Údajně to samo začlo hořet po cca 5ti hodinách kdy to stálo zdechnutý na dvorku servisu. Podle hasiče chyba elektroinstalace a říkal že je to u malejch francouzů docela normální a běžný.
Naposledy upravil(a) Ritchma dne 04 srp 2008 20:15, celkem upraveno 1 x.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
možná by si stačilo přečíst popis videa :
3.8.08 v zhruba 17,00 začlo saxo díky závadě na elektroinstalaci bez povšimnutí samovolně hořet. Pozdě zavolaní hasiči bohužel zachránili jen torzo auta
Říkám jenom co mi řek hasič z odboru zjišťování přičin požáru. Já tomu nerozumim. Mě osobně příjde jako úplně nesmysl aby začlo chcípnutý auto po třech měsících stání (předtim stálo půl roku a mělo takřka vybitou baterku) samovolně hořet.
Mechanik mi říkal o dalším člověku kterýmu takhle začlo hořet francouzský auto od svazku někde pod palubkou samovolně když stálo. Ten člověk mi to chvíli potom řek taky.......
Ritchma píše:Mechanik mi říkal o dalším člověku kterýmu takhle začlo hořet francouzský auto od svazku někde pod palubkou samovolně když stálo. Ten člověk mi to chvíli potom řek taky.......
to je šance jednakumilionu aby auto začlo samovolně hořet,je to hnus a nepřál bych to nikomu já bych týden nemluvil asi,to jsi statečnej se o to podělit..
Francouzská elektroinstalace je všeobecně známá, jako hodně slabá stránka. Taky znám dva lidi, co jim shořel Francouz - byť to teda byly starý křápy (Citroën BX, Renault 21) ale asi na tom fakt něco bude
Ritchma: Musí to být hodně hnusnej pohled, přijít k takhle vyhořelýmu autu
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak pro nekoho je to skoro jak smrt blizky osoby ... clovek s tim stravi spoustu casu a me pokud serou lidi tak mam auto... stary mrdky co jsem mel jsem se jen tezko zbavoval... pro me by to byla tragedie...