minulej víkend sem kompletně odstrjil předek,abych zkontroloval jak to vypadá pod blatníkama a nárazníkem.
čelo se bude dělat až s motorovym prostorem, ale vypadá uplně zdravý, nosníky měly na pár místech povrchovou lišku, ale jinak v poho
celý nosníky sem očistil, pár voliščenejch míst ošetřil a vymazal. Na jednom místě pod každym blatníkem a na dvou místech pod nárazníkem se držel strašnej nános bordelu tak sem ty místa eště přetáh laminátem, kterýmu žádnej bordel vadit nebude
protože se už přez měsíc jenom hrabu v hnusu a furt to nejni nikde skoro vidět a už mi z toho hrabalo tak sem se rozhodl, že potřebuju nákou motivaci a udělal sem si radost
původně sem je chtěl takhle se zlatejma bokama loukotí, ale nakonec sem obědnal s gunmetalovejma... tak mi přišly ty zlatý
teď nevim jestli je takhle nechat nebo přestříkat a znovu líznout čelní plochy
od kud je mas a posim te nedelaji se ve 13 ce ??? popripade 15ale 8 palcu ???dik
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Ritchma píše:Pěkný kola i když 620kg na 15"ky je docela veklá váha
Zdá se mi to nebo až s tim skončíš tak to bude celý zalitý v laminátu?
to se ti jenom zdá už jenom dodělat kapotu až tam přijdou nový světla a přední lemy nafouknout ke kolům a bude s laminátem konec
váhu kol sem moc neřešil, to turbo si s tim nák poradí
to se ti jenom zdá už jenom dodělat kapotu až tam přijdou nový světla a přední lemy nafouknout ke kolům a bude s laminátem konec
Ti nevim, ale 620kg/ks to už ti skoro nebude stačit Béčko
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
dobre ale rikam si ze 620kg je dobre zatizeni .... budou to asi kvalitni kola
HANYSx píše:
dobře ty nevim kde sem nechal mozek když sem to psal
620kg je samo zatížení, kolo váží necelýho 5,5 kila