete pak svuj nazor..

kdyz uz nic jinyho a treba na to nemas tolik penez jako treba na celolak atd tak bych si treba aspon nechal vopravit airbrushovou pistoli do rozstriku ty tukance... potom nejaky pekny kola (opravdu ne trinactky

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
jj je to rozumny.. zacal jsem o tom vazne uvazovat... ze ty polepy vynecham..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo aha,tak ty jeste nemas ridicak,tak to je ten duvod zacinajiciho tuzera.Ono jestze neco v prubehu pribude,cekam nejake imitace chromu atd.ledvina píše:diky za nazor.. abych pravdu rekl tak o dalsich vecech zatim nepremyslim.. jsem terpve mladej a delam ridicak.. takze tohle auta mam prakticky na tovrkuboy píše:Ahoj ja se s tebou rozhodne nechci hadat, ale podle me je to zbytecna investice. Ja vim ty reknes budu to mit za levno, ale to rikal i nitram o svetlach z fabie, taky byly za levno a jak to dopadlo (viz sekce styling - tema skoda favorit prvni fotky) Podivej se kolem sebe, inspirace je vsude dost a pokud budes okukovat ty nejhezci auta z ceske tuningove sceny tak zjistis ze v podstate zadne z tech aut nema podobnou nalepku.
abych se naucil ridit.. takze ten rok, dva a pak bude pryc.. a nasetrim na neco jinyho.. takhle to mam ja v planu..
Optimismus pramení z nedostatku informací 

tak nejak zacit musim ne?
no prave vzdyt tak to myslim.. nechci do toho auta investovat do zbytecnosti.. jestli vis co myslim..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nalepky jsou velice ucelna vec.Zameril bych se n technicky stavvozidla.Jelikoz budes zacinat,tak by jsi mel mit vporadku brzdy,rizeni a podobne veci.Samozrejme,ze to musi byt v poradku furt,ale tyto stary auta to moc nemaji.Auto bychvedl smerem cim dal tim vic do originalu.
Optimismus pramení z nedostatku informací