Luke_TDI píše:Juris. sry ale tohle ti teda nezeru! To by jsi musel jet plny celou cestu a myslim si ze za provozu normalniho by to bylo dost o hubu!
Ee nežer mi to Luku...ani né na půl cesty do ovy se moje noha umoudřila a spotřeba spadla asi na 7,2 ... ale aji tak na HTP ... nj při vyšších otáčkách si to svoje veme ale na 1,2 je to dobrá pila a to tomu chybí jeden válec (4RosťaVR6: 3válce )
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Juris: slušně se s tím dá i za 4 litry. Minulý týden jsme jeli ve čtyřech lidech v Fabii II htp (slabší verze 8v) na stodolní normální slušnou jízdou a spotřeba 4,1 průměr
F.l.a.n.e.l. píše:Juris: slušně se s tím dá i za 4 litry. Minulý týden jsme jeli ve čtyřech lidech v Fabii II htp (slabší verze 8v) na stodolní normální slušnou jízdou a spotřeba 4,1 průměr
Jezdím s htp často,na městský provoz super ale na dalkovky to je trup.Posledně jsem jel do plzně,v Ov jsem nabral plnou a 50km před prahou jsem byl total bez benzínu je pravda že když jsem mu dal plný tak jsem ten plyn pustil až před tou Prahou V-max 180 z kopce
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Mam to stesti ze ted muzu jezdit zhruba po dobu tri tydnu 1,4MPI a 1,2HTP si davam s prstem v nose kazdopadne je to line jak kurva a az ted si uvedomuju jak jsem neskutecne rozmazleny z toho mojeho TDI. Slapnu na plyn a to vubec nejede, kdyz chci nekoho predjet tak abych mel pred sebou 2km rovinky! A tobe joshi musim rict ze jsi leose (tim nijak nechci rabbita shazovat je to krasny vuz) nemel prodavat a mel sis na tyden pujcit facko ! Hned by se ti zdalo ze je seat raketa !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
musim se zastat facka a filety. oni tahnou, jen musis vedet odkolika a jak dlouho. bo to nejsou TDI, aby to tahlo odspoda .... kdyz si zvyknes na vyssi vykon, vzdy budes rikat, ze slabsi auto netahne.
Hanuš píše:musim se zastat facka a filety. oni tahnou, jen musis vedet odkolika a jak dlouho. bo to nejsou TDI, aby to tahlo odspoda .... kdyz si zvyknes na vyssi vykon, vzdy budes rikat, ze slabsi auto netahne.
Felda táhne, ale aby si to poznal, musíš za ní zapojit vozík
Hanuš píše:musim se zastat facka a filety. oni tahnou, jen musis vedet odkolika a jak dlouho. bo to nejsou TDI, aby to tahlo odspoda .... kdyz si zvyknes na vyssi vykon, vzdy budes rikat, ze slabsi auto netahne.
Felda táhne, ale aby si to poznal, musíš za ní zapojit vozík
felda táhne tak jedině z macochy
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tak jsem dneska vyhrabal v mobilu program GTi tak jsem to schvalne prubnul.......dal jsem si jen 3 pokusy, tak to jeste nemam vychytane.....
0-100: 7.7s
400m: 15s
400m: 138.9km/h
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Josh píše:Tak jsem dneska vyhrabal v mobilu program GTi tak jsem to schvalne prubnul.......dal jsem si jen 3 pokusy, tak to jeste nemam vychytane.....
Pekne pekne mam co trenovat ............
-------------------------------------------------------
Fiat Stilo 115 línych poniku
Čenda 35 živych koniku
Josh píše:Tak jsem dneska vyhrabal v mobilu program GTi tak jsem to schvalne prubnul.......dal jsem si jen 3 pokusy, tak to jeste nemam vychytane.....
Zítra to taky zkusím...kurde ale sám jsem zvědavý...auto má skoro 1400 kg pohotovostní
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Zítra to taky zkusím...kurde ale sám jsem zvědavý...auto má skoro 1400 kg pohotovostní
no na tvoje vysledky jsem hodne zvedavy
775233340, 773334818
Ten černý golf je dokonalý! Dneska jsem si ho prohlídnul pořádně na vlastní oči,hodně typku ma golfa a dava to do R32 stylu nebo přehnaně přeplacává!Ale ten černý je luxusní,překrasné auto co zaujme na pohled!Fakt pěkně udělany
PetulaGD píše:Ten černý golf je dokonalý! Dneska jsem si ho prohlídnul pořádně na vlastní oči,hodně typku ma golfa a dava to do R32 stylu nebo přehnaně přeplacává!Ale ten černý je luxusní,překrasné auto co zaujme na pohled!Fakt pěkně udělany
Diky pane
775233340, 773334818
i ta tvá Octa je slušívá,jak to vidim jezdit po lutyni.a ten zvuk,ale newim co tam mash jestli "Blow Off ventil" nebo Pop Off ventil,ale tež je to radost pohledět
joshi,hoď tu pořadne fotky toho golfika....detaily....interier atd...rád bych to skuknul pořadně!viděl jsem to akorat před pštrosem postavene....ale ne vnitřek a moc sem nechtěl čumět aby si někdo nemyslel že ti tam cu něco udělat
Intros nafoceny nemam, je ale origo.......neni tam co videt.
Nemam vlastne ani zadne fotky poradne z venku....
O vikendu jsem akorat neco fotil mobilem jak jsem ho umyl ale nic moc.......musim uz neco nafotit.....
A hlavne aktualizovat profil na klubovym webu
775233340, 773334818