Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
jj,je to jedno,jen se snažíš trapně přesunout svou neschopnost na někoho jinýho...
Ty jsi fakt ubohej
ted tu něco napíšu a ty to jen podtrhneš...
Chlape já nemůžu za to že neumíš nakupovat auta,jezdit a driftovat....
bohužel ¨máš zájmy ve kterých jsi uplně mimo,tak chapu že tě sere celej svět

Chlape já nemůžu za to že neumíš nakupovat auta,jezdit a driftovat....
bohužel ¨máš zájmy ve kterých jsi uplně mimo,tak chapu že tě sere celej svět

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo a co sem udělal špatnýho mi řekni ? Tuknul sem auto ? Achjoo ja se pudu asi zastřelit, ja sem tuknul autoTommy1978 píše:Tyve Térhaji zcela upřímně a na rovinu začínam pochybovat i o tvym sporu s Termixem když vidim jakej máš k věcem přístup podle toho co tady píše Georgeros
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
no to teda běž, radši to sem pak ani nepiš až třeba ťukneš kolem o obrubník, ještě dostaneš vařečkouTrhyy píše:Jo a co sem udělal špatnýho mi řekni ? Tuknul sem auto ? Achjoo ja se pudu asi zastřelit, ja sem tuknul autoTommy1978 píše:Tyve Térhaji zcela upřímně a na rovinu začínam pochybovat i o tvym sporu s Termixem když vidim jakej máš k věcem přístup podle toho co tady píše Georgeros

...
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
tak proto to pisu ... pises ze si jel poprve rychle a hned crash .. .tak te jen varuju ze to asi nebude tva parketa ... ja jezdim pomalu .. nerad precenuji sve chabe schopnosti ...Trhyy píše:jj ja sem jel vlastně poprvý v životě rychlePepezx píše:z toho vypliva ze nejezdi rychle !!! je videt ze ti to moc nejdeA je mi uplně jasný že každej kdo tady rejpe by ten skoro vracák projel aspon tak v kilu padesáti
Jenom se zeptám když nějakej rally jezdec nabourá, taky mu budeš psát aby nejezdil rychle že mu to moc nejde ?
A už se těšim až tu někdo napíše že se srovnávám s rally jezdcem
podpis odstraněn adminem. Ivan
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mluvim o tvym přístupu k věcem ne o nehodě tak čti voeTrhyy píše:Jo a co sem udělal špatnýho mi řekni ? Tuknul sem auto ? Achjoo ja se pudu asi zastřelit, ja sem tuknul autoTommy1978 píše:Tyve Térhaji zcela upřímně a na rovinu začínam pochybovat i o tvym sporu s Termixem když vidim jakej máš k věcem přístup podle toho co tady píše Georgeros

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

A ty asi nechápeš ironii koukámPepezx píše:tak proto to pisu ... pises ze si jel poprve rychle a hned crash .. .tak te jen varuju ze to asi nebude tva parketa ... ja jezdim pomalu .. nerad precenuji sve chabe schopnosti ...Trhyy píše:jj ja sem jel vlastně poprvý v životě rychlePepezx píše:z toho vypliva ze nejezdi rychle !!! je videt ze ti to moc nejdeA je mi uplně jasný že každej kdo tady rejpe by ten skoro vracák projel aspon tak v kilu padesáti
Jenom se zeptám když nějakej rally jezdec nabourá, taky mu budeš psát aby nejezdil rychle že mu to moc nejde ?
Otázka opět trvá, co sem udělal špatně ? Auto bylo nepojízdný, pokaždý když bylo na úřadě otevřeno, tak sem měl na tu evidenčku dojet na laně, nebo jak ? Každej jinej i ty, by si čekal až bude auto jezdit a až potom dojel zařizovat papírováníTommy1978 píše:Mluvim o tvym přístupu k věcem ne o nehodě tak čti voeTrhyy píše:Jo a co sem udělal špatnýho mi řekni ? Tuknul sem auto ? Achjoo ja se pudu asi zastřelit, ja sem tuknul autoTommy1978 píše:Tyve Térhaji zcela upřímně a na rovinu začínam pochybovat i o tvym sporu s Termixem když vidim jakej máš k věcem přístup podle toho co tady píše Georgeros
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
ja ji chapu ale ty asi nevis co pises nebo jak jezdis ... ale to je fuk....ses dobrej.... prdel bude az tam bude stat kolona za zatackou .... potom bych ti pral aspon 2m hovado co ma rad svy autoTrhyy píše:A ty asi nechápeš ironii koukámPepezx píše:tak proto to pisu ... pises ze si jel poprve rychle a hned crash .. .tak te jen varuju ze to asi nebude tva parketa ... ja jezdim pomalu .. nerad precenuji sve chabe schopnosti ...Trhyy píše: jj ja sem jel vlastně poprvý v životě rychleA je mi uplně jasný že každej kdo tady rejpe by ten skoro vracák projel aspon tak v kilu padesáti

podpis odstraněn adminem. Ivan
zajímavé že jsi měl auto pojízdný vždy jen v patek a ovíkendu 

V pátek nebylo auto pojízdný ani jednou, tak máš asi špatný infolefi píše:zajímavé že jsi měl auto pojízdný vždy jen v patek a ovíkendu

Auto bylo pojízdný jeden víkend a pak další tejden středa a čtvrtek
Můžu se jenom zeptat..jak je to myšleno s tim přístupem?Docela mě to zajmá.....Trhyy píše:Otázka opět trvá, co sem udělal špatně ? Auto bylo nepojízdný, pokaždý když bylo na úřadě otevřeno, tak sem měl na tu evidenčku dojet na laně, nebo jak ? Každej jinej i ty, by si čekal až bude auto jezdit a až potom dojel zařizovat papírováníTommy1978 píše:Mluvim o tvym přístupu k věcem ne o nehodě tak čti voeTrhyy píše: Jo a co sem udělal špatnýho mi řekni ? Tuknul sem auto ? Achjoo ja se pudu asi zastřelit, ja sem tuknul auto
No spíš by tam většina normálních lidí (neřikam že jich tu je hodněTrhyy píše:jj ja sem jel vlastně poprvý v životě rychlePepezx píše:z toho vypliva ze nejezdi rychle !!! je videt ze ti to moc nejdeA je mi uplně jasný že každej kdo tady rejpe by ten skoro vracák projel aspon tak v kilu padesáti

Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spíš to, že odstředívá síla a setrvačnost jsou sviněpajiki píše:jako že jablko nepadá daleko od stromu nebo kdo jinému jámu kopá...????MPI píše:No spíš by tam většina normálních lidí (neřikam že jich tu je hodně) nevletěla tak rychle, přecejen fyzikální zákony neoblbneš ani trojkou a plnym knedlikem
![]()
![]()

Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
vždyť on tu situaci přeci úúžasně zvládnul,nebo aspon si to myslíFáboš píše:Mně vždycky lidi říkali, že jezdit rychle není umění, to umí každej, ale auto kontrolovat a azabrzdit už jo.....

Trhyy píše: No ja si taky myslim že můžu bejt rád že sem celkem pohotově zareagoval a dopadlo to takhle, kdybych třeba jenom dupnul na brzdy a zatočil tak sem tam šel čelně do těch svodidel a eště bych si vojebal celej bok
To že je rád že se nestalo nic horšího je to samé jakoby říkal že situaci úžasně zvládnul?Taky dobrý...lefi píše:vždyť on tu situaci přeci úúžasně zvládnul,nebo aspon si to myslíFáboš píše:Mně vždycky lidi říkali, že jezdit rychle není umění, to umí každej, ale auto kontrolovat a azabrzdit už jo.....![]()
Trhyy píše: No ja si taky myslim že můžu bejt rád že sem celkem pohotově zareagoval a dopadlo to takhle, kdybych třeba jenom dupnul na brzdy a zatočil tak sem tam šel čelně do těch svodidel a eště bych si vojebal celej bok

Tohle tady chybělo

Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D

Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D
Mě je teda do vašich kidů prd, když reaguju tak špatně, nebo trhyyho obhajuju, takže se snažim sem nic nepsat, ale někdy se to vydržet nedá. Mi přijde jakoby ste všichni byli borci kterejm se nikdy nic nemůže stát...To neni snad nikdo, ne?jVy určitě dodržujete předpsanou rychlost...
Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()