PoloTrabant GT :)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- F.l.a.n.e.l.
Re: Trabant GT :)
edit
Fáboš
Fáboš
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.

edit
Fáboš
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- F.l.a.n.e.l.
edit
Fáboš
Fáboš

..a ma chlazene ve predu
Kazdopadne on nikdy nebude shade drtit natolik aby to nestihalo chladit 
Jinak trabos zajimava prestavba sem zvedav co z toho vznikne nakonec

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Tak nakonec za víkend nic moc...
Zapojila se přední světla, natáhl znovu benzín a nakonec se předělaly zadní pružiny... Tlumiče bohužel musely zůstat původní, ale pružiny se použily z Pola... 
Ještě zbývá zapojit zadní světla a protáhnout pořádně kabel k benzínové pumpě a můžu na "pořádnou testovací jízdu...
ještě by to možná chtělo o něco nižší pření pružiny... 

Ještě zbývá zapojit zadní světla a protáhnout pořádně kabel k benzínové pumpě a můžu na "pořádnou testovací jízdu...

- Přílohy
-
- trabi 031 (Medium).jpg (55.75 KiB) Zobrazeno 2410 x
No co... pořád to bude trabant...remix píše:..a ma chlazene ve preduKazdopadne on nikdy nebude shade drtit natolik aby to nestihalo chladit

Kluci, roztrhejte si ty občanky někde na parkovišti a ne v mém vlákně... Díky...Tuner#2 píše:Taky to auto je leštěnka a nemá ani podvozek ani brzdy. Je hezké, ale účelné není...F.l.a.n.e.l. píše:Já vůbec o tvém autě ale nic neříkalpředmětem sporu jsou kotoučové brzdy a zavařené otvory v předním čele , o kterých jsem zmínil že budou xkrát větší... Mimochodem: Tím pádem to má adam madman taky na piču, protože on to tam taky nemá a taky má kotouče vzadu
Můžete to prosím někdo promáznout?
jj moc pekny taky fandim
mam dotaz za kolik se da sehnat trabo s motorem co si tam mel neco schanim
kolem 30tisBulda píše:mam dotaz za kolik se da sehnat trabo s motorem co si tam mel neco schanim

pro kizdnoh: hele chlape mam doma volant z P60ky

porsche 944
Díky za nabídku, ale do trabíka půjde nějakej sportovní semišák...fiat12PMR píše:kolem 30tisBulda píše:mam dotaz za kolik se da sehnat trabo s motorem co si tam mel neco schanimnejlepe dovezt z madarska ale nemecka postaci
![]()
pro kizdnoh: hele chlape mam doma volant z P60kyhanzlik ho po me furt skemral protoze je nepopraskany
nechces??

Sháním:
Lepší věci na E46 Coupé
Lepší věci na E46 Coupé
jj kolem 30 tisíc... neni to levný auto...Bulda píše:mam dotaz za kolik se da sehnat trabo s motorem co si tam mel neco schanim

jasnykizdnoh píše:Díky za nabídku, ale do trabíka půjde nějakej sportovní semišák...fiat12PMR píše:kolem 30tisBulda píše:mam dotaz za kolik se da sehnat trabo s motorem co si tam mel neco schanimnejlepe dovezt z madarska ale nemecka postaci
![]()
pro kizdnoh: hele chlape mam doma volant z P60kyhanzlik ho po me furt skemral protoze je nepopraskany
nechces??
Nějak neumim řídit s tim tenkym věncem a rád bych to měl pevně v rukou...

porsche 944
parada držím palce
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Tak aby tu nebylo uplně mrtvo, tak ještě posílám fotky výfuku, kde je i vidět umístění palivového filtru a benzínové pumpy.
Výfuk: Střed - Polo GT, konec - střed favorit/felicie
Konec možná ještě půjde jiný... zdá se mi, že je to na mě moc tichý...
Výfuk: Střed - Polo GT, konec - střed favorit/felicie
Konec možná ještě půjde jiný... zdá se mi, že je to na mě moc tichý...

- Přílohy
-
- trabi 023 (Medium).jpg (89.5 KiB) Zobrazeno 2443 x
-
- trabi 022 (Medium).jpg (84.67 KiB) Zobrazeno 2445 x
-
- trabi 021 (Medium).jpg (96.32 KiB) Zobrazeno 2450 x
Je tam problém s dékou středového tlumiče a s výztuhou přesně na středu auta... Protože to bude dost nízko potřeboval jsem to umístit co nejvýš a tohle tak nějak bylo nejlepší řešení.fiat12PMR píše:ten vyfuk nesel natahnout pokud mozno rovneji???nebo mas spocitanou delku???

Sháním:
Lepší věci na E46 Coupé
Lepší věci na E46 Coupé
v tom pripade bych to resil jinym stredovym tlumicem.. nebot kazdy ohyb takto navic ti zvysuje hlucnost vyfuku na ukor vykonu (byt ten vykon je v naprosto zanebatelnych ztratach:-)kizdnoh píše:Je tam problém s dékou středového tlumiče a s výztuhou přesně na středu auta... Protože to bude dost nízko potřeboval jsem to umístit co nejvýš a tohle tak nějak bylo nejlepší řešení.fiat12PMR píše:ten vyfuk nesel natahnout pokud mozno rovneji???nebo mas spocitanou delku???
porsche 944
No, je to fakt tichý, tak to neřešim...fiat12PMR píše:v tom pripade bych to resil jinym stredovym tlumicem.. nebot kazdy ohyb takto navic ti zvysuje hlucnost vyfuku na ukor vykonu (byt ten vykon je v naprosto zanebatelnych ztratach:-)kizdnoh píše:Je tam problém s dékou středového tlumiče a s výztuhou přesně na středu auta... Protože to bude dost nízko potřeboval jsem to umístit co nejvýš a tohle tak nějak bylo nejlepší řešení.fiat12PMR píše:ten vyfuk nesel natahnout pokud mozno rovneji???nebo mas spocitanou delku???

BTW: Měl bych někoho na ten volant...

Sháním:
Lepší věci na E46 Coupé
Lepší věci na E46 Coupé