Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Eiffel píše:Zaplatil to auto? Je to v tuhle chvíli auto někoho jinýho? Tak co vás sere. Tohle se mohlo stát komukoli. Prostě je to jeho auto, nikomu se nic nestalo, tak co do něj rejete? Vy jste nikdy nepomuchlali plechy? Proč jste nenadávali do pičusů i tomu se seatem, co ho vyválel v poli? Kdyby to auto vzal a zapálil, může vám to být jedno a není to hned kvůli tomu pičus.
Nevim co se komu stalo a bohužel nevím jak to mám chápat......
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Eiffel píše:Zaplatil to auto? Je to v tuhle chvíli auto někoho jinýho? Tak co vás sere. Tohle se mohlo stát komukoli. Prostě je to jeho auto, nikomu se nic nestalo, tak co do něj rejete? Vy jste nikdy nepomuchlali plechy? Proč jste nenadávali do pičusů i tomu se seatem, co ho vyválel v poli? Kdyby to auto vzal a zapálil, může vám to být jedno a není to hned kvůli tomu pičus.
Nevim co se komu stalo a bohužel nevím jak to mám chápat......
edit....... nejsem píčus
taky o tobě netvrdím že jsi píčus. Trhyy opřel zadek auta o svodidla. Tys vyválel auto v poli. Asi tak podobná situace. Ale nechápu že jednoho člena tu litujeme a druhýmu nadáváme do pičusů. I kdyby se do těch anatomů vysral, tak to všem může bejt akorát tak jedno
No ja jeste s zadnym autem plechy nemuchlala ani nedelala kutululu
Jsem rada, ze me nekdo povazuje za dokonalou Ale ted tenhle topic postrada smysl, neb ajfel smazal fotku, ktera rozjela diskuzi o picusech, kde ty jsi vztahovacne reagoval.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
milosh píše:mlady debilove co neumej jezdit by meli kurvit stodvacy nebo podobny jebky a ne takovy udrzovany auta kor kdyz bylo clena tf kterej se o nej staral s takovou peci. Machry machry a pak to tak dopada.....
A co si vo sobě jako myslíš ty vole ? Cejtíš se drsně jo ?
Nikdy se neboural, nikdy si neměl žádnou krizovku vid
Fakt si mě pobavil
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Panda píše:trhači tobě ten řidičák asi neuschne čéče, zdevastovaný bávo, mazda po tejdnu zbořená
děláš jako by sem boural každej tejden, boural sem poprvý v životě, každej si tim jednou projde, najel sem bez nehody asi 30tisíc, tak se to prostě stalo no
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy píše: A ty seš asi kokot, je to moje auto, stalo se, stalo se, tady každej kdo rejpe dělá jako kdyby nikdy neboural....kor ty
Já tou nadávkou nemířil jenom na to žes někde opřel to auto...to byla reakce obecně na tvoje chování na fóru. Jak malej rozmazlenej harant prostě...btw co kór já...vymlátil sem se jednou a víš o tom kulový. Dál už nedebatuju, svůj názor jsem ti sdělil,...
Panda píše:trhači tobě ten řidičák asi neuschne čéče, zdevastovaný bávo, mazda po tejdnu zbořená
děláš jako by sem boural každej tejden, boural sem poprvý v životě, každej si tim jednou projde, najel sem bez nehody asi 30tisíc, tak se to prostě stalo no
to šlo spíš o ten tvůj postoj a výraz v ksichtě aneb jsem trhy gangsta big boss zbořil jsem auto
skoro jako kdyby ses snažil napodobit toho co tady byl tůdle na fotce vedle tý zbořený carrery gemballa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd